Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 138.
-
Ερώτηση ...
ΜήνυμαΜπορούμε να ξέρουμε αν είναι κάποιο κινητό CN ή Global από μία φώτο;\Users\Σπυρίδων\Documents\Lightshot\Screenshot_371.jpg Στοιχεία. -Παραλήφθηκε από GB. -Δεν το έκανα τίποτα και βρίσκω αρκετά δύσκολο να κάνω αυτά του "οδηγού για νέες συσκευές". -Δεν ξεκλείδωσα και δεν ξέρω αν ξεκλείδωσε κάποιος άλλος κάτι. -Το κουτί έγραφε Global. -Έγιναν αυτόματα ενημερώσεις καθ' όσο γνωρίζω. -ο λόγος που ρωτάω είναι να μου φύγει η περιέργεια (όχι γιατί παρουσιάστηκε κάποιο θέμα) (+θέμα εμπιστοσύνης ή μη στο G…
-
Επιλογή Repeater; Extender;
aporos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από KainBlock: “Παράθεση από aporos: “PowerLine... Δε με ενθουσιάζει... Δε θα προτιμήσω καν... Ethernet καλώδιο δεν μπορώ να κατεβάσω... (θέμα αισθητικής... ) Αυτά που μου αρέσανε είναι... Xiaomi WiFi Repeater 2 & Xiaomi WiFi Repeater PRO. το ένα σε ρεύμα το άλλο σε USB. Έχουν ουσιαστικά διαφορές; ή το ίδιο είναι και τα δύο; Το ασθενές σήμα να γίνει δυνατότερο απλά... Επίσης ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανείς μια τεχνική λεπτομέρεια... Μπορώ να παίρνω σήμα από το βασικό και να το εκπέμπει με άλλο όνομα…
-
Παράθεση από NasDriver: “Data, ορίζεις εσύ ποια κάρτα θα δίνει...να δανειστείς έλεγα βασικά, όχι να αγοράσεις κάρτα άλλου παρόχου...αν μπορείς φυσικά ” δυστυχώς είναι τόσο τυχαίο και η συχνότητα του... που μπορεί να μην το παρουσιάσει για 10 μέρες... ή να στο παρουσιάζει κάθε μέρα... οπότε καταλαβαίνω προσωπικά δεν έχω κάποιον να του στερήσω κάρτα SIM για τόσο καιρό... για τώρα μάλλον θα αλλάξω θέση την SIM... μήπως και επηρεάσει αυτό κάπως...
-
Παράθεση από NasDriver: “Μία εύκολη δοκιμή θα ήταν να βάλεις κάρτες άλλης εταιρείας και να δεις εάν κάνει το ίδιο και με τις άλλες εταιρείες ” Παράθεση από NasDriver: “Όλα τα παιδιά που είχαν πρόβλημα είχαν wind...τουλάχιστον όσα θέματα διάβασα...για αυτό είπα να δοκιμάσει και κάρτα άλλης εταιρείας ” Παράθεση από Coolmatter: “Πάντως και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Έχω κάρτα Wind στην δεύτερη SIM με κανονικό νούμερο και πολλές φορές την χάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
Καλησπέρα σε όλους, Χρειάζομαι μία βοήθεια με 2 κινητά RN3 SE. Και τα δύο παρουσιάζουν την εξής συμπεριφορά από κάποια στιγμή και μετά (έχει κανένα χρόνο τώρα;) 1. Χάνουνε την SIM κάρτα και την ξαναβρίσκουνε μόνο αν γίνει reset ή βγει το SIM-tray και ξαναμπεί. 2. Η κάρτα είναι και στα 2 της WIND. 3. Είναι εντελώς τυχαία πότε θα το βγάλει και πόσες φόρες. (μπορεί 1 φορά τη βδομάδα μπορεί και 3 φορές τη μέρα.) 4. Είχα γράψει στο MIUI.COM forum. No SIM Card (randomly) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI O…
-
aporos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαPowerLine... Δε με ενθουσιάζει... Δε θα προτιμήσω καν... Ethernet καλώδιο δεν μπορώ να κατεβάσω... (θέμα αισθητικής... ) Αυτά που μου αρέσανε είναι... Xiaomi WiFi Repeater 2 & Xiaomi WiFi Repeater PRO. το ένα σε ρεύμα το άλλο σε USB. Έχουν ουσιαστικά διαφορές; ή το ίδιο είναι και τα δύο; Το ασθενές σήμα να γίνει δυνατότερο απλά... Επίσης ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανείς μια τεχνική λεπτομέρεια... Μπορώ να παίρνω σήμα από το βασικό και να το εκπέμπει με άλλο όνομα το repeater;
-
aporos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Οι δύο αυτοί όροφοι έχουν κοινό ηλεκτρικό πίνακα; Ρωτάω μήπως και κάνεις τη δουλειά σου με PowerLine. ” Όχι.. ξεχωριστοί πίνακες...
