Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 632.

• Κανείς με Android 12; Πήρα Νέο κινητό και έχω στήσει το ΜΙ ΗΟΜΕ.από την αρχή και δεν λαμβάνω καμία σχέση ειδοποίηση. Το battery optimisation είναι οκ και επίσης έχω τικαρει την επιλογή να τρέχει στο background. Δεν ξέρω τι άλλο φταίει. Καμία ιδέα;8a469ebd82ea48741eda43e8d3a2ec09.jpg Sent from my LE2123 using Tapatalk

• Εμένα τελευταία το Gateway 2 βγαίνει offline στα καλά καθούμενα. Δεν ξέρω αν το επηρεάζουν τίποτα διακοπές ρεύματος. Ξέρετε αν μετά από διακοπή θα έπρεπε να συνδέεται μόνο του ή έτσι μένει offline μέχρι να το κάνω ρεσετ από το κουμπί του; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από GUZGUN: “είναι εφαρμογή τρίτου και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. κάντε μετάφραση στα αγγλικά και θα καταλάβετε τι παίζει. και εδώ ένα βιντεάκι στο youtube. Εγώ έβαλα country Germany. Δεν δοκίμασα να βάλω Ελλάδα. Αν βάλει κάποιος Ελλάδα ας μας πει αν δουλεύει. Αν και δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο.” Καλά δεν φοβάσαι να βάλεις εφαρμογή τρίτου και ειδικά Ρώσου που μέσα από εκεί υπάρχει πρόσβαση σε κάμερες κλπ; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dim.konst: “amavroudis δυστυχώς δεν έχω κινητό xiaomi που να υποστηρίζει διπλότυπη εφαρμογή όποτε πρέπει να βρω άλλη λύση. ” ?? Πού άκουσες ότι μόνο κινητά ΧΙΑΟΜΙ έχουν τέτοια λειτουργία; Εγώ έχω Oneplus και το υποστηρίζει και υποθέτω και άλλες μάρκες έχουν αυτή τη δυνατότητα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “@RASTAVIPER έχεις dual app το mihome; @Parisgκαι εγώ το ίδιο θέλω να κάνω και βρήκα αυτό, δεν το έχω πάρει ακόμη βέβαια αλλά νομίζω πως λειτουργεί κανονικά για οτιδήποτε κάτω των 350w. Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να παραθέσω λινκ εδώ αν χρειαστείς στείλε μου.” Όχι δεν το έχω dual app. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από kted: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Καλημέρα Δεν μου δουλεύει καθόλου η παρακάτω σκηνή σε φρεσκοστημενο κινητό με Android 11. Όταν ανοίγει η πόρτα να λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό. Όλες οι σκηνές ανέβηκαν αυτόματα μόλις σεταρα την εφαρμογή. Η συγκεκριμένη δεν παίζει καθόλου. Ούτε στο log φαίνεται. Όμως ο αισθητήρας κάνει log το άνοιγμα της πόρτας. Οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται. Την έσβησα τη σκηνή και την ξαναεβαλα αλλά καμία διαφορά. Τσέκαρα και τις ρυθμίσεις του κινητού. Όλες οι ειδοπ…

• Καλημέρα Δεν μου δουλεύει καθόλου η παρακάτω σκηνή σε φρεσκοστημενο κινητό με Android 11. Όταν ανοίγει η πόρτα να λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό. Όλες οι σκηνές ανέβηκαν αυτόματα μόλις σεταρα την εφαρμογή. Η συγκεκριμένη δεν παίζει καθόλου. Ούτε στο log φαίνεται. Όμως ο αισθητήρας κάνει log το άνοιγμα της πόρτας. Οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται. Την έσβησα τη σκηνή και την ξαναεβαλα αλλά καμία διαφορά. Τσέκαρα και τις ρυθμίσεις του κινητού. Όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές για αυτή την εφαρμογή. S…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “Εμένα επειδή το έχω dual app, το ένα πιάνει 720ΜΒ και το άλλο 2,3gb.” Πωωω, 3gb ρε φίλε.. Καλά τι χαζό τώρα είναι αυτό να μην ξέρουμε τι να σβήσουμε. Υποτίθεται ότι όλα πάνε στον σέρβερ της ΧΙΑΟΜΙ. Γιατί να μένουν τόσα δεδομένα αποθηκευμένα τοπικά; Πώς να μάθουμε τι μπορούμε να σβήσουμε τώρα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Μου πιάνει 1Gb χώρο το MI HOME στα User Data. Καμία ιδέα τι μπορώ να σβήσω από εκεί; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “@RASTAVIPER βρίσκω αυτό, αλλά αν δεις σε αυτά που μπορείς να παραγγείλεις έχει άλλο σε σχέση με αυτό που έχει στην πρώτη σελίδα.. Xiaomi Mijia Universal Intelligente Smart Fernbedienung WIFI IR Schalter 360 Grad Xiaoai lautsprecher pro TV Control Sensor|Smart Remote Control| - AliExpress” Προφανώς δεν είναι αυτό. 15-20€ έχει το σωστό. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “Δυστυχώς δεν το βρισκώ πουθενά διαθέσιμο..” Δηλαδή κοίταξες Αλι και δεν το βρήκες; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Δεν το βρίσκω αυτό το μενού. Έχω το MI HOME. Αναφέρεσαι στο Doorbell; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk f20917cad613bcae6fb255c038c99ec4.jpg

• Παράθεση από GUZGUN: “Σε Android 11 έχει μπορέσει να αλλάξεις κάνεις τον ήχο ειδοποίησης στο mi home? Μέχρι το android 10 το άλλαζα μια χαρά. Με το android 11 δεν έχει επιλογή να αλλάξεις τον ήχο ειδοποίησης. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχω Android 11. Σε ποιο μενού αναφέρεσαι; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από m_ps_: “Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να στήσω smart home αλλά να έχω τη δυνατότητα φωνητικών εντολών με alexa ή google assistant. Αν πάρω το gateway 3 θα έχω αυτή τη δυνατότητα? Έχω σκεφτεί να πάρω το gateway και σιγά σιγά με σενσορες κίνησης, κάμερες διακόπτες κλπ να στήσω όλο το σπίτι.” Όχι δεν είναι πλήρες συμβατό με Google assistant. Αν θες 100% συνεργασία με GA, κοιτάς σε άλλα πράγματα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Ρε σεις, πάει σφαίρα το νέο ΜΙΗΟΜΕ ή μου φαίνεται; Όλα φορτώνουν άμεσα!! Με Κίνα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από Kostas Glikas: “Καλησπέρα δουλεύει το συστημα;όπου κ να μπω δεν κανει τίποτα.Chinese mainland. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι μια χαρά, κανένα θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από kougis: “Να δοκιμάσω δηλαδή και άλλες εταιρείες εκτός της Toshiba Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Ψάξε στο Google με το μοντέλο και την φράση "ir brand compatibility" Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• To Mi Remote θέλει κάποιες φορές πολύ ψάξιμο για να βρεις με ποιο σετ εντολών είναι συμβατό. Αλλά δεν έχω πετύχει συσκευή που δεν δουλεύει μαζί της. Πχ για κάποιο Heier AC έπρεπε να googlaro ποια είναι συμβατά μοντέλα και αν και δε βρήκα ακριβώς το δικό μου, μετά από δοκιμές με καμία 10ρια προφίλ βρήκα ποιο δουλεύει σωστά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από kougis: “Έχω μια τηλεόραση με Bluetooth τηλεχειριστήριο, πως μπορώ να την συνδέσω στο Xiaomi home? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Δηλαδή να συνδεθεί και να κάνει τι; Ποια λειτουργία του MI HOME θα χρησιμοποιούσες; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Τι διαβάζω παίδες; Εδώ και ώρες άτομα από διάφορες χώρες αναφέρουν ότι δεν δουλεύει τίποτα από τον Ευρωπαϊκό σέρβερ. Κανείς από εδώ που το κοίταξε; Εμένα όλοι οι αισθητήρες στον κινεζικό σέρβερ δεν έχουν κανένα θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk