Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 147.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Όσοι έχετε χαμηλή ένταση στα ακουστικά, γυρίστε το Region σε Ελβετία. :)” Πως το κάνουμε αυτό; εκεί που λέει χώρα; σήμερα το vol down δουλεύει κανονικά... Δε ξέρω τι να πω... Δεν πέρασα ακόμα την XTRV την ελληνική... 40f4c42de32242a098e2caf543701dcb.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από thanostek: “Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από thanostek: “Καλησπέρα στην ομάδα! σήμερα πρωί πρωί πέρασα την ελληνική ρομ (Note 5 whyred). το κινητό έχει κάποια μικρολαγκαρίσματα και η φωτογραφική μου φαίνεται λιγότερο ποιοτική από όταν δοκίμαζα την Miui 10 beta. είναι ιδέα μου?και η οφίσιαλ Miui έχει αυτά τα μικρολαγκαρίσματα?μήπως δεν μπήκε σωστά στο κινητό?αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοιο θεμα? P.s. Μπορώ να φλασάρω την official miui 10 beta με fast boot ή μέσω twrp? ”…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
fanismarg - - Recoveries
Μήνυμαεγκατεστησα το twrp_whyred_3.2.1-2 στο redmi note 5 μου...πως μπαινει τωρα σε recovery? με κλειστο το κινητο κ κρατοντας πατημενα power+vol up μπαινει στο εργοστασιακο recovery...
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
fanismarg - - Recoveries
Μήνυμαστο redmi note 5 μου πιο recovery να κατεβασω? 3.2.1.2?
-
λοιπον παιδια χθες παρελαβα το νεο μου redmi note 5 απο banggood ολα καλα αλλα σημερα μετα το update που του εκανα μου κανει κατι κουλα...ανοιγει η καμερα μονη της,αναβει το φλας μονο του...η ρομ που φοραει ειναι android 8.1.0 miui global 9.5 σταθερη 9.5.13.0 μοντελο MEE7S...απο χθες που το πηρα δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο...τι φταιει?το εκανε σε κανεναν αλλον?
-
εχω το band 2 κ το θεμα μου ειναι το εξης.κ με την προηγουμενη εκδοση του mi fit app απο play store την 3.2.9 αλλα κ την καινουργια που αναβαθμιστηκε σημερα την 3.3.0 βγαζει για το band ενημερωση υλικολογισμικου αλλα δεν την κατεβαζει.δοκιμασα καταργηση συζευξης κ επανασυζευξη αλλα τιποτα...
-
Τελικά εντάξει όλα καλά... Τι έκανα unpair ένα reboot το κινητό κ μετά εντάξει... Τώρα είμαι με Firmware 1.50.αυτό είναι το νεότερο;
-
Είμαι με την επίσημη εφαρμογή απ το play store... Δε κάνει Update Firmware. Αυτή τη στιγμή έχω Firmware 1.39.πάει να κάνει Update αλλά μου λέει φέρε το band κοντά στη συσκευή κ ξαναδοκίμασε... Τι μπορεί να συμβαίνει;
-
Mi Fit έχω την έκδοση 2.4.2...δεν κάνει Update... Τι κάνω;πάντως τώρα δε ξέρω γιατί μετράει καρδιακους παλμούς! Τι να πω...
-
Το φορτισα κ πάλι δεν κάνει Update Firmware... Τώρα;;;
-
Για τη μπαταρία που λέω από πάνω;
-
Έκανα αυτό που μου είπες VonL αλλά δεν κάνει Update Firmware... Τώρα έχω την έκδοση v 1.0.1.39... Τι κάνω τώρα; πρέπει η μπαταρία στο band να είναι στο 100% για να γίνει το Update;
-
Ναι ανάβει κανονικά 2 πράσινα... Του έκανα μια διακοπή σύζευξης αλλά τίποτα...
-
Από χθες το δικό μου Band2 δε μετράει καρδιακους παλμούς... Καμία ιδέα; ούτε από την εφαρμογή...
-
Η εφαρμογή tools & Miband αξίζει τα 3€;
-
Δε μπορώ να βρω τη ρύθμιση που ανάβει η οθόνη του band μόνη της για να δω την ώρα... Ποια είναι;επίσης πως μπορώ να αλλάξω το πως θα φαίνεται η ώρα; Εντάξει αυτά τα κατάφερα... Μπορούμε να αλλάξουμε τα εικονίδια που φαίνονται στο band κ αν ναι πως;
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από igavio: “Ρε παιδιά σημερα μου εκανε update η εφαρμογη σε 2.4.2 και περασε και νεο firmware 1.0.1.50 στο Band2. Παρατηρησε κανεις καποια αλλαγη; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν δεις το θέμα της εφαρμογής, σας το έχω αναφέρει εδώ και κάτι ημέρες.... ” Δηλ το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις το συνδέσω θα είναι το Firmware update;