Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.

• Παράθεση από linuxilakis: “Hard Bricked by Anti Roleback... | Xiaomi European Community Ωραία νέα βλεπω Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk” Αν κατάλαβα καλά αυτός το ξεμπρικαρε; πως δεν κατάλαβα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγήκε νέα XTRV 8.7.12; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

fanismarg - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από Xarhs28: “Παράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από Xarhs28: “Γινεται να πας σε 9.5.19.0 πλέον χωρίς να brickαρει η συσκευή σου. Πριν το κάνεις όμως ας πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον έμπειρο ” H 9.5.19 έχει κυκλοφορήσει μόνο σε ΟΤΑ. Δεν έχει recovery/fastboot. ” Full OTA Link (recovery ROM) for 9.5.19 : http://bigota.d.miui.com/V9.5.19.0.O...a6bc7e_8.1.zip” Πως την περνάς αυτή τη ρομ; Flash από twrp; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπερδεύτηκα... Ποια ρομ να φλασαρω; είμαι με XTRV 8.7.10... Θέλω να το κάνω "μαμά" για να το στείλω πίσω λόγο του προβλήματος με το vol down button... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν παιδιά... Για το θέμα με το vol down... Μίλησα με banggood κ μου είπαν να το στείλω πίσω. Είμαι με την XTRV 8.7.10... Τι να κάνω; να το στείλω έτσι ή θα έχω πρόβλημα με αυτούς; πισω σε miui 9 δεν γίνεται ακόμα να πάω έτσι δεν είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είμαι με την XTRV 8.7.10. Που θα βρω remote control; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άκυρο... Οκ...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tzemam: “Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση της συσκευής ή ακόμα και τερματισμό ” Έκανα πολλές... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση της συσκευής ή ακόμα και τερματισμό ” Έκανα πολλές... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από NasDriver: “Για δοκί…

• Παράθεση από spyrossss: “Καλησπερα στην παρέα! Παρατηρώ ότι δεν λειτουργεί η μία από τις δυο κάμερες,την καλύπτω με το χέρι και δεν κάνει κάτι. Επισης στο CIT στο twin camera δεν δείχνει τίποτα.Μηπως θέλει κάποια ρύθμιση;465af30f32df9b1c458d58d0256fa765.jpgda9560b0b7f15c4297bc286cebd80eca.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έτσι κάνει κ το δικό μου... Ας μας πει κάποιος πιο ειδικός... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μέχρι να μιλήσετε πιστεύω θα έχουμε νεότερα και του τι γίνεται με το κλείδωμα από την 8.7.10 και μετά :)” Εγώ σε λίγο θα τους στείλω mail στη φόρμα που έχουν. Θα τραβήξω κ ένα βιντεακι μικρό να τους δείξω τι πρόβλημα... Αυτά για αρχή... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από fanismarg: “Κίνα... Banggood... ” Μιλάς μαζί τους και δεν αναφέρεις ότι έχεις custom rom...” Κ αν μου ζητήσουν να το στείλω πίσω; θα το βρουν με custom rom... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Όλοι μπλέξαμε μάλλον Θύμησέ μου από ποιο κατάστημα το έχεις πάρει ? Ελλάδα ή Κίνα ?” Κίνα... Banggood... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλό θα ήταν να μην δοκιμάσεις να πας πίσω σε παλαιότερη ρομ, έχει δημιουργηθεί θέμα με το anti-rollback Δες σχετικά εδώ ---> [Updated] Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Δεν μιλάς καλύτερα με το κατάστημα που το αγόρασες ?” Κ πως θα δεχθούν αυτοί το πρόβλημα με φορεμενη custom rom;;; ωχ έμπλεξα νομίζω! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά πέρασα την τελευταία XTRV 8.7.10 αλλά τα ίδια με το vol down... Δεν δουλεύει... Έχει πρόβλημα. Απ τον οδηγό για unbrick κ πέρασμα fastboot rom δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση στον υπολογιστή μου το Mi flash Tool... Τι φταίει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• γιατι δε γινεται εγκατασταση το flashtool στον υπολογιστη μου?

• Τώρα πως θα γυρίσω στη ρομ που φορούσε το κινητό όταν το πήρα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Θα μιλήσεις αναγκαστικά μαζί τους , μην το ανοίξεις για αλλαγή Power flex cable και το πρόβλημα είναι αλλού δηλαδή στην μητρική και δεν αναγνωρίσουν μετά εγγύηση. Να πάρουν αυτοί την ευθύνη...” Εννοείται αυτό... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

fanismarg - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μίλα για αρχή μαζί τους...σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να καλύψουν το κόστος επισκευής εδώ στην Ελλάδα, φυσικά αυτό θα πρέπει να σου το πουν οι ίδιοι :)” Αυτή τη στιγμή δουλεύει κανονικά!θα τρελαθώ! Θα το δω τις επόμενες ημέρες πως θα πάει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάλι τά ίδια παιδιά...με το vol down...τώρα τι να κάνω; αξίζει να το στείλω πίσω;από. .banggood το πήρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ολα καλα τελικα...μπουταρε ενταξει θα το στησω τωρα...

• παιδια sos!!! περασα την xtrv 8.7.10 ...εκανα factory reset κ τωρα στο boot μου ζηταει ενεργοποιηση του mi λογαριασμου. παω να συνδεθω στο wifi κ δε βγαζει πληκτρολογιο να γραψω!!!τι γινεται?