Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Πρόβλημα με 3G
xainis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔοκίμασα με τη SIM και επανεκκίνησα αλλά τα ίδια.. Έχει κανείς vodafone να μου στείλει τις ρυθμίσεις δικτύου; Ευχαριστώ
-
Πρόβλημα με 3G
xainis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕπίσης έβαλα τις ρυθμίσεις internet της Vodafone από εδώ youtube.com/watch?v=6DRX68ZX0z…Hyn7VYaLJw2gOtrm&index=71 και πάλι δεν βλέπει 3G... Θυμάμαι στο Xperia U που είχα, στο αντίστοιχο πεδίο είχε για επιλογή GSM/WDCMA και όχι απλά 3G... λίγη βοήθεια!!
-
Πρόβλημα με 3G
xainis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα. Από χθες που έβαλα τη SIM δεν βλέπει 3G αλλά μόνο Edge (έχει το Ε δίπλα στο σήμα). Η έκδοση που έχω υποστηρίζει WDCMA οπότε δεν είναι αυτό το θέμα.. Επίσης έχω την επιλογή προτεινόμενα δίκτυα 3G (αν βάλω μόνο 3G δεν έχει σήμα καν) Μi-3W 4.3 JLS36C MIUI 4.4.27 -GTV-3.8 Την ROM αυτήγ την έβαλα πριν βάλω τη SIM οπότε δεν ξέρω αν έτσι οπως είχε έρθει (ΜΙUI 5.4.11 νομίζω) λειτουργούσε.. Παρακαλώ βοηθήστε γιατί χωρίς 3G σέρνεται και αύριο θέλω να έχω δεδομένα…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall Τη Διεύθυνσή της (URL) : Wholesale Chinese brand mobile phones Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi-3 Την ημερομηνία αγοράς : 30 Μαΐου 2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 ημέρες (Singapore Post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 10 Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : :Πολύ εξυπηρετικοί μέσω email. Επείδή το αυτοκόλλητο αυθεντικότητας ήταν στο κουτί και όχι στην εγγ…
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
xainis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Εδώ και μία εβδομάδα υπάρχει ένα γενικό πρόβλημα με τα Θέματα σε πολλές συσκευές. Είναι όμως πρόβλημα προφανώς του Server από την Xiaomi και με τις αλλαγές που κάνουν με την νέα πολιτική που θέλουν να εφαρμόσουν. Περιμένουμε fix.” Σε ευχαριστώ! Προσπάθησα περιμένοντας να βάλω ένα από τα *.mtz" θέματα που κατέβασα (the-Mix) κάνοντάς το αντιγραφή στο MIUI/themes αλλά δεν το βλέπει όταν πάω στο Themes..
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
xainis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΈβαλα το Autoscreen και δουλεύει. Επίσης έβαλα την ελληνική 4.4.27. Το θέμα που έχω ακόμη είναι πως όταν πάω στα θέματα και πάω πχ να δω τα free δημοφιλή, μου βγάζει "η σύνδεση με το δίκτυο δεν είναι εφικτή"... αλλά είμαι συνδεδεμένος με wifi... Γιατί;
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
xainis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από μένα. Νέος κάτοχος του Mi3 από χθες. Το πήρα από vickmall στις 30/05 και έφτασε 11/06 με Singapore post. 244€ μαζί με flip θήκη. Ήρθε με τη Multilingual 5.4.11 MIUI, Jelly bean 4.3JLS36C και Google Play store. Μενού στα Ελληνικά. Να ρωτήσω: α) Υπάρχει θήκη flip active; Που να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί την οθόνη; β) Ποια είναι η τελευταία ελληνική σταθερή έκδοση που μπορώ να περάσω; Έχω μπερδευτεί! Το Play store θα χαθεί; Ευχαριστώ