Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.

• dGMNxX6 Καλησπερα σας παιδια εχω ενα προβλημα εχω το xiaomi redmi note 9s QJWEUXM curtana περναω τη miui12 rom fastboot κανω κανωνηκα οτι περιγραφεται στον οδηγο γενικα εχω ξαναπεραση ρομ ενω περναει τη ρομ στο τελος μου βγαζη αφτω το μυνημα error Not catch checkpoint (\$fastboot -s . "lock).flash is not done Το εψαξα λιγω στο ιντερνετ και ιδα σε ενα ξενο φορουμ λεγανε οτι να το αγνωησουμε και οτι θα δουλεψη μια χαρα το κινητω Θαθελα τη γνωμη σας αν οντως θανε ενταξη αν εχει τυχη σε καποιωω απο …

• Καλησπερα μπραβω παμε για τα τριπλα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ

MOTORAS46 - - RedMi Note 5A (Ugg)

Μήνυμα

οκ καταλαβα απο το υπολογιστη ..αν ηνε ευκολο να βαλεις ενα λινκ πως το κανω απο τον υπολογιστη με τα βηματα που κανω σε ευχαριστω πολλη παντως για ολα...εφυγα για μια γιορτη αυριω θα δω σε ευχαριστω και παλι νασε καλα..!!!!!!

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ

Μήνυμα

τοχει απενεργοποιημενο το mi mynhmata να ξαναδοκιμασω αφου κανω ρησταρτ να δω αν παρει τον αριθμω τηλεφωνου στο mi account αν βαλω νουμερω κασι παλι παει εκει που γυρναει το κυκλακι και δε θα το αφησω απλα μου φενεται περιεργω ευχαριστω παντως εχω τη νεα ρομ 9 5 5 0 αλλα και με την προηγουμενη τα ιδια εκανε

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ

Μήνυμα

ok εκτος ευρω ωχ ποια να βαλω τωρα κατσε μη κανω πατατα ,,θα τοπροσπαθησω και σου λεω ...να δω πως θα τοχη στα ξενα αφτη την επιλογη..επανερχωμε..

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ

Μήνυμα

νας πηγα εκει που ειπες δες τι εχει κλικαρισμενα εντωμεταξη απανεργοποιησα αφτο που ειπες στις εγκατεστημενες εφαρμογες ( κλείσε τις επιλογές Mi μυνήματα SIM θέση 1& 2 (αν έχεις δύο sim) 1 σιμ εχω αλλα αφτω πολες δε το βλεπω καπου εχω το XIAOMI REDMI NOTE 5A UGGLITE ME TA 2 GIGA RAM 2znwrxz.png2rr537n.png1zyvj3d.png εντωμεταξη οταν παω να βαλω στο mi account να βαλω το τηλεφωνο μου μου βγαζη αφτω οσο και να το αφησω μενη εκει.... 2m51ceq.png αμα δε βρω λυση δε πειραζη απα μου φενεται περιεργω να…

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ

Μήνυμα

Εχω κανωνηκα mi account τοχω κανει αλλα παλι δεν θα το ξανακανω και θα ενημερωσω...ευχαριστω

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ

Μήνυμα

wl9feQh Καλησπερα εχω αφτω το προβλημα δε μπορω να κανω ενεργη τη σιμ και τον αριθμω φυσικα δουλευη κανωνηκα το τηλεφωνο αλλα αφτες οι ρυθμισης δε της κανη υπαρχη κατι αλλο που πρεπει να κανω για να γινουνε.. φοτο2nujcwh.png8vvm89.png25p1z7c.png

• Για snapdragon είναι. Τα είχα πειράξει για φιλο μου. Όσο για φόβο να μην καεί το ηχείο είναι ανεβασμένα λίγο όσο πρεπει. Το παρακάτω αρχείο θα το αποσυμπιέσετε στην sd και θα αντιγράψετε τον φάκελο "snd_soc_msm" που περιέχει το rar με root explorer στην φάκελο: "etc", θα κάνετε επανεκκίνηση και ο ήχος θα ειναι εντάξει. Αυτό θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά που μπαίνει νέα rom. snd_soc_msm.rar καλησπερα μπορεις να ξανανεβασης το αρχειο γιατι δε το δινη για κατεβασμα Error (404) We can't find the pa…

• Καλησπερα παιδια ερωτηση εχω το xiaomi redmi note 5a me ta 2 giga ram θελω να δυναμωσω το ηχειο οταν μου κανουν κλιση υπαρχη τρπος ευχαριστω ...

