Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xarhs28: “Παράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από Xarhs28: “Γινεται να πας σε 9.5.19.0 πλέον χωρίς να brickαρει η συσκευή σου. Πριν το κάνεις όμως ας πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον έμπειρο ” H 9.5.19 έχει κυκλοφορήσει μόνο σε ΟΤΑ. Δεν έχει recovery/fastboot. ” Full OTA Link (recovery ROM) for 9.5.19 : http://bigota.d.miui.com/V9.5.19.0.O...a6bc7e_8.1.zip” Πως την περνάς αυτή τη ρομ; Flash από twrp; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tzemam: “Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση της συσκευής ή ακόμα και τερματισμό ” Έκανα πολλές... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση της συσκευής ή ακόμα και τερματισμό ” Έκανα πολλές... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από NasDriver: “Για δοκί…
-
Παράθεση από spyrossss: “Καλησπερα στην παρέα! Παρατηρώ ότι δεν λειτουργεί η μία από τις δυο κάμερες,την καλύπτω με το χέρι και δεν κάνει κάτι. Επισης στο CIT στο twin camera δεν δείχνει τίποτα.Μηπως θέλει κάποια ρύθμιση;465af30f32df9b1c458d58d0256fa765.jpgda9560b0b7f15c4297bc286cebd80eca.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έτσι κάνει κ το δικό μου... Ας μας πει κάποιος πιο ειδικός... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μέχρι να μιλήσετε πιστεύω θα έχουμε νεότερα και του τι γίνεται με το κλείδωμα από την 8.7.10 και μετά :)” Εγώ σε λίγο θα τους στείλω mail στη φόρμα που έχουν. Θα τραβήξω κ ένα βιντεακι μικρό να τους δείξω τι πρόβλημα... Αυτά για αρχή... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από fanismarg: “Κίνα... Banggood... ” Μιλάς μαζί τους και δεν αναφέρεις ότι έχεις custom rom...” Κ αν μου ζητήσουν να το στείλω πίσω; θα το βρουν με custom rom... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όλοι μπλέξαμε μάλλον Θύμησέ μου από ποιο κατάστημα το έχεις πάρει ? Ελλάδα ή Κίνα ?” Κίνα... Banggood... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλό θα ήταν να μην δοκιμάσεις να πας πίσω σε παλαιότερη ρομ, έχει δημιουργηθεί θέμα με το anti-rollback Δες σχετικά εδώ ---> [Updated] Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Δεν μιλάς καλύτερα με το κατάστημα που το αγόρασες ?” Κ πως θα δεχθούν αυτοί το πρόβλημα με φορεμενη custom rom;;; ωχ έμπλεξα νομίζω! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
γιατι δε γινεται εγκατασταση το flashtool στον υπολογιστη μου?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μίλα για αρχή μαζί τους...σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να καλύψουν το κόστος επισκευής εδώ στην Ελλάδα, φυσικά αυτό θα πρέπει να σου το πουν οι ίδιοι :)” Αυτή τη στιγμή δουλεύει κανονικά!θα τρελαθώ! Θα το δω τις επόμενες ημέρες πως θα πάει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk