Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Καλημέρα στη κοινότητα! Μόλις πέρασα κι εγώ με τη σειρά μου την ROM. Όλα δείχνουν μια χαρά μέχρι στιγμής! Μπράβο στα παιδιά για τη καλή δουλειά! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρά τα παμε! Μπορεί να είμαστε μπροστά με λίγες ψήφους αλλά σιγά-σιγα όλο και περισσότεροι δραστηριοποιούνται! Μπράβο μας! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πλησίασαν επικίνδυνα οι Ινδοί... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα like κι από μένα στο FB !
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μπείτε όλοι και κάντε κι ένα rate επιλέγοντας Agreed!! στο μήνυμα μου που λέω να διορθώσουν το όνομα Macedonia en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=197206&pid=3722678 ” Παμε δυναμικά!
-
Με τόσες εκλογές που εγιναν στη χώρα φέτος, είναι πλέον λογικό να έχουμε τη πρώτη θέση! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιστεύω ότι τους έχουμε! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
nikolis Μια ψήφος κι από μένα για την ομάδα μας!!
-
Παμε γερά ρε παιδιά!!!!
-
Καλησπέρα στη παρέα. Ρε παιδιά μέχρι την προηγούμενη έκδοση το update στο mi3w που έχω το έκανε κανονικά. Στη τελευταία έκδοση την 5.5.1. αφού την κατέβασε και έκανε reboot το τηλέφωνο, μου έχει κολλήσει στο mi.com logo και δεν προχωράει. Καμία ιδέα?