Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 103.
-
Κουμπί Μαζικής Καταστροφής
ΜήνυμαΑναφέρομαι σε αυτό το κουμπί ..... Κάθε φορά που το πατάω γα***τε το σύμπαν ..... Παρά πολλές λειτουργίες του κινητού σταματάνε ...... Εκτός από το να δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υπάρχει άλλη λύση ? Έχω βάλει και κάποια λογκς για να τα δει κανένας άμα θέλει μπας και βγει άκρη ..... 113fbdb0e0dd33453fece3c7e5911a86.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk d40f3f3946a4f6e4d86c34252ce2bf36.jpg
-
Σημείωση πριν από factory reset...... Το ξυπνητήρι για κάποιο λόγο δεν χτυπάει αποτέλεσμα άργησα στη δουλειά Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραία θα τι κάνω αύριο και ενημερώνω για τα αποτελέσματα Χρόνια πολλά κιόλας σε όλους τους εορτάζοντες Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στη πρώτη φωτό είναι το αποτέλεσμα του gsam άμα αλλάξει κάτι πιο μετά θα ξανά στέλνω . Επίσης στη δεύτερη φωτό είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα (δεν ξέρω αν φταίει αποκλειστικά αυτό αλλά τα θεματακια του τα κάνει .....) Μόλις πατήσω αυτό το ωραίο Χ γαμ***ται το σύμπαν . Η δεν θα μου έρχονται μυνήματα μέχρι να κάνω επανεκκίνηση (παίζει να φταιει αυτό για τη μπαταρία χθες ), η δεν θα μπορώ να συνδεθώ στα δεδομένα κανονικά μέχρι να κάνω επανεκκίνηση γενικά όλο κάτι κόβει . 1f74ab2e2f2aa32d4939…
-
Πάτησα να ανοίξει το recovery και απλά κάνει επανεκκίνηση χωρίς να το ανοίξει Θα δοκιμάσω και το gsam και ενημερώνω
-
Και μετά από κάνα δυωρο έκλεισε... eda70187e68d8ba565a5fbb1107c45d4.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι να σας πω ρε παιδιά την xtrv έχω από τότε που βγήκε και απλά την έκανα αναβάθμιση.... Δεν είχα θέμα μέχρι τώρα σε τίποτα . Αν ξανά κάνω wipe τα dalvik και cache που είπε και το παιδί από πανω θα φτιάξει τίποτα ? Btw το supersu δεν το έχω βάλει (δεν ξέρω αν έχει να κάνει και να κάνει σε τίποτα αυτό ) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, με την αναβάθμιση σε xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_XTRV_Stable_V8.5.2.0 στο redmi 3 pro η μπαταρία τελείωσε σε 12 ώρες εκ των οποίων τις 11 το κινητό ήταν κλειδωμένο. Επίσης πάτησα να κάνει clear (μετά το πάτημα του αριστερού κουμπιού στο κινητό) και δεν ερχόταν μήνυμα από άλλους εκτός και εαν έκανα επανεκίνηση . Τι στον άνεμο γίνεται ???? Αυτή η αναβάθμιση μου δημιούργησε μεγάλα προβλήματα!!!
-
Προεγκατεστημένο malware
ΜήνυμαSamsung, Xiaomi, Asus, Nexus, Lenovo με προ-εγκατεστημένα malware Για δείτε το λίγο Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vsk: “Παράθεση από alex92NA: “Παράθεση από vsk: “Μάλλον εννοούν ότι το πήρε "άλλος" το πακέτο σου... ” Λες να παίχτηκε τίποτα τέτοιο ; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπα, πλάκα σου έκανα. Κάτι άλλο θα παίχτηκε. Αν δεις εδώ αναγράφονται όλοι οι διεθνείς κωδικοί tracking από την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (UPU) και το other (κωδικός 999) μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε εκτός των προβλεπόμενων κωδικών. Έχει κανείς άλλος εμπειρία να μας πει;” Μάλιστα..... Να και κά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vsk: “Παράθεση από alex92NA: “ Καμιά ιδέα τι είναι το άλλος λόγος ? Και στο τρακερ από ελτα τα ίδια λέει.... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον εννοούν ότι το πήρε "άλλος" το πακέτο σου... :rofl:” Λες να παίχτηκε τίποτα τέτοιο ; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “τρακινγκ για το ελτα δοκιμασες;;; μηπως σου βγαλει παραπανω/αλλες πληροφοριες” Δοκίμασα, έχει ακριβώς τα ίδια.... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγαπημένες κλήσεις
ΜήνυμαΑυτό το ξέρω αλλά είναι πολλές φορές που μιλάω με κάποιον για λίγο διάστημα αρκετές φορές και συχνά πρέπει να πηγαίνω πολύ πίσω για να βρω τον αριθμο του Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγαπημένες κλήσεις
ΜήνυμαΣτις κλήσεις στο παλιό μου lg στις κλήσεις εκτός από τις καρτέλες κλήσεις και επαφές είχε και αγαπημένα. Εκεί είχε τα 15 πιο συχνά τηλέφωνα που είχα τελευταία . Υπάρχει η δυνατότητα να μπεί στην επόμενη έκδοση αυτό ; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΑπλά παιδιά το νου σας γιατί έχω πόλους τον τελευταίο μήνα να έχουν "χάσει" τα πακέτα τους στα ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλη μία από εμένα subz3ro92 Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 ακόμα από SubZ3ro92 Πρέπει να έχω κάνα 7-8 μέχρι τώρα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 ακόμα από εμένα Subzero Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk