Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 138.

• Παράθεση από NasDriver: “Fake news ότι δεν θα γίνεται unlock ” εκεί που το πήρα απόφαση.. τσουπ... για καλό το λές; εεε? στα έξοδα να με βάλεις;

• Θα το πέρνατε; Mi Max 3 6/128

aporos - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το 6/128 εξαντλήθηκε η πρώτη φουρνιά, για αυτό δεν το βρίσκεις Να κοιτάς και την πιθανή υποστήριξη του κάθε καταστήματος, υπάρχουν μαγαζιά, είτε Κίνας είτε Ελλάδας που είναι άντε γεια ” Πάλι καλά... υπήρχε η καθυστέρηση αυτή... αλλιώς θα έτρωγα φόλα... χωρίς unlock από τον επόμενο μήνα... πάλι καλά σώθηκα... γλίτωσα τα έξοδα...

• Τελικά δε με θέλει για Mi Max 3.... τώρα δεν θα γίνετε unlock... (που ήθελα να πάρω την Cinese και να περάσω ROM...) το πολύ πολύ κάνα 4/64 Global Version... και πολύ είναι...!!! Μας τα γυρνάει πλέον η Xiaomi... εκεί που την μάθαμε γιατί μπορούσαμε να πειράξουμε ROM.... αν χρειαζόταν... τώρα πα-πα... Καλημέρα...

Μήνυμα

ένα που ρώτησα... Απάντηση: κατά πάσα πιθανότητα Κινέζικη. (στο συγκεκριμένο μοντέλο όχι ότι παίζει ρόλο...!!! αλλά για να έχουμε μέτρο σύγκρισης με τα κινεζομάγαζα και τα σκρουτζομάγαζα.. ώστε να επιλέξουμε το πιο συμφέρον) Αυτό που παρατήρησα όμως πως είναι κοντά οι τιμές τους... Αλι με σκρουτζ... και ότι το 6/128... δεν το βρίσκεις εύκολα... (εώς σκέτο δεν το βρίσκεις πια...)

Μήνυμα

στα σκρουτζομαγαζα ξέρει κανείς αν έχουνε την Global Version ή την Κινέζικη;

Μήνυμα

Παράθεση από changlee: “Παιδιά επί του θέματος, μερικά τιπ για τους ενδιαφερόμενους. Πήρα ένα Mi Max 3 4/64GB από aliexpress. Σημαντικό είναι να ρωτάμε αν είναι Global Version με κλειδωμένο bootloader, όπου τα θέλουμε και τα δύο. Έπειτα μου πρότειναν DHL, ώστε να μην σπάσει τίποτα, ή να μην χαθεί κάτι, ή να μην σπάσει εσωτερικά και δεν το μάθουμε και ποτέ... και για να μην περιμένω και κανένα δίμηνο. Και έτσι έκανα, και μου ήρθε σε μια εβδομάδα. Ερώτηση προς κοινότητα: Να βάλω την ROM της κοινότ…

• Παράθεση από EvangeliaK: “Δες στο honorbuy, υπάρχει και σε ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα σου κοστίσει βέβαια κάτι παραπάνω. Καλύτερα να περιμένεις να ξαναστοκάρουν οι Κινέζοι (ξεπούλησαν την προηγούμενη εβδομάδα), ακολουθεί και μαύρη Παρασκευή ” Ευχαριστώ... τσιμπημένη η τιμή στο honorbuy. το tradingshenzhen.com είναι γνωστό; απο πού στέλνει; (απο Κίνα;) είναι ασφαλές για παραγγελίες; (ή υπάρχουνε κρούσματα γενικα;) Υποστηρίζει πως έχει τρόπο ΑΣΦΑΛΟΥΣ εισαγωγής... BUY Xiaomi Mi Max 3 - 6GB/128GB - Phabl…

• Καλησπέρα, Σε 1 περίπου εβδομάδα υπάρχει το Black Friday. Περίμενα από καιρό μήπως και βγει 6/128 Global Version έκδοση του Mi Max 3, αλλά δεν βλέπω κάτι. Λογικά ΔΕΝ θα υπάρξει. Έτσι είπα να αναζητήσω την Κινέζικη έκδοση. Δεν την βρίσκω πουθενά όμως... Ψάχνω site με "ασφαλή" τρόπο αποστολής... (αυτά που βρίσκω έχουνε πολύ τσιμπημένη την τιμή...) Εάν δείτε κάτι ενημερώστε με.. Ευχαριστώ πολύ (ή αλλιώς περιμένω το Mi max 4...)

