Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 161.
-
Πως το checkαρουμε αυτο??
-
Εγω παντως πηγα να περασω την FIX ρομ για την καμερα κολλησε στο mi! και απο τοτε χαθηκε το TWRP και μπαινει πλεον μονο fastboot =============== Φεβ 16th 2017, 6:24pm =============== καμια ιδεα πως να περασουμε την fastboot rom? ακολουθω αυτον τον οδηγο Xiaomi MIUI Official Forum αλλα μου βγαζει ερρορ
-
παιδια τη ρομ με το fix για κάμερα που μας ήρθε στα μέιλ την περνάμε πάνω στην υπάρχουσα 7.2.9 με το πρόβλημα ή πρέπει να γυρίσουμε στην 6.12.22
-
παιδια σε mi note pro δεν λειτουργει η καμερα
-
Πρόβλημα με καμερα
ΜήνυμαΝαι κάπως ... Όταν βγαίνω από την εφαρμογή όμως είναι σταθερή και δεν κουνάει ρούπι
-
Πρόβλημα με καμερα
Μήνυμακαλησπερα παιδιά έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό , οταν μπαίνω στην κάμερα ακούγεται ένα χαρακτηριστικό τακ-τακ και στην οθόνη μου δείχνει ότι η κάμερα κάνει κυμματακια ... Όταν γυρίσω το κινητό ανάποδα και κοιτάξω την κάμερα ο φακός της πάει πάνω κάτω γι'αυτό ακούγεται και το τακ-τακ... Το ίδιο ισχύει και στο βιντεο... Με το που βγω από την εφαρμογή της κάμερας σταματάει να κινείται και να κάνει τακ-τακ... Το ίδιο γίνεται και οταν ανοίγω κάμερα σε WhatsApp και Viber!
-
Mi pad 2 windows 10 vs android!!
GiannizZ - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαιδια γνωρίζει κανείς διαφορές και αν κάποιο από το δύο είναι καλύτερο και σε τι ... Επίσης τι περιορισμούς έχει το windows σε σχέση με το android ή τι προτέρηματα έχει?
-
Παράθεση από billone: “Καλησπερα στην παρεα και Χρονια Πολλα. Απεκτησα και εγω πριν λιγες μερες την xiaomi yi απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο γυρω στα 100 ευρω. Εχω μερικες απορειες ομως σχετικα με την ποιοτητα των φωτογραφιων και του βιντεο.Πηρα μερικα πλανα και η ποιοτητα του βιντεο ειναι πολυ κακη αλλα και αυτη της φωτογραφιας.Επισης η μπαταρια εξαντλειτε πολυ γρηγορα.Το μοντελο μου ειναι z25L και το firmware το 1.4.8.Χρειαζεται να κανω καποια αναβαθμιση για να βελτιωσω τα παραπανω θεματα; Η καρτ…
-
Αναβαθμίσεις Android 7.0
Μήνυμαπως γίνεται να μιλάμε για 7 ενώ δεν εχουμε πάει καν 6?
-
Σε mi note pro πήγα να βάλω την Rom και κόλλησε στο Mi
-
Ποοοο σπέρνει η rom γύρισαν και τα μαμά εικονίδια .... Συγχαρητήρια αλάνια !!!
-
λοιπον παιδια έχω εδώ και ένα μήνα πλέον την Xiaomi yi 2 4k μιας και ή yi που είχα πριν πήρε νερά... Αφού την χρησιμοποίησα σε κίνηση με μηχανή μέρα βράδυ έβγαλαν πολλές φωτό επίσης μέρα και βράδυ μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμη στα λεφτά της αλλά είναι και ίδια θα ελεγα με την go pro hero 4. Η μόνη ένσταση μου είναι όταν θέλετε να φωτογραφισετε κάτι κινούμενο και το βαζετε σε burst mode βγαίνουν πολλές φωτό κουνημενες. Ίσως βέβαια για αυτό να ευθ…
-
Όλα καλά λοιπόν, με λίγη υπομονή όλα θα στρωσουν και θα είναι τέλεια όπως πάντα
-
@gkalen Δεν πιστεύω να υπήρξε κάποια παρεξήγηση από τον τρόπο που ανέφερα τα προβλήματα και την γνώμη μου για τις xtrv.. Εκτιμώ πολύ την δουλειά που κάνετε όλοι εδώ για να χαιρόμαστε εμείς τα κινητά μας καθώς επίσης και την βοήθεια όταν προκύψει κάτι απλά νομίζω ότι από εμάς θέλετε να ακούτε την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ρομ...
-
σε mi note pro πεταει ένα μήνυμα ανά 2 δευτερόλεπτα και αναγκάστηκαν να γυρίσω στην 6.11.10 αφού έγινε wipe data κτλπ ...επίσης στην προηγούμενη ρομ είχε κολλήσει στο mi και πάλι αναγκάστηκα να κάνω wipe data. Επίσης δεν βλέπω κάποιο λόγο να πρέπει να χαθεί η παραδοσιακή μορφή των εικονιδιων και να μην είναι όπως στο εργοστάσιο. Αν αρέσει τόσο πολύ σε κάποιους ας δημιουργηθούν ως θέμα και να επιλέγονται. Βασικά όλα πήγαιναν ρολόι 2 χρόνια + τώρα απο τοτε που δημιουργήθηκαν οι xtrv το κινητό δεν …