Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• Λεκέδες στην οθόνη;

MSnowblind - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Όχι την αφαίρεσα..

• Λεκέδες στην οθόνη;

Μήνυμα

Κάθετα στη μέση φαίνονται σαν άσπρες κυλίδες. Στον ήλιο φαίνονται πολύ έντονα.Υπάρχουν κι κάποιες πιο μικρές που δεν φαίνονται. xJzAXqL.jpg

• Λεκέδες στην οθόνη;

Μήνυμα

Περνώντας το βαμβάκι από πάνω σκαλώνει. Βαθουλώματα είναι. H αντικατάσταση πόσο καιρό θέλει; Μολίς παραλάβουν αυτό που τους στέλνω τότε στέλνουν το νέο;

• Λεκέδες στην οθόνη;

Μήνυμα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάσω να το καθαρίσω; κι αμά δεν καθαρίσει το επιστρέφω τότε.

• Λεκέδες στην οθόνη;

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, εχθές παρέλαβα κι εγώ το MI3w. Μετά από λίγες ώρες παρατήρησα λεκέδες στη μέση της οθόνης κατά μήκος μιας κάθετης γραμμής σαν να έχει στάξει κάτι υγρό. Δοκίμασα να το καθαρίσω με ένα μαλακό πανάκι αλλά δεν έφυγε. Νομίζω πως μπορεί να είναι κι κάτω από το γυαλί. Τι μπορώ να κάνω;

• Ευχαριστώ πολύ! Από το merimobiles. Ωραία που υπάρχει μια οργανωμένη κοινόητα για υποστήριξη.

• Καλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα χθες το βράδυ ένα Mi3. Είναι η πρώτη μου αγορά που κάνω από το internet. Μου ήρθε email από το paypal η απόδειξη στην οποία λέει "Status:Completed". Επίσης γράφει Shipping address - unconfirmed με πράσινα γράματα. Πειράζει αυτό; Το tracking number που είναι; κι από που μπορώ να παρακολουθήσω την αποστολή;

• Καλώς σας βρήκα. Αυτές τις μέρες παραγγέλνω ένα Mi3 και θα γίνω μέλος της οικογενείας.