• Τις απορίες μου τις έλυσα... ευχαριστώ πολύ @NasDriver. Ψάχνοντας όμως το Mi Max 3 Chinese Version 6Gb RAM / 128Gb ROM παρατήρησα κάτι περίεργο...! ! ! ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΙΑ! ! ! Σε όσα site κοίταξα να το βρω (Aliexpress, Gearbest, Banggood... ακόμα και στο skroutz!)... δεν το έχουνε... περιμένω απαντήσεις για το αν θα το ξαναφέρουν... Με εντυπωσίασε διότι εξαντλήθηκε και δεν ανανεώθηκαν τα αποθέματα... Ελπίζω τώρα να ξαναφέρουν τα κινεζοsites την έκδοση αυτή... αλλιώς σε άπταιστα Αγγλικα... I drunk i…

• Παράθεση από NasDriver: “Στην χρήση καμία, εκτός φυσικά από το source της ρομ που μπορεί να έχει λιγότερα πράγματα απ' ότι μία Global rom (πχ region) ” ΟΚ. Αυτό δεν γνωρίζω... πχ Region δηλαδή; Αυτό ακριβώς θέλω να μάθω... τι ΔΕΝ εχει η China έκδοση ΡΟΜ. Να καταλάβω ΤΙ θα μου στοιχίσει (ώς προς τις δυνατότητες του κινητού) αν τυχών πάρω την κινέζικη έκδοση... Υπάρχει standar συγκριτικό; Λίστα; κάτι;

• Παράθεση από NasDriver: “Τα έχεις μπερδέψει τελείως ” ??? Πιστεύω πως όχι... απλά δεν έγραψα κάτι σωστά... Παράθεση από NasDriver: “Άλλο China / Global Version συσκευής και Άλλο China / Global Version Rom ” Ναι οκ... ξεκάθαρο το έχω ΚΑΙ αυτό... Παράθεση από NasDriver: “Ανεξάρτητα από την version συσκευής, μπορείς να βάλεις όποια version rom θες, με την προϋπόθεση ότι εάν είναι διαφορετική πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. ” Ναι οκ... Σωστά το έχω και αυτό... Παράθεση από NasDriver: “China V…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από NasDriver: “4. Μπορείς, αρκεί να έχει ξεκλειδώσει τον bootloader με δικό σου λογαριασμό και φυσικά να μην τον κλειδώσεις μετά. ” Όσον αφορά τα ελληνικά στα μενού, δεν διαβάζεις σωστά, αυτά που σου γράφουμε ” Έχω καιρό να ψάχτώ... αλλά ... (διόρθωσέ με αν κάτι έχω λάθος...) Α) πέρνω Κινέζικο... έστω και ξεκλειδωτο... Β) Περνάω China stable και κλειδώνω... Γ) μετά το ξεκλειδώνω ΕΓΩ. (αν θέλω...) Σωστά; ή απο το Β μένω εκεί και Δ) και είναι σαν καινούργιο ... χ…

• Παράθεση από aporos: “Περιμένω πολύ καιρό ΜΗΠΩΣ και παρουσιαστεί μία έκδοση Mi Max 3 6Gb/128Gb. Πιστεύω δεν είμαι ο μόνος που περιμένει κάτι τέτοιο.! ” Παράθεση από NasDriver: “1. Σωστά, μόνο κινέζικα-αγγλικά μενού 2. Σωστά, δεν έχει αλλά μπορεί να μπει 3. Όχι πάντα, αλλά τώρα έχουν. 4. Μπορείς, αρκεί να έχει ξεκλειδώσει τον bootloader με δικό σου λογαριασμό και φυσικά να μην τον κλειδώσεις μετά. Αυτά ” Αυτό που βλέπω σαν λόγο να ΜΗΝ πάρω την Κινέζικη αντί να περιμένω να βγει Global Version 6/12…

