Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 147.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fatsas7: “Καλησπερα παιδιά.εμενα το μεσημέρι μου έβγαλε αναβάθμιση σε 10.2.2.0 και δεν την έβαλα αμέσως και μετά που πήγα να την βάλω την είχαν βγάλει.βεβαια η αναβάθμιση δεν έλεγε android 9 pie αλλά κάτι fix στο συστημα” Σε ποια χώρα το έχεις; εγώ Ρωσία κ δεν έβγαλε τίποτα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “Παιδιά μια ερώτηση. Έχει βγεί κάνα καινούργιο update από αυτό που έχω τώρα ή είναι το τελευταίο;; thanks!!” Είσαι κομπλέ! Καινούργιος! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από spyrossss: “Καλημέρα στην ομάδα! Αναβάθμιση σε android 9 γνωρίζει κανείς ποτε θα πάρουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα δέκα Xiaomi smartphones που θα λάβουν το Android Pie - myphone.gr Δεν ξέρω αν αληθεύει βέβαια... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Δεν είναι βολικό θα το βγάλεις συντόμως...” Το έβγαλα αλλά το είπα γιατί δεν το είχα ξαναδεί... Πότε το Ενεργοποίησα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 33cent: “καλημερα κ χρόνια πολλά!! γύρισα την περιοχή σε Χονγκ Κονγκ κ αμέσως μου έκανε ενημέρωση σε MIUI V10.0.6.0 OEIMIFH Lockscreen, Status Bar, Notification Bar μετά την επαννεκινιση έκανα ξανά ενημέρωση αλλά τπτ δεν μου βγαζει V10.2” Η 10.0.6 είναι η τελευταία Official... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DimAstegos: “Άρα να μην το πάρει! Ευχαριστώ” Έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DimAstegos: “Καλημέρα παιδιά! Μια ερώτηση ήθελα να κάνω.. Βρήκε μια φίλη το redmi note 5 rose gold σε προσφορά και θέλει να το πάρει.. Το θέμα είναι ότι είναι κινέζικη έκδοση και έχει περασμένη Global rom από το κατάστημα.. Το γνωστό international version του gb.. δεν πιστεύω να της μπρικάρει μετά από κανένα update και να τρέχουμε; δεν θέλει να βάλει twrp κτλ.. Είναι ασφαλές να το αφήσει όπως θα της έρθει;” Κ γιατί δεν περνει το global? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντ…
-
Η τελευταία επίσημη που ήρθε OTA είναι η 10.0.4.0... Παράθεση από nikd: “Καλημέρα στην παρέα. Να ρωτήσω αν και άλλοι έχουν πάρει μόνο δύο ενημερώσεις στο redmi note 5 global έκδοση; Βλέπω από το φόρουμ άλλες συσκευές έχουν πάρει μέχρι και 5 ενημερώσεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Αυτό που παρατήρησα στο καινούργιο update που έδωσε η xiaomi για το κινητό μας v10. 0.6.0. Είναι ότι η κάμερα και ειδικά το βίντεο!! Την νύχτα έχει βελτιωθεί κατά 80%. Πείτε και εσείς την άποψη σας όσοι την έχετε κατεβάσει στο κινητό σας..” Που θα βρούμε την 10.0.6.0; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από 3ftw: “Μου ήρθε σήμερα το τηλέφωνο. Νομίζω έχει global. Είχε και πορτοκαλί αυτοκόλλητο αλλά και μια θήκη της σειράς. f2e466dcfcf3767baad8c90b3f93ade4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Global είναι σαν το δικό μου... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk