Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
bugs-κολληματα, ρομ
Μήνυμακαλημέρα μήπως έχεις ενεργοποιημενη την λειτουργία τσέπης ? ρυθμισεις-οθονη κλειδωματος-συνθετες ρυθμισεις-λειτουργια τσεπης
-
το αρχειο που κατεβασα ηταν 6mb ενω βλεπω στην εικονα 27mb ξεκλειδωσα bootloader και η ρομ που φοραει ειναι miui global 8.2 σταθερη 8.2.5.0 malmild μου εβγαλε κανονικα την recovery αφου κατεβασα ξανα το αρχειο και εκανα την διαδικασια απο την αρχη.Εγω που θελω μονο root παταω install και κανω εγκατασταση ενα απο τα δυο αρχεια zip supersu, magisk ??? πηγα να το κλεισω απο recovery και κολλησε στο σηματακι της MIUI φανταζομαι το μπρικαρα ?
-
Παράθεση από chief: “Εγώ γενικά έχω παραγγείλει πολλές φορές από gearbest και επέλεγα πάντα unregistered airmail (που είναι τελείως free) για παραγγελίες μέχρι 20 - 30 ευρώ και registered airmail (netherlands αν θυμάμαι καλά με χρέωση περίπου 1,70 - 2 ευρώ) και δεν έχω πληρώσει ποτέ φόρους τελωνεία και γενικά οποιοδήποτε καπέλο. ” στην ευρωπαικη αποθηκη που επελεξα εχει τρεις επιλογες 1)flat rate 3.29 2)standar shipping 35.53 3)expedite shipping 18.68 ποια απο τις τρεις επιλογες για να μην τσουξ…
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Xiaomi box 3
vlad - - Mi-TV & TV Box
Μήνυμαευχαριστω για την αμεση απαντηση,αφου σκοτωνει θα το παρω και στην πεθερα μου
-
Xiaomi box 3
vlad - - Mi-TV & TV Box
Μήνυμακαλησπερες,νεος με xiaomi αλλα και πολυ ενθουσιασμενος με το κινητο που παρελαβα.Ενδιαφερομαι και για το mi box,για kodi και stream απο ενα qnap.Στην ελλαδα το βρηκα στην φανταστικα μεγαλη τιμη των 130 ευρω.Απο ποιο καταστημα εξωτερικου μου συστήνετε να το παραγγειλω?