• Παράθεση από NasDriver: “ ” Ναι. Γνωρίζω για τις μαιμουδιές που στέλνουνε. Ας πάρουμε για παράδειγμα... υπαρκτό... 4/64 Global Version με την Chinise Version. Έχουν διαφορές εκτός απο ROM;;; 1. Η κινέζικη έχει μόνο Κινέζικα και Αγγλικα; (έχει άλλες γλώσσες; πχ Ελληνικά;) 2. Η Κινέζικη έκδοση δεν έχει Play Store (αλλά μπορεί να μπεί... σωστά;) 3. Bands έχουν ακριβώς τις ίδιες (προς μεγάλη μου έκπληξη!!!) 4. Δεν μπορώ να βάλω Κινέζικη έκδοση στις Global και τουμπαλιν. (ναι ... ε και;) έχω κάτι λάθ…

• Παράθεση από NasDriver: “Σε China Version δεν μπορείς να έχεις Global rom με κλειδωμένο bootloader...αυτό είναι το πιο σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση ” Οκ. Δεκτό. Δηλαδή; δε θα γράφει Global ROM και θα γράφει Chinise. Σε μετάφραση; απλά Ελληνικά; είναι κάποια διαφορά; Με επηρεάζει κάπου αυτό;

• Παράθεση από NasDriver: “ ” Ναι. Έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά...!!! Μόνο η ROM αλλάζει. (δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει και κάτι άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω...) Παράθεση από amavroudis: “Και γιατί να μη το πάρεις, να το ξεκλειδώσεις και να του περάσεις μια custom rom, κατά προτίμηση του φόρουμ, και να το λειτουργήσεις έτσι με ελληνικά και google play; Edit: από μπάντες δεν του λείπει τίποτα... ” Υπάρχει η δυνατότητα... και είναι ένα μεγάλο +. αλλά και αν ΔΕΝ το κάνω... αλλάζει κάτι; Ξέρει κ…

• Καλησπέρα, Περιμένω πολύ καιρό ΜΗΠΩΣ και παρουσιαστεί μία έκδοση Mi Max 3 6Gb/128Gb. Πιστεύω δεν είμαι ο μόνος που περιμένει κάτι τέτοιο.! Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν βρήκα την απάντηση μέχρι τώρα... Αν αγοράσω την ΚΙΝΕΖΙΚΗ έκδοση 6/128. Ποιες οι διαφορές σε σχέση με την EU εκδοσή (αν είχε βγεί;); Δηλαδή αν το δουλεύω στα Αγγλικά (Λογικά δεν έχει άλλες γλώσσες εκτός απο Κινεζικα και Αγγλικα;)... και βάλω το play store... θα έχει κάποια διαφορά; Αναβαθμίσεις λογικά θα δέχομαι κανονικά όπως οι Κ…

• Καλημέρα, Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε. Θέλω να παραγγείλω κάτι καλώδια Micro USB για φόρτιση συσκευών (όλα κόβονται στο ίδιο σημείο...!!! ) Αυτά που βρήκα τα έχει στο Amazon. (συγκεκριμένη εταιρία) (Anker powerline, τα + και τα ΙΙ, 6ft,10ft) τα βρήκα στο Amazon.co.uk και στο Amazon.de. Πως μπορώ να ξέρω αν στέλνουν Ελλάδα; (και αν χρεώνουν έξοδα αποστολής;) (αναφέρουνε μόνο για εντός χώρας, UK ή DE χωρίς χρέωση... αλλά δεν βλέπω πουθενά για Ελλάδα.) Πώς μπορώ να δω από πού θα γίνει αποστολή; (…

• Ερώτηση ...

aporos - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Απο το κωδικό παραγωγής/Product code όχι από το όνομα μοντέλου ” λογικά το ίδιο λέμε. απλά όταν βάλεις Ελληνική γλώσσα... το Product code το έχει σαν Όνομα Μοντέλου (στο κινητό).!

• Ερώτηση ...

aporos - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Φυσικά, δες και μόνος σου Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred) ” ωωω... αν κατάλαβα καλά είναι από το "ΌΝΟΜΑ ΜΟΝΤΈΛΟΥ" ;; (με το Product Code) ευχαριστώ πολύ... υπάρχει για όλα τα κινητά xiaomi αντίστοιχο πινακάκι;