• ROM 9 5 2

MOTORAS46 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

και ακομαμια ερωτηση μη κανω βλακεια εχω μεσα τωρα την aroma xtrv αν θελω να περασω τη σκετη xtrv θελει παλι την ιδια διαδικασια οπως οταν ειχα global rom η απλα περναω τη ρομ στη συσκευη και με το recovery twrp thn pernao

• ROM 9 5 2

Μήνυμα

και ακομαμια ερωτηση μη κανω βλακεια εχω μεσα τωρα την aroma xtrv αν θελω να περασω τη σκετη xtrv θελει παλι την ιδια διαδικασια οπως οταν ειχα global rom η απλα περναω τη ρομ στη συσκευη και με το recovery twrp thn pernao

• ROM 9 5 2

Μήνυμα

οκ φιλε εχει αφτω το σκριπτ με το να επιλεγης οτι θες να βαζης στο κινητω και αλλα καλουδια..εγινε ευχαριστω και παντα για το δικο μου κινητω οτι νεα ρομ βγενη θα πηγενω εκει που μου επες σωστα....σορρυ αν σε ζαλισα αλλα οταν δε ξερω παντα ρωταο.....

• ROM 9 5 2

Μήνυμα

οκ φιλε αφτη εχω περαση xiaomi-miui-hellas-7.1_ugglite_arΩma_Stable_V9.2.1.0. τωρα η διαφορα με αρομα και σκετη xtvr ποια εινε οποτε εκει θα βρισκω οτι νεα ρομ υπαρχη σωστα σε ευχαριστω

• Καλημερα αφτη η ρομ 9 5 2 για xiaomi redmi note 5a me 2 giga ram εχει βγει μπορω να την κατεβασω απο που σας ευχαριστω πολλη..

• ROM 9 5 2

Μήνυμα

Καλημερα σας μια ερωτηση να με βοηθησεται αφτη η ρομ 9 5 2 για xiaomi redmi note 5a me 2 giga rom εχει βγει μπορω να την κατεβασω ευχαριστω...

• οκ γιωργο την περασα την ρομ ολα κομπλε λεγανε οτι αυριω θα βγη η νεα ρομ απλα επειδη εχω χαθει λιγο αν μπορεις το λινκ να βλεπω τις νεες ανακοινωσης γυα τις ρομ που ηπες και παλι ευχαριστω πολλη..το βρηκα το ποστ γιωργο εδω [XTRV-8.4.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/4 16:30)​ οταν βγηη νεα θα παω εκει πουχη το κινητο μου και απλα θα κατεβασω τη ποιο νεα βερζιον και θα την ξαναπερασω παλι με την ιδια διαδικασια σωστα..

• George Kaggelaris φιλε σε ευχαριστω πολλη μια χαρα την περναει κανωνηκα ..χιλια ευχαριστω...επειδη δε τοχω ψαξη πολλη αφτη η ρομ τωρα να υποθεσω οτι ηνε καλυτερη απο αφτη που φοραγα σωστα αφου την περναει ολα καλα..και παλι χιλια ευχαριστω φιλε νασε καλα καπου διαβασα οτι κυριακη θα ανεβασουνε μια ρομ xtrv για τα redmi note 5a ..πως θα τη δω αφτη...

• ευχαριστω πολλη γιωργο νασε καλα τον οδηγω αφτων εδω κανω σωστα οτι λεει εδω Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi επισης το twrp το κατεβασα απο εδω αφτω που λεει ugglite πουνε γθια τα 2 γιγα ραμ πουχω σωστα ξερεις ρωταο μη κανω λαθος TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI αφτω κατεβασα παω για ενα τσιγαρο λιγο καφε και ξεκιναω περασμα ενημερωνω.μολις τελιοσο εντωμεταξυ οταν πηγα να περασω τη λαθος ρομ εκει πουχε τη μπαρα που φορτονε πηγενε αμεσως 100 τις 100 οποτ…

• εχω ξεκλειδωτο bootloader και to twrp εχω κατεβαση πλεων για το κινητο το δικο μου το σωστο οποτε λογικα επειδη ειχα κατεβαση λαθος ρομ γιαφτο δε περναγε....θα ακολουθησω παλι τα βηματα απο τον οδηγο εδω μεσα πιστευω να περαση σωστα αφτη τη φορα η ρομ που κατεβασα εινε απο xiaomi redmi note 5a xiaomi-miui-hellas-7.1_ugglite_arΩma_Stable_V9.1.6.0 αφτη κατεβασα ..ενω η προηγουμενη ηταν σε ugg