Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 288.

• Miband 5

gthom - - Mi Band

Μήνυμα

Για τον γαμπρό μου ήταν και ήθελε να μπορούσε να πληρώσει με το ρολόι. Τέλος παντων. Θα το πάρει και ας μη έχει Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gthom - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Nfc για ποιο λόγο; Δε λειτουργεί πουθενά...” Δεν το γνώριζα. Όταν λες δεν δουλεύει πουθενα εδώ στην Ελλάδα ??. ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Miband 5

gthom - - Mi Band

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα θέλω να αγοράσω το miband 5 αλλά θέλω να δω αν υπάρχει στην Ελλάδα με nfc. Έψαξα σχεδόν παντού αλλά δεν το βρήκα σε κάποιο μαγαζί. Ξέρεις κάποιος κάτι? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gthom - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από sisois: “@geoanto555χαιρετω.σουστειλα twrp για joyeuse.αν μπορουσες ναβαζες Ελληνικα να το δοκιμαζα σε παρακαλω.αν εχεις χρονο φυσικα.ευχαριστω κ καλη δυναμη” Δουλεύει?? Το πέρασε κανένας ας είναι και με άλλη γλώσσα?? Μπορείς να δώσεις λινκ από πού το κατέβασες? Καλό απόγευμα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

gthom - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Για το redmi note 9 pro δεν θα βγει?? Υπάρχει καπου να το περάσουμε?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακριβώς . Τα ίδια είχαν απαντήσει κ σε μένα όταν τους έστειλα μνμ στο messenger Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στις 12 μέρες ξεκόλλησε εμένα από εκεί που είσαι τώρα. Σήμερα παρέλαβα αφού έμεινε 1 μέρα Αθήνα κ 2 μέρες Θεσσαλονίκη Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δίκιο είχες. Σήμερα τα ξημερώματα στάλθηκε Ελλάδα Άντε να το πάρω γιατί έσκασα :). Ιδια παραγγελία από banggood. έχει πόσες μέρες που το πήρα με dhl. Καλη συνέχεια Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα. Τι σημαίνει αυτό " καθυστερήσε λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων" ???? Ευχαριστώ πολύ Καλό βράδυ9b787445b9136cf6644f559dc73176e2.jpgc6ddf4cf6bc253c01427d83c6ea6a77c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ φίλε μου. Δεν με στεναχωρεί τόσο ότι θα αργήσει ( αυτό το ήξερα γιατί έχω αγοράσει πολλές φορές από έξω) αλλά ότι δεν φαίνεται πουθενά... Ας φαινόταν στο 17track πχ η κάπου αλλού και ας περίμενα. Τώρα είναι σαν να βαδίζω στο σκοτάδι. Πιστεύω με καταλαβαίνεις... Εσένα σου φαίνεται που είναι??? Στο banggod αμέσως φάνηκε κ είναι είναι ήδη γερμανια Τους έχω γράψει αρκετές φορές αλλά μια μου λένε δεν μπορούν να κάνουν κάτι , μια φταιει το ταχυδρομείο και άλλα πολλα Και πάλι ευχαριστώ Στάλθη…

• Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα ένα kospet prime από gearbest στις 3/5 Στις 4/5 με ενημέρωσαν ότι έφυγε κ μου δώσανε tracking number με postNL priority Από εκείνη την στιγμή όμως και έως σήμερα δεν φαίνεται πουθενά. Μίλησα μαζί τους 2 με 3 φορές κ με mail και με messenger και μου λένε ότι έφυγε κ να περιμένω κ δώστε μου ένα λεπτό να το κοιτάξω και μιλήστε με το ταχυδρομειο και και και και. Μίλησα με το ολλανδικό ταχυδρομείο και μου λένε ότι δεν φαίνεται πουθενά κ να μιλήσω με το μαγαζι. Ενώ στην αρχή …

• Παράθεση από erateinos: “Γεια σας. Σε redmi note 7 από stable 11.0.1 έβαλα την 20.5.21 Ολα καλά Σας εευχαριστω ” τι wipe εκανες? Όλα καλά? Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής?? Ευχαριστώ

• Xiaomi Redmi Note 7

gthom - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι χαζό.....? Όταν έχω ανοικτη την τοποθεσία (gps) μου δείχνει το όνομα του δικτύου μου . Μόλις κλείσω την τοποθεσία με λέει άγνωστο... Γιατί το κάνει αυτό.?? Γνωρίζει κανείς.?? Δεν το έκανε παλιά. Φοράω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V11.0.1.0.QFGCNXM_v11-10.zip 8c1ddb69a94f26d8ebe3e958b55f872b.jpg776647cde5c9cb516239aeb68d89ad50.jpg6f14ae624b2a10009af41b279bed0726.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα ένα kospet optimus pro στις 30 Απριλίου. Έλεγε αποστολή έως 12 - 14 Μαϊου. Πέρασε η ημερομηνία αυτή κ τίποτα. Κατά τις 15 μαϊου επικοινώνησα μαζί τους στο messenger και με mail. Στο mail μου ζητούσαν συγνώμη και μου είπαν ότι θα φύγει την άλλη ημέρα με ταχεία αποστολή vip ΑΛΛΑ στο messenger μου είπαν ότι είναι out of stock και ότι θα το έχουν ξανά στις 21 Μαϊου. Αν θέλω να πάρω κάτι άλλο η να περιμένω η να ακυρώσω. Εγώ όμως το ρολόι το πήρα για έναν φίλο ( μεσολαβησα εγ…

• Ρωτάω γιατι από android 10 θα πάω σε 9. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδια. Έχει πολύ χαμηλό ηχο η dev ., μπορεί να δυναμώσει κάπως?? Επίσης η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα από ότι στην stable. Για να γυρίσω από dev σε stable θα έχω κανένα πρόβλημα?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλές οι dev σε μπαταρία αλλά σαν την stable δεν υπάρχει. Με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές και την ίδια χρήση έχω διαφορα σε οθόνη 1μιση ωρα 9 ώρες με stable 7μιση με dev Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. Μια ερώτηση. Υπάρχει ανταπτορας που να μπορείς να βάλεις 2 σιμ και μια κάρτα μνήμης για το κινητό μας?? Μόνο για το redmi 7 βρήκα Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε redmi note 7 όλα καλά. Από μπαταρία να δούμε τι λέει. Ευχαριστούμε πολύ

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Τι είναι αυτό το OFTWRP?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk