Εχω global official και θέλω να περάσω μια stable ευρωπαική ... Αλλά στο Allow κολλάει στο mi logo ( χωρίς να φλασαρω καμιά ρομ απλώς κάνοντας Reboot ) και στο Keep Read Only προσπαθώ να την περάσω από Otg και μου κάνει Bootloop ...
Στο allow modifications για κάποιο λόγο κάνει brick την συσκευή... Δηλαδή δεν ξεκινάει κανονικά διαβάζοντας την ρομ αλλά μένει στο mi logo ... Δεν κάνω τίποτα άλλο απλώς μετα την εγκατασταση του twrp κάνω reboot ...
Παράθεση από almichael: “Παράθεση από george_1: “καλημέρα παιδιά ... Από eglobal έκανε κανένας επιστροφή κινητού λόγω βλάβης ; Είναι τακτικοί στο Service ; Ευχαριστώ ... ” Επέστρεψα το note 2 το οποίο μου ήρθε με πρόβλημα στην οθόνη. Είχα unboxing video το οποίο τελικά δεν χρειάστηκε. Απλά ζήτησαν να επιστραφεί η συσκευή σ αυτούς ώστε να ελεγχθεί και επειτα από 1 εβδομάδα απο την παραλαβή τους μου απάντησαν ότι ήταν όντως DOA και έστειλαν νέα συσκευή. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι άργησαν να δώσουν …
Παράθεση από derveni: “Αυτό Καρντάση είναι hardware πρόβλημα. ” Ξέρω καρντάση ... Ούτε fastboot μπαίνει ... Τι να κάνουμε θα το στείλω πίσω. Κρίμα γιατί ήταν σφραγιστό ...
Δεν κάνει εκκίνηση το κινητό. Δηλαδή πατάς το power button για να ξεκινήσει δεν βγάζει το miui logo και καταλήγει σε μαύρη οθόνη με πράσινες κάθετες γραμμές. Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά; --- Το κινητό ήταν σφραγισμένο ---
καλησπερα.. Φιλος με rebmi note 4 3/64 ram με κλειδωμενο bootloader "ξεχασε" τον κωδικο για miui account και προσπαθει να κανει Factory Reset. Καμμια λυση παιδια ; Ευχαριστω...