Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 129.
-
Λοιπόν μετά από την επίλυση του προβλήματος με το wifi που απενεργοποιούνταν σε sleep (λύθηκε με την 5.11.26), διαπίστωσα το εξής: Ενώ είμαι ΜΟΝΟ με wifi λειτουργούν τα notifications για: fb, fb messenger Δεν λειτουργούν για : google, tapatalk (που προφανώς βασίζεται στο gcm--> google cloud messaging). Μετά από πολύ ψάξιμο και με το android hearbeat που το άλλαξα χωρίς καμία βελτίωση, επιβεβαίωσα το πρόβλημα και με την εφαρμογή push notification status (play.google.com/store/apps/det…d=com.choco…
-
Παράθεση από geo88: “Παράθεση από linuxovios: “Λοιπόν δέχομαι (wifi, sleep) fb και messenger notifications, αλλά όχι tapatalk που τα παίρνω μαζεμένα μόλις ανοίξω mobile data. Επιπρόσθετα, τα fb και messenger notifications που δέχομαι είναι χωρίς ήχο, μόνο το notification led ενεργοποιείται. Εξαιρετικα περίεργη συμπεριφορά... Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, διότι σε mobile data, όλα λειτουργούν ok ” Tapatalk δεν χρησιμοποιώ αλλά για τα υπόλοιπα έρχονται κανονικά(με ήχο,led κτλπ). Κάποιες απο τις ρυθμίσ…
-
Παράθεση από geo88: “Όντως φαίνεται να υπάρχει κάποια βελτίωση με την τελευταία dev.Θα δω πως θα ανταποκριθεί στα notifications μέχρι αύριο και θα ενημερώσω. Υ.Γ: Έχω απεγκαταστήσει όλες τις Mi εφαρμογές δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. ” Λοιπόν δέχομαι (wifi, sleep) fb και messenger notifications, αλλά όχι tapatalk που τα παίρνω μαζεμένα μόλις ανοίξω mobile data. Επιπρόσθετα, τα fb και messenger notifications που δέχομαι είναι χωρίς ήχο, μόνο το notification led ενεργοποιείται. Εξαιρετικα περίερ…
-
Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε με την 5.11.26! Το wifi μέχρι στιγμής παραμένει συνδεδεμένο σε sleep mode, το βλέπω στο router, του κάνω ping κανονικά και μου ήρθε και notification από fb. Περιμένω να περάσει η ώρα να δω τι γίνεται και με λοιπές εφαρμογές (μόλις ξυπνήσει ο κόσμος και αρχίσουν notifications από tapatalk, messenger κτλ).
-
Για να δούμε με την 5.11.26... Φορτίζω κινητό και ετοιμάζομαι να την περάσω... Πάντως στο changelog δεν αναφέρεται τίποτα, παρα μόνο για καινούρια έκδοση MiWiFi... Αν όντως διορθώνεται το πρόβλημα, μήπως αυτή η εφαρμογή το δημιουργούσε; Πάντως στο xda είχε αναφερθεί μια πιθανή λύση με αντικατάσταση των αρχείων του modem εδώ: ---> AOSP redmi note 2 (rus V3) - Pg. 4 | Redmi Note 2 | XDA Forums και εδώ: ---> AOSP redmi note 2 (rus V3) - Pg. 5 | Redmi Note 2 | XDA Forums Αν λοιπόν όντως λύθηκε το πρ…
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από linuxovios: “Και imo πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο για να δίνεις έμφαση στην εμφάνιση σε συσκευή που θα "εσωκλείσεις" σε θήκη για να επιβιώσει την καθημερινή χρήση και άρα όσο όμορφο και να είναι, δεν θα φαίνεται. ” Πραγματικά αναρωτιέμαι, ποιός είναι το κορόϊδο... Αυτός που ΔΕΝ βάζει τη συσκευή του συνειδητά σε θήκη ή αυτός που πληρώνει μία συσκευή της οποίας το 30-40% της αξίας της (επειδή ΤΟΣΟ κοστίζει το design παρακαλώ και σε μερικές περιπτώσεις, ακόμα περι…
-
Λοιπόν δοκίμασα με καρφωτή ip, το πρόβλημα παραμένει. Εν τω μεταξύ το router μου είναι ρυθμισμένο στο channel 6 και καμία άλλη συσκευή δεν έχει θέμα (2 laptop, 2 tablet και οποιοδήποτε κινητό έχει συνδεθεί στο παρελθόν...) Τώρα θα δοκιμάσω να συνδεθώ πάνω σε ένα wireless extender και θα αναφέρω αποτελέσματα.
