Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.
-
Μα πως να το κανω αυτο εφοσον το κινητο δεν ανοιγει;
-
καλησπερα, θα ηθελα παρακαλω τη βοηθεια σας. Κατεβασα την 5.1.30 και πηγα να κανω την κλασικη διαδικασια μεσω του αναβαθμιση μολις επελεγα το πακετο μου ελεγε οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει η διαδικασια, ετσι πηγα να το κανω μεσω recovery. Mου εβγαλε κι εκει ενα error και εχει κολησει το κινητο στο bootanimation.Εκανα wipe και πηγα να την ξανα περασω αλλα τα ιδια. Μπορει καποιος να βοηθησει; sos
-
Παράθεση από karamela: “Κάτι που έχω διαπιστώσει πως μου κάνει το κινητό ανεξαρτήτως ρομ. Μιλάω με κάποιον και μετά από λιγη ώρα μου λέει πως με ακουει διακεκομένα, εγώ πεντακάθαρα. Σήμα φουλ και οι δύο. Συμβάινει συχνά και έχω απορία, λετε να είναι hardware θέμα? Συμβάινει και σε άλλους? Το τεστ του μικροφώνου είναι οκ.” Το ιδιο ακριβως που περιγραφεις συμβαινει κ σε εμενα αλλα με συγκεκριμενα ατομα.
-
το δοκίμασα δεν άλλαξε κάτι.
-
Ενα bug που διαπίστωσα στην 4.9.19 είναι οτι όταν είμαι στν unlock screen πατώντας το home button ανάβει ο φακός αλλά μετα από κάποια δεύτερα σβήνει μόνος του. Το ίδιο συμβαίνει και σε ενός φίλου το mi4.
-
Παιδιά μετα την αναβάθμιση 4.9.19 έχει εξαφανιστεί το micloud. Τι παίζει;