Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 161.
-
Παράθεση από gkalen: “@GiannizZ Όχι .. Μπες στα θέματα και κατέβασε το statusbar και πατά στο ψαλίδι ( στιγμιότυπο ).. ” οταν μπαίνω στα θέματα στο default μου τα δείχνει όπως παλιά αλλά όταν το επιλέγω μου τα δείχνει στρογγυλεμένα
-
τωρα φαίνεται??forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23974/
-
Παράθεση από gkalen: “ΓΙΑ Kenzo ΚΑΙ Kate Για το Kenzo , θα έχετε νέο λινκ , υπήρχαν κάποια λάθη στη ρομ και έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις.. Αν έχουν βγει Suspended οι ρομς του Kenzo και Kate , δεν το έχω δει , τις προλάβαμε και τις πήραμε παντως πριν βγουν suspended .. ΓΙΑ MiNotePro Leo Θα αλλαχτεί το θέμα στην επόμενη Version.. Μπορεί να δώσει κάποιος ένα screenshot από τα θέματα και συγκεκριμένα στο default theme , να δω αν έχουν γίνει κάποιες αλλαγές.. @colossusr Δώσε μου ένα screenshot απ…
-
πηγα να την εγκαταστησω μέσω του meil και μάλλον επειδή δεν πάτησαν να μην μου εγκαταστήσει το superuser κόλλησε στο mi . Το εκανα wipe data και έβαλα την 6.11.10 και όλα καλά ... Αυτό που με καίει περισσότερο είναι να επιστρέψουν τα εικονίδια στην αρχική τους μορφή!! Υπάρχει κάποιο zip?
-
παιδια υπάρχει κάποιος τρόπος να επιστρέψουμε στα αρχικά εικονίδια??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GiannizZ: “παιδια εμένα από την 6.9.22 και μετά οποία ρομ πάω να κατεβασω απλά σταματάει το download στη μέση , καμία ιδέα? ” Κάνε χρήση κανενός Download Manager ώστε να κατεβάζεις από πολλαπλές συνδέσεις και να έχεις δυνατότητα Resume άμα σου σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο. ” εχετε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο?
-
παιδια εμένα από την 6.9.22 και μετά οποία ρομ πάω να κατεβασω απλά σταματάει το download στη μέση , καμία ιδέα?
-
ειστε απιστευτοι και σας ευχαριστουμε μόνο και μόνο που σαββατοβραδο μεινατε μέχρι και πριν μισή ώρα να δώσετε έτοιμες διορθωτικές ρομ...!!! respect από μένα και μία ερώτηση .. έχει βάλει κανείς σε mi note pro ? Όλα καλά?
-
παιδια εμένα σε κανένα από τα δύο προτεινόμενα σάιτ δεν κατεβάζει την ρομ
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Ειναι μεγάλη η διαφορά τιμής!! Ψάξε να βρεις κάνα review online για να δεις απόδοση κτλ κτλ. Αλήθεια ποια θήκη είχες και πήρε νερό; Πως πήρε νερό; Για δώσε καμία πληροφορία εάν έχεις να ξέρουμε και εμείς να προσέξουμε. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” ηταν από τις αδιαβροχες θήκες που πουλάνε στο eBay ... Δεν ξέρω πως πέρασε απλά σε μία φάση είδα νερό μέσα από την θήκη και έσβησε ή καμερα
-
Παράθεση από gkalen: “@GiannizZ Όπως ειδες και στη δικιά σου συσκευή ( αν έχεις φλασαρει με Clean install ) , έχει αλλαχτεί γενικά το default theme , έχω αλλάξει κάποια πράγματα συν και τα εικονίδια , νομίζω ότι είναι πιο όμορφα έτσι ... Ξέρεις ν'αλλαζεις εικονίδια , μέσω της εφαρμογής θέματα ή από μόνος σου ?? Ποια προτιμας ?? Anyway , μάλλον πρέπει να κάνουμε και γκάλοπ για το πώς θέλετε να είναι το default theme .. Αν προτιμας τα εικονίδια που έχει ή GTV να σου στείλω ένα ζιπ να το έχεις να τ…
-
ειναι το skin της rom να είναι πιο στρογγυλοί οι φάκελοι? Γίνεται να το αλλάξουμε?
-
καλησπερα παιδιά σε mi note pro με 6.6.30 σε 6.8.4 απλά περνάμε την rom μέσω recovery mode ή θέλει wipe data