Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από coskarl: “Καλημέρα, Το Buldoza έχει βγάλει μια πολύ καλή προσφορά για το "Mi Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Smart Space Heater S 2200 W". Το ερώτημα είναι θα συνδέεται στον κινέζικο server που έχω και όλον τον υπόλοιπο εξοπλισμό ή θα συνδέεται μόνο στον ευρωπαϊκό server; Ρώτησα στο Buldoza πως έγινε η εισαγωγή μπας και βγάλω καμμιά άκρη, αλλά η απάντηση ήταν ότι η εισαγωγή έγινε μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας, οπότε μάλλον τζίφος...” Γιατί να μπεις σε αυτόν τον κόπο και να μην συνδυάσεις …
-
Παράθεση από GUZGUN: “Έχετε κάνα link για καινούριο hub? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το Gateway 3 πρέπει να είναι. US $25.69 33%OFF | Xiaomi Mijia gateway 3 intelligent multi-mode Gateway, Zigbee, Wi-Fi, Bluetooth protocol, intelligent linkage, remote control Xiaomi Mijia gateway 3 intelligente multi modus Gateway, Zigbee, Wi Fi, Bluetooth protokoll, intelligente verknüpfung, fernbedienung|Smarte Fernbedienung| - AliExpress Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostascb: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από kostascb: “Καλησπέρα παιδιά, το control hub αποφάσισε ξαφνικά, μετά από καιρό ομαλής λειτουργίας, να πεθάνει. Ενώ το είχα στη πρίζα και με αναμμένο το Night light, έσβησε βγήκε offline και δεν ανοίγει πια. Το βγάζω και το ξαναβάζω στη πρίζα και δεν κάνει ούτε το σύντομο flash. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; ” Ναι βεβαίως.Το ίδιο έγινε και με μένα πριν 1.5 χρόνο. Ευκαιρία να πας σε νεώτερη έκδοση. Εμένα κράτησε 4-5 χρόνια το πρώτο. Se…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostascb: “Καλησπέρα παιδιά, το control hub αποφάσισε ξαφνικά, μετά από καιρό ομαλής λειτουργίας, να πεθάνει. Ενώ το είχα στη πρίζα και με αναμμένο το Night light, έσβησε βγήκε offline και δεν ανοίγει πια. Το βγάζω και το ξαναβάζω στη πρίζα και δεν κάνει ούτε το σύντομο flash. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;” Ναι βεβαίως. Το ίδιο έγινε και με μένα πριν 1.5 χρόνο. Ευκαιρία να πας σε νεώτερη έκδοση. Εμένα κράτησε 4-5 χρόνια το πρώτο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Λοιπόν επιτέλους το έλυσα το θέμα σύνδεσης των λαμπων μεταξύ Yeelight και MI HOME!! Βάζω τα βήματα μήπως χρειαστούν στο μέλλον: 1) αρχικά έσβησα μέσα από το xiaomi account (στην σελίδα τους) οποιαδήποτε σύνδεση και permission με το Yeelight 2) Λόγω του 1) η εφαρμογή Yeelight έκανε ρεσετ και έπρεπε να σεταρω το region και λάμπες από την αρχή. Οπότε επέλεξα Κίνα και έβαλα μια μια τις λάμπες 3) πλέον ανοίγοντας το ΜΙ ΗΟΜΕ οι λάμπες ήταν ήδη εκεί. Δεν χρειάστηκε κανένα έξτρα σεταρισμα εκεί Οπότε πλέ…
-
Παράθεση από ktlk21: “ναι.. αν είναι στο κινέζικο server με mi account και τα δύο account μια χαρά παίζει.. η βλακεια είναι ότι στο Google home τα εμφανίζει δίπλα... στο automation έχω βάλει όταν βαράει το alarm τότε να αναβοσβήνουν οι λάμπες Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Δεν έχω θέμα με το Google home, έχω θέμα με το ΜΙ ΗΟΜΕ. Πώς τα προσθεσες εκεί; Είναι καταρχήν όλα κινέζικα τα gateway, sensors, led bulbs κλπ; Την λάμπα την προσθεσες πρώτα στο Yeelight και μετά στο ΜΙ ΗΟΜΕ ; Ή κατευθεία…
-
Παράθεση από ktlk21: “πας στους αυτοματισμούς επιλέγεις στο if το alarm yeelight και στο then επιλέγεις το μπριζακι να ανοίγει Εγώ για παράδειγμα έχω βάλει να αναβοσβήνουν ολα τα φώτα κόκκινο λευκό 051e2459e09bd7e78506338c79d6f034.jpg Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Φίλε έχεις κινεζικό getway και λάμπες; Πώς στο καλό τις έβαλες στο Mi Home; Τις έχεις και στο Yeelight; Γιατί εμένα ή στο Yeelight app θα είναι ή στο ΜΙ ΗΟΜΕ. Δεν μπορούν να παίξουν και στα 2' Sent from my ONEPLUS A6003 using Ta…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zarkgeo: “Ομορφιές. Ήταν λογικό να βάλει η Xiaomi το dark mode και στο app...” Ε ναι τελευταία έμεινε. Η Google έχει βγάλει στις περισσότερες εδώ και πολλούς μήνες. Το ίδιο WhatsApp και Facebook εδώ και πολύ καιρό. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cooolll: “Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου RASTAVIPER. Είχα φτιάξει ένα σενάριο για παράδειγμα αν εντοπίζει κίνηση να ανοίγει η κάμερα και να μου γράφει ένα βίντεο και να μου το στέλνει. Οκ το δοκίμασα αλλά δεν το ήθελα άλλο και το διέγραψα. Ακόμα συνεχίζει και κάνει αυτόν τον αυτοματισμό. Όταν λές unusual uninstall εννοείς να σβήσω την εφαρμογή από το κινητό μου και να την ξαναπεράσω; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν μπορώ να συνδέσω το Hub της xiaomi με το Google H…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cooolll: “Καλησπέρα σας. Τις τελευταίες 2 μέρες έχω αγοράσει το Xiaomi-Mi-Smart-Home-Sensor-Set-Global-Version. Εχω επιπλέον και 2 yeelight λάμπες και μια ip xiaomi camera. Το πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει ως τώρα 2 φορές είναι ότι είχα φτιάξει κάποια σενάρια και τα διέγραψα. Παρόλα αυτά αυτά τα σενάρια συνεχίζουν και εκτελούνται. Στα automation δεν υπάρχουν πλέον επειδή τα έχω διαγράψει. Η λύση που έχω βρει είναι να κάνω reset το gateway hub και μετά είναι οκ. Βέβαια δεν είναι nor…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Από χθες το Mi Home σέρνεται και δεν τρέχει τίποτα από σενάρια και λοιπά... Πραγματικά το τελευταίο διάστημα τα έχω πάρει με τα προβλήματα, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αγόρασα προϊόντα που συνδέονται στο κινεζικό server... Κρίμα, πολύ κρίμα!” Μόλις τσέκαρα. Φόρτωσε φουλ θερμοκρασίες δωματίου, log από πόρτα κλπ. Δεν βλέπω κανένα θέμα με τον σέρβερ. Ότι ίσχυε πάντα,.ισχύει και αυτές τις μέρες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από daoxos: “Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η έκδοση που πήρα (από κατάστημα Αθήνας) , είναι τελικά η global. Ο τύπος μου είπε ότι είναι, αλλά οι ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο είναι πολλές ώρες μπροστά (ώρα Κίνας). Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί???Το μοντέλο είναι όπως το λέει στο κουτί....ZHTZ02LM , και με στικερακι γράφει...YTC4032GL. Ευχαριστώ πολύ.” Αν βάλεις server από Ευρώπη,.δουλεύει κανονικά με τους αισθητήρες; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Παράθεση από ktlk21: “θυμάμαι ότι το είχα κάνει.. τώρα τι να πω.. Είναι πολλά χρόνια και δεν διακινδυνευω να το κάνω τώρα γτ έχω πολλές συσκευές Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Είχα και το ένα και το δύο και ισχύει ότι λένε τα άλλα παιδιά. ΔΕΝ γίνεται για Ευρώπη, τουλάχιστον όχι επίσημα. Μόνο με καμία πειραγμενη εφαρμογή ίσως. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Παράθεση από kted: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Χρόνια πολλά σε όλους. Πώς το βλέπετε το ανανεωμένο ΜΙ ΗΟΜΕ στην έκδοση 6; Καλά μου παίζει κάτι φαίνεται αρκετά γρήγορο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Αν πάρω ποτέ notification, καλό θα είναι. Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανένα θέμα εδώ με τον αισθητήρα πόρτας στο OP6 μου Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Anevag: “Ευχαριστώ πολύ για την εν ημέρωση αν κι αυτό το είχα δοκιμάσει από πριν κι όταν πας να το αποθηκεύσεις το πρόγραμμα με την εντολή delay ανάμεσα σου κάνει failed to add το πρόγραμμα. Έχω την αίσθηση ότι ενδεχομένως να υπάρχει θέμα με την εφαρμογή γιατί μετά το τελευταίο updatr που έκανε ενώ το hub έχει λειτουργία για Induction night light για να βάλεις τη λάμπα στο hub ν'ανάβει όποτε οι αισθητήρες αντιλαμβάνονται κίνηση, αλλά είτε το έχεις ενεργοποιημένο είτε απενεργοποιημέν…
-
Παράθεση από kougis: “Παράθεση από kougis: “Θα τρελαθώ με αυτό το mihome. Ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες δεν λειτουργούσε σαν συναγερμός (δηλαδή ενώ ήταν armed δεν χτυπούσε συναγερμός όταν άνοιγε πόρτα) τώρα χτυπάει αλλά δεν στέλνει ειδοποίηση στο κινητο. Έχετε ιδέα; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Εσάς σας στέλνει ειδοποιήσεις; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Έχω ενεργοποιημένο να στέλνει ο σενσορας πόρτας οπότε αυτή ανοίγει και λαμβάνω συνεχώς ειδοποιήσεις. Sent from my ONEPL…