Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 103.
-
Flip case
ΜήνυμαΈχει πάρει κανένας θήκη που να του δούλεψε ; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flip case
ΜήνυμαΟύτε το gravity screen με ικανοποιει Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flip case
ΜήνυμαΈκανα ένα τεστ σε ένα app που λέγεται sensor test .... Έχει απολα... Το gravity τώρα το δοκιμαζω Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flip case
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flip case
ΜήνυμαΈχω πάρει μία θήκη για το redmi 3 pro αλλά ούτε ανοίγει την οθόνη ούτε την κλείνει με το πορτακι. Τι φταίει σε αυτή την περίπτωση ; Επίσης το κινητό έχει σενσορα για μαγνητακι ; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΟκ αϊ γουιλ κιπ δατ ιν μαϊντ.... Έχει κανένας να προτείνει καμία καλή θήκη με μαγνητακι Στο πορτάκι ; Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΜια χαρά.... Θα το στείλω στα χωράφια τότε Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΔεν το έχω εξερευνήσει το twrp, αλλά τι άλλο εκτός από το recover και το wipe τι άλλο κάνει ? Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΟκ .... Τότε λέω να βάλω τη stable. Υπάρχει η περίπτωση να βάλουν updater για τη ρομ χωρίς twrp ? Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΑυτό σκεφτόμουν κι εγώ.... Τα updates γίνονται αυτόματα η θέλουν μέσα από team win recovery ? Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
Μήνυμαde3d4ba10122e26d8b6cdda8ac1ed466.jpg O Caesar έχει βάλει αυτή φώτο. Δεν θα ήταν καλύτερα να βάλω την stable ελληνική ; Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΝα κάνω μια ερώτηση λίγο αργά βέβαια..... Ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές στις China stable/developer, στις global stable/developer Και φυσικά την ελληνική rom ? Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΞαναπερασα την ελληνικη ROM και ολα φενονται ενταξει για την ωρα... εφαγε κατι σκαλοματα που και που με την αφη (η ειχε κολλησει τελειως για 1-2 δευτερολεπτα) επισης πηγα να ανοιξω τη μουσικη και ανοιξε κομπλε... στη συνεχεια μου κλεινει.... τη ξανα ανοιγω και για την ωρα ειναι φεναιτε ενταξει..... ελπιζω να μην εχω άλλα παρατραγουδα . καλο βραδυ απο εμενα..
-
Χάθηκα τελείως
Μήνυμαok.... θα το κανω το βραδυ
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΔεν δουλεψε.... αποτι ειδα παντως δεν μπαινει ουτε στη γκαλερυ
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΟκ Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι .... Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΚαταρχάς ένα τεράστιο Ευχαριστώ στον nasdriver που μου εσωσε τη μέρα κατά δεύτερον όλα από τι φαίνετε είναι κομπλέ το μόνο πρόβλημα που έχω βρει είναι στις ρυθμίσεις στις ταπετσαριες. Κάθε φορά που πάω να μπω στις συγκεκριμένες επιλογές με πετάει έξω Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάθηκα τελείως
Μήνυμαeftase se email
-
Χάθηκα τελείως
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δες πάλι τον οδηγό προσεκτικά Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) ” Βημα 1 -> Screenshot by Lightshot v Βήμα 2 -> φουλ μπαταρια, δεν του έχω περάσει τίποτ ακόμα ν Βήμα 3 -> Screenshot by Lightshot ν Βήμα 4 -> κομπλέ ν Βήμα 5 -> Screenshot by Lightshot ν Βήμα 6 ΄-> έχουν κατέβει.. ν Βήμα 7 -> χ problem....
-
Χάθηκα τελείως
Μήνυμακαι πάλι.... Screenshot by Lightshot το θέμα είναι ότι δεν βγάζει καθόλου το κινητό (το comm10 που έχει και στον οδηγό)