-
aporos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σε ένα θέμα... Ψάχνω να μοιράσω wifi από τον 3ο όροφο στον 1ο. Ο εξοπλισμός μου: Xiaomi Wifi router 3. Βλέπω υπάρχουν repeater και extender... Θεωρητικά (αν κατάλαβα λάθος διορθώστε με) είναι τα ίδια... Τί να βάλω στον 1ο όροφο ώστε να έχω καλό σήμα (και ίσως αν είναι δυνατόν και στην πιλοτή /αυλή;); βρήκα αυτά... Xiaomi Wifi repeater 2 / Xiaomi wifi amplifier pro... Υπάρχει κάτι καλύτερο; Μπορεί να δοθεί ΑΛΛΟ όνομα στο wifi που θα εκπέμπει η νέα συσκευή; ώστε να…
-
Παράθεση από akisjes: “Παιδιά είναι απλά τα πράγματα.Η Xiaomi έχει αντιπροσωπείες όπως εδώ η infoquest σε πολλές χώρες και πλέον πιέζουν αφόρητα είτε μέσω τελωνείων είτε μέσω ,xiaomi ,να σταματήσει η απώλεια εσόδων από αγορές μέσω Κίνας.Δυστυχως είτε μας αρέσει είτε όχι από την στιγμή που η xiaomi έγινε πλέον γνωστή ανά την υφήλιο δύσκολα οι εταιρείες θα επιτρέψουν προϊόντα που αυτές τα πουλάνε 250 ευρώ εμείς να τα παίρνουμε 140 και 150 και αυτές να χάνουν.Τωρα τι θα γίνει τελικά στο τέλος δεν ε…
-
Important Announcement About Flashing Mi Phones Manufactured by China!
aporos - - Ο καφενές μας
Μήνυμαζητώ συγνώμη και αν ειναι διαγράψτε το ποστ... είπα να ενημερώσω το συντομότερο και δεν το εψαξα...
-
Important Announcement About Flashing Mi Phones Manufactured by China!
aporos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΒρήκα αυτό στο en.miui.com Important Announcement About Flashing Mi Phones Manufactured by China! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Dear Mi Fans, Here's something VERY important before you flash or update the ROM. 1. Xiaomi Phones manufactured for Chinese market are not able to run MIUI Global ROM. 2. Xiaomi Phones manufactured for Global markets are not able to run MIUI China ROM. We highly recommend you to buy Xiaomi Phones via official or authorized sales channels and double check t…
-
ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΑΠΌ XIAOMI . . . !!!!! ΠΡΟΣΟΧΉ ! ! ! Important Announcement About Flashing Mi Phones Manufactured by China! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Dear Mi Fans, Here's something VERY important before you flash or update the ROM. 1. Xiaomi Phones manufactured for Chinese market are not able to run MIUI Global ROM. 2. Xiaomi Phones manufactured for Global markets are not able to run MIUI China ROM. We highly recommend you to buy Xiaomi Phones via official or authorized sa…
-
Κατά πως φαίνεται θα στεναχωρηθούν 2 έφηβοι (που περιμένανε τα RN3 τα παλιά) μια σύζυγο (που περίμενε το Mi Max 3...) και εμένα πλουσιότερο (προς το παρόν) κατα 600€... Πολύ μου άρεσε όμως... και οθόνη.. και Β20... και 6/128... και "καλή" τιμούλα... και αποστολή σε EU... και ΧΩΡΙΣ NOTCH ! ! ! ! .... Ευχαριστώ πολύ... θα περιμένω λίγο ακόμα για κάποια αλλαγή στις "αναστολές" γενικά... και ίσως προχωρήσω στο άμεσο μέλλον πάλι... Υγεία σε όλους...
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες τι έγινε με το mi 8, το ίδιο φοβάμαι ότι μπορεί να γίνει και στο Mi MAX 3 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER ” Μάλιστα... πάντως αν έψαξα σωστά στα Max 2 & 1 δεν υπήρχε άλλη έκδοση.. μόνο μια; (ή κάνω λάθος;) Απλά βγαίνει μετά η Global Rom, την οποία απλά flashαρεις; (ή πάλι λάθος)
-
Παράθεση από NasDriver: “Θα περίμενα να βγει και global rom και μετά... ” Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από aporos: “Παράθεση από pavlidisc: “ ” ” Οκ. Αν το έχεις δοκιμάσει και το έχεις εμπιστοσύνη, κανένα πρόβλημα.Το θέμα με τις global rom όμως που αναφέρει ο Nas είναι πολύ πολύ σημαντικό. ” Οκ. Επειδή δεν κατέχω. Για να βγει global version ή Global ROM Αν βγει απλά global ROM δεν θα μπορώ να ενημερώσω το κινητό; (με update) ή να του περάσω τη global απλά; Πρόωρη ερώτηση αλλά τι κινδύνους έ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Μακριά από Aliexpres για σοβαρές αγορές. Για ψιλικατζίδικο καλό είναι. Για σοβαρές αγορές ΟΧΙ. Για μένα μην προχωρήσεις. from my Mi5s ” έχω πάρει πολλά πράματα απο ali και δεν ειχα ποτέ κανενα πρόβλημα... μια φορά πήγα να πάρα απο lightinthe box και ακόμα τρέμω... (μου διαγράψανε το λογαριασμό πρίν κάνω escalate το dispute στο paypal, αν σου λέει κάτι αυτό...) πάντως πριν 2 χρόνια τα RN3 Pro SE (Kate) τα πήρα χωρία πρόβλημα...
-
Καλημέρα σε όλους. Βλέπω το συγκεκριμένο θέμα παραμένει με μηδενική κίνηση. Με τρώει να βάλω παραγγελία 2 συσκευές (για εμένα και τη σύζυγο). Τα έχω βρει στα 300€ την 6/128 έκδοση. Θα ήταν ριψοκίνδυνη μία αγορά τέτοια; (ψήνομαι να βάλω σε προσφορά που έχει ενεργή για 2 μέρες ακόμα) Ευχαριστώ πολύ...