Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 288.

• RE:

gthom - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα παιδιά!Πήρα στην cosmote να ενεργοποιήσω το vowifi τους είπα ότι έχω το note 7 (που το υποστηρίζει) και μου το ενεργοποίησαν.Το ενεργοποίησα και από τις ρυθμίσεις αλλά δεν λειτουργεί.Είμαι με miui 11 xtrv rom οπότε να φανταστώ είναι θέμα του miui 11?” Φίλε μου είναι καθαρά θέμα modem Για να καταλάβεις, είχα την 11.0.3 την δικιά μας κ δούλευε μια χαρά το vowifi Έβαλα την 11.0.4 και σταμάτησε να δουλεύει. Ξαναγύρισα πίσω στην 11.0.3 πήρα backup μέσω twrp ΜΟΝΟ τ…

• Xiaomi Redmi Note 7

gthom - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοηθεια @amavroudis @sakis112 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “H tgz θέλει φλασαρισμα με το mi flash tool, με ξεκλειδωτο bootloader. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι γνωρίζω. Το έχω ξανακάνει. Απλώς ρωτούσα αν έχει βγει fastboot 11 ώστε να την περάσω κατευθείαν Τώρα θα φλασαρω με το mi flash την 10 και μετά μέσα από το twrp την 11?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Όχι ακόμα. Δες εδώ detail?device=1700360” Ευχαριστώ αλλά αυτές δεν είναι recovery?? Η όταν θα βγει θα είναι κ αυτή εκεί?? Άρα θα βάλω την lavender_eea_global_images_V10.3.6.0.PFGEUXM_20190817.0000.00_9.0_eea_99646ab225.tgz και μετά από πάνω την ?? miui_LAVENDEREEAGlobal_V11.0.3.0.PFGEUXM_6ef58da8bd_9.0.zip Ευχαριστώ και πάλι πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα Βγήκε fastboot rom 11 stamble eea η global ?? Φοράω την 11.0.3 stable του forum μας αλλά θελω να γυρίσω σε 11 stable eea η global . Για να μη περάσω την 10 κ μετά από πάνω φλασαρω την 11 ρωτάω αν έχει βγει για να την περάσω κατευθείαν Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Όχι σίγουρα φλαρασα την ευρωπαϊκή lavender_eea_global_images_V10.3.5.0.PFGEUXM_20190716.0000.00_9.0_eea_5213a13935.tgz Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ναι φλασαρα fastboot rom με τις οδηγίες που έχει εδώ μεσα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

To μνμ που αναφερεσε ήταν για το mi9 ( συγνώμη που δεν το διευκρίνισα) που με το που φλασαρα την δικιά μας δεν κλείδωνε το gps. Πέρασα μετά το persist.img και από τότε δουλεύει άριστα . Εδώ είναι το πρόβλημα με το redmi note 7. Μόλις το είχα αγοράσει δούλευε πολύ καλά το gps με την ΕΕΑ rom Όταν άρχισα να περνάω άλλες rom μετά άρχισαν τα προβλήματα. Ξαναγύρισα στην ΕΕΑ αλλά πάλι τα ίδια. Τελος πάντων. Αύριο θα περάσω την 11 μήπως κ στρώσει. Ευχαριστώ πολύ πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χ…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά Μια βοήθεια παρακαλώ Πώς μπορώ να κάνω το gps να κλειδώνει δορυφόρους?? Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Από wipe μέχρι φλασαρισμα το persist.img από την fastboot. Έβαλα την τοποθεσία κ σε συσκευή μόνο κ σε εξοικονόμηση κ παντού..... Επαναφορά έκανα τα πάντα έκανα. Βάζω πάνω στο τραπέζι σε εξωτερικό χωρο το redmi note 7, το mi9 , το mi5s plus και σε 3 με 5 δευτερόλεπτα κλειδώνουν τα άλλα δύο κ το rn7 ούτε μετά από 30 λεπτά. Μετά από επανεκκίνηση βρίσκει κλειδώνει αλλά μετά από λίγο τους χ…

• Gps δεν βρίσκει δορυφόρους

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά Έκανα σήμερα το πρωί την παραπάνω διαδικασία με το persist.img και αμέσως βρήκε κ κλειδωσε 32 δορυφόρους. Ευχαριστώ πολύ όλους σας Καλό σαββατοκύριακο Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Ωραία .... Πρέπει να κατεβάσω την fastboot rom για το mi9?? Να την ξεζιπαρω και εκεί να βρω το αρχείο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Αγορασμενο είναι φίλε το sygic εδώ κ χρόνια. Το αλλάζω από κινητό σε κινητο Το λατρεύω.. Αλλά δεν έχει να κάνει με το sygic. Ότι εφαρμογή και να έβαλα για το gps δεν βρίσκει κανέναν gps status gps test Επαναφορά gps gps fix ΚΛΠ. Δεν βρίσκει κανέναν..... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα Ενω είχα μέχρι χθες περασμένη στο κινητό την stable global rom το gps δούλευε άριστα κ κλείδωνε σε δευτερόλεπτα. Χθες πέρασα την δικιά μας xtrv. Σήμερα πήγα να ανοίξω το gps και το sygic για να πάω κάπου και όχι δεν κλείδωνε αλλά δεν έβρισκε ούτε δορυφόρους. 0/0 έγραφε στο gps status αλλά και με άλλα προγράμματα πάλι τα ίδια Ένας φίλος εδώ ο ( amavroudis) ήθελε να με βοηθήσει κ είπε ότι ίσως χάθηκε το persist.img Που μπορώ να το βρω και πως το περνάω?? Στάλθηκε από το Redmi Note…

• VoLTE

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο από το θέμα μας ( μίας και λύθηκε αυτό ) ??? Γιατί στην μπαταρία η αδράνεια είναι συνεχώς πάνω από την οθόνη?? Έχω πχ 10% αδράνεια κ 8% οθόνη. Τώρα έχω 5.5 % οθόνη με 5ωρες ανοικτή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• VoLTE

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Ναι κανει κλήσεις κανονικά. Αλλά και με παίρνουν ας είμαι κ σε airplane!!! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• VoLTE

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Ναι εμφανίστηκε το σύμβολο Vowifi είναι αυτό που λέει κλήσεις μέσω wifi?? Ναι ενεργοποιήθηκε και αυτό. Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• VoLTE

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Είναι πάντως παράξενο να θες να ενεργοποιήσεις κάτι γράφοντας disable. Εκεί κολλάει η μαγεία..... Και πάλι χίλια ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• VoLTE

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το έκανα κ δια μαγείας έγινε.... χαχαχααχ Ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• VoLTE

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Η κάρτα είναι καινούργια κ όχι κομμένη. Το έκανα αυτό με τα *#*#....#*#* και έγραψε enable Πρέπει να το κάνω κ να γράψει disable??? Η ρομ είναι η xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• VoLTE

gthom - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα. Δεν μου αφήνει να ανοίξω το volte. Φοράω την δικιά μας rom 10.2.16 Έστειλα μνμ στην cosmote λέει ότι ενεργοποιήθηκε Έκανα κ το. *#*#.......#*#* Αλλά πάλι τίποτε. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια96379f0d5f3b608ef8b721765c4a3a23.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk