Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-632 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Εμένα το 772 plugin πάλι κινέζικα δείχνει μέσα στους σενσορες. Μήπως κάτι άλλο επηρεάζει τις λέξεις; Unleashed by my M1 note” Έχεις σίγουρα περάσει από πάνω το plugin!? Γιατί εγώ τα μενού τα έχω μεταφράσει.... Για το bluetooth @aleksgiab, δεν ξέρω, δεν το έχω. Βάλε την εφαρμογή και δες. Το πολύ-πολύ να την απεγκαταστήσεις εάν δεν σου κάνει....” Έσβησα το παλιό και έβαλα το καινούριο. Unleashed by my M1 note
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Τελικά έχουμε καμία λύση με τα κινέζικα μενού των sensor που είναι και πιο σχετικό με το θέμα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με τα timer και έχω” Υποθέτω έχεις βάλει τα μεταφρασμένα plugin!? Υπάρχει κάτι άλλο που έχεις στο φάκελο που λεω στις οδηγίες και δεν το έχω μεταφράσει!?” Πήγα στον φάκελο να τσεκάρω τι γίνεται με το plugin και ανακάλυψα καινούριο apk. Είναι το 772. app.box.com/s/z15q3uu…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Τελικά έχουμε καμία λύση με τα κινέζικα μενού των sensor που είναι και πιο σχετικό με το θέμα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με τα timer και έχω” Υποθέτω έχεις βάλει τα μεταφρασμένα plugin!? Υπάρχει κάτι άλλο που έχεις στο φάκελο που λεω στις οδηγίες και δεν το έχω μεταφράσει!?” Πήγα στον φάκελο να τσεκάρω τι γίνεται με το plugin και ανακάλυψα καινούριο apk. Είναι το 772. app.box.com/s/z15q3uu28tw21o05ykfubbybtbhxtmjp Unleashed by my M1 note
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “ Εκτός απο το smart home.apk που ήταν μέσα στη τελευταία rom (όπου και χρησιμοποίησα για να συνδεθώ), τα επιμέρους .apks δεν τα βάζω, αφού δεν έχω τις αντίστοιχες συσκευές... έτσι δεν είναι?” Το 699 φυσικά και το χρειάζεσαι. Unleashed by my M1 note
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit: “καλησπέρα μετά από ρουτ κλπ τα κατάφερα και τα βλέπω όλα ελληνικά μαντ σε ευχαριστούμε για τον κόπο σου πως μπορώ να σου στείλω το πλαγκιν της κάμερας όταν έχεις χρόνο να το δεις ευχαριστώ και παλι” Τι εννοείς όλα Ελληνικά; Αφού τα μενού όλων των σενσορων εμφανίζονται ακόμα στα Κινέζικα και ας δείχνει τα υπόλοιπα μενού της εφαρμογής στα Ελληνικά Unleashed by my M1 note
-
Δεν μιλας σωστά. Σου έχω πει τουλάχιστον 10 Ευχαριστώ στο γειτονικό φόρουμ. Εκτός αν εθελοτυφλεις, οπότε θα την πάμε αλλιώς την κουβέντα. Καλό είναι να μην παρουσιάζουμε όπως θέλουμε τα πράγματα, αλλά όπως πραγματικά είναι. Και στην τελική έκανα το δικό σου. Αναγκαστηκα και γράφτηκα εδώ για να έχω πρόσβαση στα links. Να βγω να σου ζητήσω ευχαριστώ;; Unleashed by my Onda v975m
-
Και όμως η προηγούμενη μεταφρασμένη έκδοση 2.5.χ στα Αγγλικά ήταν με λινκ που δεν ήθελε εγγραφή στο φόρουμ. Οπότε εφόσον είσαι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης και αφού Εσύ δεν προλαβαίνεις, δεν σε πειράζει να ανεβάσω Εγώ link με τις εκδόσεις σου στο γειτονικό ελληνικό φόρουμ. Σε ρωτάω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και για να μην ταλαιπωρεισαι εσύ που δεν προλαβαίνεις . Unleashed by my M1 note
-
Καλησπέρα και από εδώ. Για μένα η ιστορία με το κινέζικο φορουμ είναι κάπου στην μέση. Μιας και είμαι από τους πρώτους Έλληνες χρήστες που έχω το Home kit εδώ και πολλές βδομάδες, που δοκίμαζα τις μεταφρασμένες εκδόσεις μέσω άλλου φόρουμ, το βρίσκω λίγο πιεστικό να αναγκαστώ να γραφτω και σε άλλο φόρουμ για να μπορώ να κάνω δοκιμές. Οπότε δεν θα με χάλαγε η λογική του Κινέζου να υπάρχουν εξωτερικά link εκεί, που δεν απαιτούν εγγραφή στο φορουμ προκειμένου να κατεβάσει κάποιος τις εκδόσεις . Με λ…