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαΜεταλλικό, unibody, χωρίς sd. Αδιάφορη η εμφάνιση, αφού θα μπει σε θήκη, με αρνητικά την έλλειψη αποσπώμενης μπαταρίας και πιθανόν sd. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Redmi note 2 for ever! Ελπίζω να μην πάρει και η xiaomi τον κατήφορο των "επώνυμων" , δηλαδή συσκευές χωρίς sd και αποσπώμενη μπαταρία. Και imo πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο για να δίνεις έμφαση στην εμφάνιση σε συσκευή που θα "εσωκλείσεις" σε θήκη για να επιβιώσει την καθημερινή χρήση και άρα όσο όμορφο και να είναι, δεν θα φαίνεται. Sent f…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vkouroub: “Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα ίσως εξαρτάται από το ρούτερ ή κάτι σχετικό με το wifi διότι, στη δουλειά μου το κινητό παραμένει το wifi σε sleep mode ενώ στο σπίτι όχι.” Ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σε άλλο router. Θα δοκιμάσω να το συνδέσω και σε ένα wireless extender που έχω, να δω συμπεριφορά. ΥΓ αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ είναι ρυθμισμένο dhcp, δηλαδή κάθε φορά θα έπρεπε να παίρνει άλλη ip, συνδέεται μονίμως στην …
-
Xiaomi Redmi Note 3
Μήνυμα1) Δεν νομίζω να το ονομάσουν 3. Τα φημολογούμενα specs είναι τα ίδια με το note 2 + σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Λογικά θα το ονομάσουν note 2 xxxxxx 2) Θα είναι πιο ακριβό. 3) Το note 3 θα ταίριαζε την επόμενη χρονιά, με helio x20 ή x30 για να έχει και νόημα ΥΓ βλέπω μερικούς που αγχώνονται μην "παλιώσει" η συσκευή τους; Μα αυτό είναι το πρόβλημα;;;; Ή να κάνετε σωστά και γρήγορα την δουλειά σας;;;; Αν θέλετε κάθε φορά το latest and greatest, be prepared to pay for it and stop whinning.
-
Παράθεση από karlesg: “Επαναλαμβάνω την ερώτηση με περισσότερη σαφήνεια, αν κάποιος το έχει ψάξει. Το συγκεκριμένο bug υπάρχει σε όλες τις διαθέσιμες ρομ για το Redmi note 2? Αν όχι, ποια είναι η τελευταία developer rom που δεν παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα; Το πρόβλημα παρουσιάζεται και στη stable rom? Ευχαριστώ ” Σύμφωνα με αναφορές σε αυτό το thread, το πρόβλημα υπάρχει από την 5.11.5 και μετά. Εγώ παρέλαβα το κινητό πριν 2 βδομάδες, οπότε δεν έχω δουλέψει με προγενέστερες dev. Επίσης …
-
1) πάντως η δικιά μου 5.11.19 είναι βασισμένη στη lollipop 2) δεν νομίζω ότι έχει σημασία τόσο η έκδοση android, όσο τα features. Το miui είναι heavily customized android. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στην aosp 6, που δεν το έχει το miui. Ειδικά το security center είναι πολύ μπροστά από aosp android Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk