Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 632.

• Παράθεση από Harrytzo: “Είχα πάθει το ίδιο και μετά την έβρισκε μόνο Ευρώπη. Μήπως παίζει κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πάντα Κίνα είχα την εφαρμογή. Δεν γίνεται να άλλαξε καταγωγή η λάμπα Μια μέρα ξαφνικά! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Να ρωτήσω κάτι για μια Yeelight White Bulb. Την είχα τόσο καιρό να δουλεύει μια χαρά μέσα από το ΜΙ ΗΟΜΕ. Χρειάστηκε να κάνω ένα ρεσετ και ενώ την βρίσκει ξανά μια χαρά το Yeelight app, το ΜΙ ΗΟΜΕ δεν λέει να την δει με τίποτα. Έχετε καμία ιδέα; Το δίκτυο δεν άλλαξε πάντως. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Παίδες έχετε καμία ιδέα τι γίνεται με την λάμπα; Παίζει μια χαρά με το Yeelight app και με το Google home. Αλλά με τίποτα δεν την βλέπει το ΜΙ ΗΟΜΕ. Καμία ι…

• Μα όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν οκ. Μόνο η λάμπα δεν συνδέεται. Με τον Google Home.για παράδειγμα δεν έχει θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Να ρωτήσω κάτι για μια Yeelight White Bulb. Την είχα τόσο καιρό να δουλεύει μια χαρά μέσα από το ΜΙ ΗΟΜΕ. Χρειάστηκε να κάνω ένα ρεσετ και ενώ την βρίσκει ξανά μια χαρά το Yeelight app, το ΜΙ ΗΟΜΕ δεν λέει να την δει με τίποτα. Έχετε καμία ιδέα; Το δίκτυο δεν άλλαξε πάντως. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από John_Lambrakis: “Μόνο σε εμένα το κάνει κάθε φορά που κάνει αναβαθμιση το Xiaomi home να πρέπει να βάζω user pass?? Αν το κάνει σε όλους τότε πως θα σας στείλει notification σε αλαρμ κτλ αν τα έχει χάσει;; Τι δεν κάνω σωστά. Προς το πάρον τώρα έχω βάλει μια κάμερα και μια infrared receiver. Πώς θα το εμπιστευτω να του βάλω αισθητήρες αλαρμ Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Απλό. Δεν θα το εμπιστευτείς. Δεν είναι σύστημα συναγερμού. Sent from my ONEPLUS A6003 usin…

• RE:

