Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-66 από 66.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλησπερα φιλε απλα κατεβασα τη σωστη ρομ γιατι εχω το κινητο με τα 2 γιγα ραμ redmi note 5a πριν ειχα κατεβαση ρομ για το 3γιγα δε τοξερα γιαφτο και δε την περναγε σωστα αφτο ηνε το κινητο 28aonma.png
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλησπεραμια ερωτηση παιδια για να μη κανω λαθος ειχα κατεβαση λαθος ρομ xtrv μουπε ενα παιδι και κατεβασα την κανωνηκη για το κινητο μου εχω το redmi note 5a me ta 2 giga ram τα υπολοιπα πουχω κατεβαση προγραμματα για το περασμα της ρομ πιστευω νανε τα ιδια απλα κατεβασα μονο τη ρομ που κανη για το κινητο μου σωστα..??
-
XTRV
ΜήνυμαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 2 ΓΙΓΑ ΚΑΙ 16 ΑΠΟΘΗΚΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΗ ΡΟΜ ΜΕ ΣΩΣΕΣ ..
-
XTRV
ΜήνυμαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΑ 2 GIGA RAM KAI 16 APOTHIKH ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΦΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΛΑΘΩΣ ΡΟΜ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
XTRV
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια μια ερωτηση εχω το REDMI NOTE 5A ME GLOBAL ROM 9 2 5 0 ΑΦΤΗ Η ΡΟΜ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ xiaomi-miui-hellas-7.1_ugg_V9_arΩma_8.4.12 ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΕΛΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΩ ΜΕ UNLOCK BOOTLOADER ΙΔΗ.....
-
Καλησπερα θαθελα μια βοηθεια εχω το xiaomi redmi note 5a κατεβαζω αφτη τη ρομ πουχεται xiaomi-miui-hellas-7.1_ugg_arΩma_Stable_V9.2.1.0 κατεβαζω και αφτη τωρα xiaomi-miui-hellas-7.1_ugg_V9_arΩma_8.4.12 αφου εχω ξεκλειδωση το bootloader στη συσκευη περναω το twrp κανω το wipe κανωνηκα παω να περασω τη ρομ και δεν τη περναρει κανωνηκα....τη μπορει να φταιει η αν εχετε καποιο οδηγο αναλυτικω να ξαναδοκιμασω σας ευχαριστω ..πολλη