Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.
-
o ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!
-
Δεν θέλω να το κλειδώσω απλά ρωτάω
-
Καλημέρα πριν 10 μέρες ξεκλείδωσα official και flashαρισα την Ελληνική stable σε ενα mi 5 αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: πρέπει να ξανά κλειδώσω με κάποιο τρόπο και αν το κάνω θα πρέπει να ξανά ξεκλειδώσω για ξαναπεράσω αναβάθμιση?????
-
Πρόβλημα με xiaomi mi 4c
djchris - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΝαι, αν και μου φαινόταν βουνό η διαδικασία (αρχάριος γαρ) τελικά με τους οδηγούς που ακολούθησα ήταν πανεύκολο!!!
-
Πρόβλημα με xiaomi mi 4c
ΜήνυμαΕυχαριστώ όλους για τη βοήθεια τα καταφερααααα!!!!!!!
-
Πρόβλημα με xiaomi mi 4c
ΜήνυμαΚάνω όλα τα βήματα του οδηγού και όταν φτάνω σ αυτό το βήμα : ‘’Τώρα που βλέπουμε την συσκευή μας συνδεμένη μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.’’ Πληκτρολογούμε adb reboot bootloader Δίνω την εντολή και μου βγάζει: reboot bootloader is disabled τι κανω????
-
Πρόβλημα με xiaomi mi 4c
ΜήνυμαΕυχαριστώ θα κάνω την προσπάθεια μου και ίδωμεν να βαλω την Ελλινικη stable η developer ?
-
Πρόβλημα με xiaomi mi 4c
Μήνυμααπο κινεζομάγαζα ναι οπος μου το στείλανε
-
Πρόβλημα με xiaomi mi 4c
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! αν δεν κάνω λάθος stable 7.0.4
-
Πρόβλημα με xiaomi mi 4c
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα είμαι καινούργιος και άσχετοςχτες από λάθος μου έβαλατην αγγλοκινεζικη stable rom 7.2.4.0 με το Mi PC Suite με αποτέλεσμα να γεμίσει η συσκευή μου(xiaomi mi 4c) κινέζικες εφαρμογές και να χάσω όλες της ρυθμίσεις μου στο google account παρακαλώ την βοήθεια σας