Σκέφτομαι να μετακομίσω σε διπλανο νήμα και να πάρω το mi 8 lite αξίζει πιστεύετε η αλλαγή η σε mi 8 θα έχει νόημα;;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι νορμάλ αυτή η χρήση σε 9.5.2.0;; Γιατί από τότε που την έβαλα η μπαταρία φεύγει πολύ γρήγορα.2f65ffd7a1a3b3bd1146758e50845218.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το δοκιμασα και εμεινε ξανα στην αρχικη τωρα εκανα ολη την διαδικασια απο την αρχη και παλι περιμενω *τα καταφερα!!!!! miui 9, μετα απο 2 χρονια ανανεωση!!! ευχαριστω
Καλησπέρα! Εχω το κινητό 2 χρόνια σχεδόν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Αν εξαιρέσουμε την μπαταρία που εχει πέσει αρκετά! Σκέφτομαι να κανω κάποιο update γιατι οπως βλέπετε εχω μείνει πίσω. Αξιζει να ασχοληθώ η να το αφήσω οπως έχει, αυτο μου με ενδιαφέρει αρκετα ειναι να εχω 2 εφαρμογές ανοιχτές (π. Χ YouTube και Tapatalk) αυτό ειναι εφικτό με κάποια αναβάθμιση? 38fb123d499691a1d5fdaaa6f87fe6c2.jpg
Ρε παιδια μπας και η xiaomi εχει ξεχάσει τελειως το Redmi Pro?? Ουτε στο καινούργιο 9 δεν θα παμε..... Ειναι τοσο κριμα, ενα απο τα καλύτερα κινητά που ειχα ποτε και δεν υποστηριζεται αλλο, πολυ κρίμα!