Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Καινουρια εκδοση ποτε θα βγει?
-
Αυτο το προβλημα με τα θεματα το εχω κι εγω και στην 5.5.8 αλλα και στην 5.5.1 . Η διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης δεν βοηθαει. Μαλλον προβλημα της ρομ θα ειναι.
-
Κρασαρει η εφαρμογη με τα θεματα οταν παταω πανω στο θεμα. Σε redmi note 3g.
-
5.5.1
Myr Ana - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚρασαρει η εφαρμογη με τα θεματα οταν παταω πανω στο θεμα. Σε redmi note 3g
-
Πικρα δηλαδη.... Και ποια μου προτεινεις μεχρι τοτε? Εβαλα την developer 5.4.24 αλλα με κατεστρεψε. Η εφαρμογη της μουσικης κρασαρει συνεχεια και το recovery ειναι στα κινεζικα.
-
Για redmi note 3g ποια ειναι η τελευταια stable??Γιατι δεν τη βρισκω.
-
κανω κατι λαθος?
-
redmi note 3g 31485 στο antutu!!!!
-
Επιτεεελουυυυς!!! Δυο αποριες. Το θεματακι με τις κλησεις θα λυθει γρηγορα? Δηλαδη σε 3-4 μερες η μπορει να παρει βδομαδες μεχρι να υπαρξει update? Και οταν βγει το update θα ειναι σαν καινουρια ρομ που θα την περασουμε οπως αυτη, manually, η θα ειναι μια μικρη διορθωση και θα πατησουμε το κουμπακι για να το κανει μονο του?
-
ετσι οπως ειναι.... πετα το μεσα. kill it before it lays eggs λεμεεεε
-
καλη επιτυχια
-
Εχω το Note εδω και λιγους μηνες. Το πηρα απο το Spemall.com και ζητησα να εχει Multi language rom(εβαλα φωτογραφια) miui hellas λεει αλλα ειναι του φορουμ η ετσι απλα το εχει? . Οταν ηρθε ολα καλα και αυτη που εχει ποτε δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα απλα οταν παταω για update λεει οτι δεν εχει καποια ενημερωση. Υπαρχουν πολλα θεματα στο φορουμ γενικα για τις ρομ αλλα δεν εχω καταλαβει σχεδον τιποτα. καπου λενε για κατι προγραμματα(?) twrp/cwm. σε ενα αλλο θεμα καποιος προτεινει αυτο…