RASTAVIPER - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από opolonos: “Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Θέλω μετά τις 23:00 πχ όταν θα κλείνω το φωτακι αν ανηχνευει κινηση κοντα του θελω να αναβει για 1-2 λεπτά και μετά να σβηνει Το μενου που παραθετεις πιο πανω εγω δεν το εχω δυστυχως” Γιατί δεν το συνδέεις με αισθητήρα κίνησης; Πώς αλλιώς θα ανιχνεύει την κίνηση που λες; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από kted: “Μετά το σημερινό update της εφαρμογής (5.8.39 android), κάνει force close αμέσως με την εκκίνηση. Και στις 2 συσκευές που το έχω περασμένο... Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα ίδια και σε μένα. Uninstall και πέρασμα της 5.8.33 χερατα και όλα κομπλέ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από Harrytzo: “Διαβάζω ότι υπάρχει ένα app το mi home mod by Xcape και μπορείς να μεταφέρεις κάποιες συσκευές από China server σε Eu server. Το έχει δοκιμάσει κάποιος ή γνωρίζει κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εδώ η φουλ λίστα συσκευών. Πολλές λείπουν. MiHome Mod: configurare i dispositivi smart su server Europa (Update 2020) | Fixialo Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nefos78: “Καλησπέρα στην ομάδα.... έχω το σετ αγορασμένο από εδώ = εξτρα κάποιους εσθητήρες. Το έχω και κάθεται από πέρυσι γιατί όταν πήγα να το ρυθμίσω τα έκανα άλλα ντάλα μου χτυπούσαν διάφορα συνεχώς και το έχω απενεργοποιημένο . Υπάρχει κάποιος οδηγός ρυθμίσεων στα ελληνικά? Μια βασική ερώτηση πριν από όλα: μπορώ να βάλω ξεχωριστό ήχο στο notification όταν έρχονται? Ευχαριστώ!” Από όσο ξέρω δεν υπάρχει επίσημα ελληνικός οδηγός. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από Harrytzo: “Το μόνο που μπορώ να σου πω αλλά δεν ξέρω αν θα βοηθήσει είναι πως οι Yeelight bulbs που έχω παίζουν και μέσω Google home, Yeelight app και mi home app. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk” Το ξέρω για Yeelight. Έχω και εγώ και όντως παίζουν μια χαρά. Το περίεργο είναι πώς τώρα ξαφνικά παίζει το Mi Home, αλλά πολύ κουτσουρεμενο. Και επίσης δεν θέλω να χαλάσω την κάμερα που παίζει μια χαρά μέσα από το ΜΙ ΗΟΜΕ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παιδιά έχω την κλασική Yi 720p camera και παίζει μια χαρά με το Mi Home. Θέλω όμως να την βλέπω μέσα από το Google home nest hub και βλέπω ότι υποστηρίζει το Yi home. Αν συνδέσω την κάμερα και με το Yi home app, θα χάσει την σύνδεση με το Mi Home; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PJG: “Καλησπέρα, Αν είσαι beta tester στο playstore, σου βγάζει να κατεβάσεις την έκδοση που έχει θέμα με το gateway. Αν αποχωρήσεις και βάλεις την προηγούμενη έκδοση, ξαναφτιαχνει... Όσο είχα την έκδοση με το θέμα παρατήρησα στους αυτοματισμους να υποστηρίζει nfc! Αναμένουμε!” Είμαι beta tester και όπως έγραψα δεν έχω κανένα θέμα με αυτήν. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από Harrytzo: “Αναβάθμιση σε 5.8.27 mainland China τα σενάρια παίζουν κανονικά αλλά δεν έχω πρόσβαση στο hub, βγάζει αυτό το μήνυμα: Please download the China version. Έχεις κάνεις ιδέα τί γίνεται;0d114751fc25ef30c56c756843a35689.jpg Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk” Σε τι server είσαι; Εγώ σε China και δουλεύουν όλα κομπλέ. Επίσης, κάτι για τις ειδοποιήσεις. 2 βδομάδες έλειπα από το σπίτι. Γύρισα, κατευθείαν ήρθε ειδοποίηση για τη πόρτα. Φαίνεται να έχει φτιάξει το θέμα. Se…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Chrisss1: “καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα, υπάρχει κάπου μεταφρασμένη η εφαρμογή mi home ? Θυμάμαι παλιά την είχα χρησιμοποιήσει αλλά τώρα δεν την βρίσκω.” Όχι εδώ και χρόνια για ελληνικά Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από Gokoulis: “Έχει αγοράσει κανείς έξτρα χώρο στο mi cloud; Μου ζητά λεφτά σε κινέζικο νόμισμα από την εφαρμογή. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Το θέλω για μια ip camera της Xiaomi χωρίς να χρειάζεται κάρτα SD.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με Vpn δοκίμασες; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vasma: “Τις τελευταίες 2 εβδομάδες... συνήθως τις πρωινές και κάποιες απογευματινές ώρες, ο Κινεζικός σέρβερ σέρνεται και σε κάποιες στιγμές τόσο που δεν τρέχει τίποτα, εχει καταντήσει γελοίο το όλο θέμα με την Xiaomi και την καθιστά αφερέγγυα για πολλοστή φορά στους ¨έξω¨ από Κίνα πελάτες!” Εγώ πιστεύω ότι φταίει η εφαρμογή. Τώρα πχ μπήκα και δεν δούλευαν σωστά οι 2 σενσορες θερμοκρασίας. Κόλλαγε το log τους. Ε έκλεισα την εφαρμογή τελείως, την ξανα άνοιξα, έκανα ένα εσωτερικό refr…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antonisgg: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Ενώ εδώ και καιρό όλα λειτουργούσαν ομαλά κι έκανα τους αυτοματισμούς, χθες πηγα να επανεγκαταστησω το hub της Xiaomi και δεν μπόρεσα. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Πρώτη φορά δοκιμάζω να συνδέσω το hub και δεν μπορώ.” Το βλέπεις ως υπάρχουσα εγκατάσταση; Αν ναι αφαίρεσε το και πρόσθεσε το από την αρχή. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από ktlk21: “Είναι διαφορετικό δίκτυο σωστά... Ίσως να χρειαστεί να κάνεις νέα σύνδεση Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Εννοείς για τον σενσορα της κρεβατοκάμαρας; Και νέα σύνδεση πώς; Με το αδύναμο δίκτυο του σαλονιού; Τότε δεν θα χρησιμοποιεί το δυνατό wifi extender. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Ερώτηση για Wi-Fi extender για έναν σενσορα που δεν τον βλέπει το σύστημα. Έχουμε την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι. Στο σαλόνι είναι το hub και το ρούτερ. Στην κρεβατοκάμαρα έχουμε ένα temp sensor, το οποίο παίρνει δίκτυο μέσω ενός Wi-Fi powerline extender. Το δίκτυο έχει φυσικά παντού το ίδιο όνομα. Πιστεύω ότι παρόλο που το δίκτυο έχει παντού το ίδιο όνομα, πάλι είναι σαν 2 δίκτυα. Και όταν συνδέομαι στο δίκτυο του extender, δεν βλέπει τον σενσορα γιατί η εγγραφή του έ…

• Ερώτηση για Wi-Fi extender για έναν σενσορα που δεν τον βλέπει το σύστημα. Έχουμε την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι. Στο σαλόνι είναι το hub και το ρούτερ. Στην κρεβατοκάμαρα έχουμε ένα temp sensor, το οποίο παίρνει δίκτυο μέσω ενός Wi-Fi powerline extender. Το δίκτυο έχει φυσικά παντού το ίδιο όνομα. Πιστεύω ότι παρόλο που το δίκτυο έχει παντού το ίδιο όνομα, πάλι είναι σαν 2 δίκτυα. Και όταν συνδέομαι στο δίκτυο του extender, δεν βλέπει τον σενσορα γιατί η εγγραφή του έγινε με το δίκτυο του σαλο…