Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 129.

• Παρέλαβα και εγώ με 5.10.8 εδώ και μία βδομάδα και δεν το έχω πειράξει ακόμα. Όλα καλά με τη συσκευή, αλλά και σε μένα στα wifi δίκτυα εμφανίζει ένα με full σήμα με όνομα Nvram warning err=0x10. Πρακτικά δεν με ενοχλεί, μια που βρίσκει τα άλλα δίκτυα και συνδέεται κανονικά, αλλά θα ήθελα να το "διώξω". Επιπρόσθετα είναι αίσθησή μου ότι υπάρχει μια μικρή χρονική υστέρηση να συνδεθεί στο wifi και ότι η σύνδεση δεν είναι τόσο γρήγορη όσο θα μπορούσε να είναι. Διαισθητικά όλα αυτά (τα περί ταχύτητας…

• Υπάρχει τρόπος να αλλάζει χρώμα το led όταν φορτίζω το κινητό; Όταν φτάσει 100% δεν αλλάζει χρώμα, παραμένει πράσινο και έτσι ο μόνος τρόπος να καταλάβεις ότι φόρτισε είναι να πατήσεις το power για να δεις οθόνη. Μήπως είναι θέμα rom; Είμαι ακόμα με 5.10.8 (με την οποία και το παρέλαβα).

• Ενεργοποίηση MiAccount

linuxovios - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Πάω να φτιάξω miaccount και μου βγάζει προειδοποίηση ότι μπορεί να χρεωθώ sms εκτός Ελλάδας κτλ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Χρειάζεται να στείλει ή να λάβει sms ο χρήστης προκειμένου να φτιάξει miaccount? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Παράθεση από Graydath: “Ενημερωτικά, Άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα με σκόνη στην μπροστινή κάμερα(ανάμεσά τους κι εγω... ) . Μπαίνει απο το ηχείο αριστερά όπως το κοιτάμε...Για τους τολμηρούς [TUT] Get rid of the Dust in Front Camera | Redmi Note 2 | XDA Forums ” Σε όσους συμβαίνει, καλό είναι να αναφέρουν έκδοση τηλεφώνου (standard/prime) και part number, για να δούμε αν είναι μεμονωμένο ή γενικό θέμα.

• τηλεκοντρόλ στο xiaomi

Μήνυμα

Με το που μπαίνω tools βλέπω την παρακάτω οθόνη: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6874/ Αν κυλήσεις την οθόνη προς τα κάτω θα αποκαλυφθεί και το MiRemote forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6875/ (Χρησιμοποιώ αγγλικά, δεν ξέρω στα ελληνικά τους αντίστοιχους τίτλους)

• τηλεκοντρόλ στο xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από spiros.petas: “Ξερει καποιος πως λειτουργει το τηλεφωνο σαν τηλεκοντρολ; xiaomi redmi note 2. Θανάση σε παρακαλω τα φωτα σου MG_Macedon ” Άνοιξε τα tools και θα βρεις την σχετική εφαρμογή. Την ανοίγεις και ακολουθείς τις οδηγίες επί της οθόνης. Εμένα παίζει άψογα και με την τηλεόραση,κλιματιστικό, dvd player.

• Παράθεση από caeser: “ΑΣΧΕΤΟ (με το θέμα) : Ποιος είναι ο λόγος που βάζετε PIN στις κάρτες σας? ” 1) Είναι default safety precaution, δεν το έβαλα εγώ. Σου εξασφαλίζει λίγο χρόνο ώστε να προλάβεις να καταργήσεις την σύνδεση, σε περίπτωση που κλαπεί ή χαθεί το κινητό (εφόσον είναι κλειστό βέβαια). 2) Υπονοείς ότι είναι καλύτερο να καταργήσουμε το pin από την κάρτα και να βάλουμε pass code στην συσκευή; Δεν είναι κακή ιδέα...

• Λοιπόν παίδες αναφέρω ένα bug που αντιμετωπίζω και θέλω να το επαληθεύσουμε. 1) Είμαι με 5.10.8 (με αυτή μου ήρθε το κινητό και μέχρι να εξοικειωθώ με το miui λέω να μην αναβαθμίσω). 2) Έστω ότι βάζω το κινητό σε flight mode και αμέσως μετά ενεργοποιώ μόνο το wifi. Δηλαδή δεν χρησιμοποιώ καθόλου το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. 3) Κλείνω τη συσκευή ή κάνω reboot 4) H συσκευή μετά το boot μου ζητάει pin, ενώ βρίσκεται σε flight mode με μόνο wifi. 5) Όχι μόνο λοιπόν ζητάει pin (για unlock sim), αλλά …

• Διάρκειά μπαταρίας

Μήνυμα

Παράθεση από xtou: “καλησπέρα σας, Χαιρετώ το forum και την ωραία προσπάθεια σας. Λέγομαι Μπάμπης και έχω το έξεις θέμα: παρέλαβα την Παρασκευή ένα note 2. ολα είναι τέλεια εκτος από την μπαταριά του. Ένταξη την Παρασκευή το βασάνισα βγάζοντας και βάζοντας πράγματα άλλα χτες και σήμερα είχα απλή χρήση. η μπαταρία κράτησε μόλις 9-10 ώρες. και θελει για να φορτιστεί 5-6 ωρες. ερωτήσει 1: είναι λογικά αυτά τα νούμερα? ερωτήσει 2: υπάρχει περίπτωση να φταίει η rom να δοκιμάσω να περάσω την ελληνική …

