Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Λεκέδες στην οθόνη;
ΜήνυμαΌχι την αφαίρεσα..
-
Λεκέδες στην οθόνη;
ΜήνυμαΚάθετα στη μέση φαίνονται σαν άσπρες κυλίδες. Στον ήλιο φαίνονται πολύ έντονα.Υπάρχουν κι κάποιες πιο μικρές που δεν φαίνονται. xJzAXqL.jpg
-
Λεκέδες στην οθόνη;
ΜήνυμαΠερνώντας το βαμβάκι από πάνω σκαλώνει. Βαθουλώματα είναι. H αντικατάσταση πόσο καιρό θέλει; Μολίς παραλάβουν αυτό που τους στέλνω τότε στέλνουν το νέο;
-
Λεκέδες στην οθόνη;
ΜήνυμαΠοιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάσω να το καθαρίσω; κι αμά δεν καθαρίσει το επιστρέφω τότε.
-
Λεκέδες στην οθόνη;
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, εχθές παρέλαβα κι εγώ το MI3w. Μετά από λίγες ώρες παρατήρησα λεκέδες στη μέση της οθόνης κατά μήκος μιας κάθετης γραμμής σαν να έχει στάξει κάτι υγρό. Δοκίμασα να το καθαρίσω με ένα μαλακό πανάκι αλλά δεν έφυγε. Νομίζω πως μπορεί να είναι κι κάτω από το γυαλί. Τι μπορώ να κάνω;
-
απορία έπειτα από παραγγελία
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ! Από το merimobiles. Ωραία που υπάρχει μια οργανωμένη κοινόητα για υποστήριξη.
-
απορία έπειτα από παραγγελία
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα χθες το βράδυ ένα Mi3. Είναι η πρώτη μου αγορά που κάνω από το internet. Μου ήρθε email από το paypal η απόδειξη στην οποία λέει "Status:Completed". Επίσης γράφει Shipping address - unconfirmed με πράσινα γράματα. Πειράζει αυτό; Το tracking number που είναι; κι από που μπορώ να παρακολουθήσω την αποστολή;