Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από vtag: “Το διάβασα το συγκεκριμένο τοπικ πριν γράψω εδώ πέρα την ερώτηση μου και δεν βρήκα κάτι για το Everbuying!!!!!! ” Καλησπέρα ,άρα μάλλον δεν θα έχει κάνει κάποιος από το φόρουμ αγορά από εκεί οπότε δεν θα υπάρχει και κριτική ,εγώ προσωπικά έκανα την αγορά από Aliexpress από μαγαζί που έχω ψωνίσει ούκο λίγα κινητά και φοβερά αξιόπιστο με DHL αποστολή και χωρίς το ρίσκο του τελωνείου !! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορεις να μας …
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από johng4: “Συγγνώμη για την χαζη μαλλον ερωτηση, απλα επειδη ειμαι καινουργιος με την MIUI θελω μερικες διευκρινίσεις. Καταρχην ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε stable και dev rom? Επειδη δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα μιας και το κινητο το δουλευω στα αγγλικα θα προτιμουσα μια rom που να υποστιριζει OTA updates γιατι δεν θελω να μπλεκω με φλασαρισματα καθε τρεις και λιγο. Οποτε συνολικα τι πιστευεται πρεπει να προτιμησω? Ευχαριστω εκ των προτέρων. ” Αν δεν θέλ…
-
Συγγνώμη για την χαζη μαλλον ερωτηση, απλα επειδη ειμαι καινουργιος με την MIUI θελω μερικες διευκρινίσεις. Καταρχην ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε stable και dev rom? Επειδη δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα μιας και το κινητο το δουλευω στα αγγλικα θα προτιμουσα μια rom που να υποστιριζει OTA updates γιατι δεν θελω να μπλεκω με φλασαρισματα καθε τρεις και λιγο. Οποτε συνολικα τι πιστευεται πρεπει να προτιμησω? Ευχαριστω εκ των προτέρων.
-
Καλησπερα στην παρεα. Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το κινητο, εχω μια ερωτηση. Γενικα δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα γιατι ετσι και αλλιως το δουλέυχ στα αγγλικα το κινητο, σκεφτομαι να το παραγγειλω με την επισημη rom που το στελνει η xiaomi με τα αγγλοκινεζικα μονο. Αυτη η rom υποστιριζει OTA updates γενικα? Και θα μπορεσω να περασω το playstore μεσω του market της xiaomi?