• Πέρασε κανείς την "ελληνική" stable v7; Εντυπώσεις;

• Σχετικά με την stable ν7 για το redmi note 2: 1) είναι η fastboot ή η revovery έκδοση; 2) γράφει στο link "twrp recovery" σε παρένθεση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι περιλαμβάνει το twrp ή ότι την περνάμε μέσω twrp και όχι το μαμά mi recovery; Sent from my Cube U65GT using Tapatalk

• RE:

linuxovios - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από daniil: “Παράθεση από Bodai: “δοκίμασε με Power & Vol - να δούμε αν έχεις Fastboot. Αν μπεις θα δεις την γνωστή εικόνα του Fastboot ” δυστυχώς δεν κάνει τίποτα ούτε με Power & Vol - ούτε με Power & Vol + τί κάνουμε τώρα?” Βγάλε μπαταρία sim, sd, και σύνδεσε το κινητό στον φορτιστή. Προσπάθησε να το ανοίξεις με vol- & power ή vol+ & power. Αν δεν γίνεται τίποτα, τότε μάλλον έχει καταστραφεί ο preloader (πώς έγινε αυτό δεν ξέρω...). Σε αυτή την περίπτωση, θεωρώ ότι αποχαιρετάς την συσ…

• Πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ αξιόλογη η προσπάθεια της ομάδας του smiui rom kitchen που φτιάχνεις ρομ απαλλαγμένη από ό,τι δεν χρειάζεσαι και πρόκειται να επιβαρύνει τις επιδόσεις και την μπαταρία άσκοπα, βασισμένη βέβαια στην εκάστοτε developer. Από την άλλη, καλό κσι το aosp development, και πρέπει να το στηρίζουμε, ώστε όταν η xiaomi εγκαταλείψει την συσκευή μας, εμείς να έχουμε εναλλακτικές γθα μεταγενέστερο android. Πάντως φίλε karlesg, εγώ δεν περιμένω από τους developers να ξαναγράψουν …

• Παράθεση από panospc: “Αν είναι να χαλάσουνε δεν νομίζω να χαλάσουνε τα εξωτερικά κουμπιά που είναι στο πίσω καπάκι, θα χαλάσει ο εσωτερικός μηχανισμός ” Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ κινητά (εννοείταιο χωρίς double tap) και ακόμά να μου "μείνει" κάποιο από κουμπί... Από πέσιμο ναι, από βουτιά ναι, από χαλασμένο ηχείο ναι, από κλοπή ναι.... Από χαλασμένο κουμπί ποτέ... Τώρα προς τι οι ανησυχίες του φίλου, όταν πιο πιθανό είναι (με τη χρήση που κάνουμε πλέον στα κινητά) να πέσει και να σπάσει στον χρόν…

• Ενημερώνω για όσους θέλουν να παίξουν με τα redmi note 2 ότι πέρα από την "ελληνική" rom υπάρχουν πολύ αξιόλογα projects με custom roms έως και aosp (καθαρό android) 1) smiui rom kitchen (φτιάχνεις rom με τα extra που θες εσύ) ---> sMiUI ROM Kitchen 2) deer project ---> [ROM] Deer Project | Redmi Note 2 | XDA Forums 3) delirium project ---> [ROM][AOSP] Delirium Project | Redmi Note 2 | XDA Forums 4) AOSP 5.0.2 Hermes ---> [AOSP] 5.0.2 Hermes [Clean Aosp][Everything … | Redmi Note 2 | XDA Forum…

• Για redmi note 2, δεν κυκλοφόρησε κάτι; Sent from my Cube U65GT using Tapatalk

• Για να μην ανοίγω νέο θέμα, τώρα που θα κυκλοφορήσει η MIUI 7 stable, θα την περάσουμε και αυτή από την εφαρμογή update του κινητού ή θα πρέπει να το κάνουμε από recovery;

• Ένα site που αφορά κυρίως κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να συνεργάζεται άψογα με το tapatalk. Δυστυχώς το xiaomi-miui.gr εχει σημαντικά θέματα συνεργασίας με το tapatalk 1) Τα quotes δεν φαίνονται στα posts, αλλά ο χρήστης τα βλέπει χωρίς να ξεχωρίζουν από το κανονικό post 2) Σε θέμα που παρακολουθείς, εφόσον υπάρχει νέο post, δεν σε πηγαίνει στο τελευταίο post, αλλά κάθε φορά στο πρώτο post ενός thread σαν να μην τον έχεις διαβάσει ποτέ. 3) Κάποια θέματα δεν εμφανίζονται καθόλου στο tapatalk Γενικά…

• RE:

linuxovios - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση: “ To Redmi 2 2gb τι θα πάρει άραγε?” Σύμφωνα με τα παραπάνω θα πάρει miui 7 βασισμένο σε kitkat Sent from my Cube U65GT using Tapatalk

• Διαβάζω ότι σε κάποιες συσκευές το MIUI 7 θα βασίζεται στην kitkat και σε κάποιες στην lollipop. Ισχύει; Και αν ναι, ξέρουμε σε ποιες θα είναι kitkat και σε ποιες lollipop; edit: τα βρήκα: ----------------------------------------------MIUI 7 WITH LOLLIPOP------------------------------------------------------------------------------------- Xiaomi Mi 2/2S-MIUI 7 with Lollipop Xiaomi Mi Note Pro-MIUI 7 with Lollipop --------------------------------------------MIUI 7 WITH KITKAT---------------------…