Παράθεση από pechr: “Παράθεση από demakhs: “ίδια είναι?? ” παιζουμε photoplay;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25742/” Χαχαχα σορυ παιδια μου ξέφυγε το 3 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από geobas: “Στις επαφές αδερφέ , δεν χρειάζεται να βάζουμε μπροστά το +30 , σκέτο τον αριθμό , π.χ 6899775533 ” Αν δεν βαλεις +30 μπροστα στα μυνηματα βλεπεις μονο αριθμους.” Ακριβως!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδια εχω ενα θεμα, αν ο αριθμος της επαφης που εχω αποθηκεύσει δεν εχει 0030 και ειναι σκετος αριθμος δεν μου το αναγνωρίζει ως ιδια επαφη, το εχει παρατηρήσει κανενας αλλος αυτο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να την κάνω? Έχει διάφορες η να περιμενω λιγο αργοτερα? Ηθελα να ρωτήσω, εχω αυτόματη αναβάθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νεος κατοχος παιδιά! Εχω να ενθουσιαστω έτσι για κινητό απο το iPhone 3gs! Εγω το πηρα απο Θεσσαλονίκη 250 το 32 αλλα τουλάχιστον ηρθε έτοιμο! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk