Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 57.
-
Παράθεση από bzanios: “Συγνώμη αν ακουστώ αρνητικός αλλά τα όνειρα και τα θέλω δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τι εννοώ με αυτό. Όταν ανακοινώσανε την MIUI 9 μιλήσανε για πολύ ελαφριά με καλύτερη διαχείρηση μνήμης και κατανάλωση μπαταρίας, με πάρα πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και καινούργιες εκδόσεις Android. Μάλιστα για να έχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, σταματήσαν τις αναβαθμίσεις σε πάρα πολλά μοντέλα για πολλούς μήνες. Και τελικά σήμερα, μετά από τόσους μήνες προσπάθεια…
-
Παράθεση από chris1723: “Ρε παιδια τι φαση το gearbest? Ανοιξα ticket για να ρωτησω αν πληρωνουν τελωνειο με registered επιλογες ετσι ωστε να εχω αποδειξεις αν γινει καποια στραβη,και η απαντηση ειναι η κλασσικη πως αυτα ειναι ευθυνη του αγοραστη ............ ” - [deviantart] Άστα κι εγώ έμπλεξα μαζί τους παραγγελία από eu και μετά από μια εβδομάδα μου στέλνουν μήνυμα ότι δεν το έχουν και ότι θα μου το στείλουν από Κίνα με dhl τους απαντάω να μην μου το στείλουν γιατί θα έχω πρόβλημα με το τελων…
-
Παράθεση από takisfrag: “Ε ναι και εμένα μου κάνει εντύπωση Μανώλη 4 mido από 125 ευρώ και επιστρέφουν από 43 περίπου ευρώ για το κάθε ένα , τι στο καλό πόσο τα αγοράζουν ? Να προσθέσω και ότι έκαναν κα επιπλέον έκπτωση 5% γιατί τους ζαλισα για την καθυστέρηση ,ενώ τα κινητά έφτασαν όλα σε 18 με 23 μέρες Ελλάδα από τελωνείο βγήκαν μετά από ενάμιση με δύο περίπου μήνες ,και απαντούν και άμεσα στα tickets Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” παιδιά έτσι λειτουργεί η ασφάλεια η…
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “@djchris Εγκατάσταση Ελληνικής ROM στο Mi note 2 ” δεν εχει οδηγο εδω η εγω δεν τον βλεπω
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΚαλημέρα, καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για τον κόπο την δουλειά και για την υποστήριξη που μας παρέχουν!!!!!! Υπάρχει οδηγός για το Mi note 2 (scorpio) ???
-
Παράθεση από makaros_ps: “Είναι πρώτη φορά που έχω κάνει αγορά απέξω και συγκεκριμένα από gearbest.ξέρει κανείς γιατί έχει κολλήσει και δεν υπάρχει πρόοδος;4013deed18fb9863c6f82f2d0c83afb6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” υπομονη φίλε μου εμένα περιμένει στο αεροδρόμιο από τις 4 του μήνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Εννοώ για την καθυστέρηση από την στιγμή που φτάνει στο κέντρο διαλογής μέχρι να το σκαναρει το κέντρο διαλογής σ αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία δουλειά το τελωνείο 2017-06-12 12:43 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-06-06 10:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-06-06 08:58 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-06-06 05:55 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-05-22 21:51 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD