Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 161.
-
την πατησα με την 6.7.14 αναγκάστηκα να κάνω factory reset και να γυρίσω 6.7.7.Με την διόρθωση θα έχουμε θέμα ??
-
δεν υπάρχει πρόβλημα εννοείται ότι και τα βασικά δεν πρέπει να παραλείπονται, σε ευχαριστώ πάντως
-
ξερω πως φεύγει απλά σε κανένα μισαωρο κάνει πάλι reboot πάλι ..κάνω παντα cache and dalvik
-
Τελικα έβαλα την 6.7.7 όμως από το μεσημέρι μου έχει κάνει συνολικά πάνω από 10 reboot χωρίς να ζητάει pin όταν ανοίγει και μου έχει σαν ειδοποίηση όταν ανοίγει το παρακάτω σκρινσοτ.καπου διάβασα όμως ότι δεν πρέπει να το κάνουμε εγκατάσταση γιατί θα μας χαλάσει την rom. Εχετε καμία ιδέα?
-
Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση, Ηταν θεμα Site τελικα με πολυ προσπαθεια καταφερα να κατεβασω την 6.7.7
-
Καλησπερα παιδια απο χτες που εβαλα την 6.7.14 που μου ηρθε απο mail μου βγαζει ανα ενα δευτερολεπτο ενα μηνυμα και πρεπει να πατησω report η cancel ...Το εκανα wipe data και παω να κατεβασω παλιοτερη ROm αλλα δεν λειτουργει κανενας server.Μηπως μπορει καποιος να μου στειλει κανενα Link γιατι ξεμεινα απο κινητο?
-
Παράθεση από chrdes: “Όταν κατεβάζεις ρομ κάνε και έλεγχο το md5. Μόνο τότε είσαι σίγουρος ότι η ρομ είναι οκ και τότε προχωράς. Στο google play θα βρεις προγράμματα που το ελέγχουν. Πάντως το μήνυμα που σου βγάζει σημαίνει ότι δεν κατέβηκε σωστά. Εγώ την κατεβάζω στο κινητό την ελέγχω και μετά τη φλασάρω. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” με ποιο προγραμμα τις ελεγχεις?
-
Εμένα μου πετάει αυτό το μήνυμα συνέχεια... Όταν προσπάθησα να την ξανά κατεβάσω απο το site δεν με αφήνει... (έχω αυτή που μου στάλθηκε μέσω email)
-
Αλλαγή bezel
ΜήνυμαΤίποτα δυστυχώς.... Δεν ξέρω και κάποιον να μου το κάνει αν βρω....
-
Καλησπέρα παιδιά με έχει απασχολήσει αρκετά εδώ και καιρό να βρω έναν καλό παροχο καιρου που να συμβαδιζει με την πραγματικότητα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η εφαρμογή όσο ο παροχος... Προς το παρόν μόνο ο undergroundweather δείχνει να κάνει καλή δουλειά όμως και αυτός με έχει προδωσει... Καμια πρόταση από την εμπειρία σας?
-
Σε mi note pro πρώτη βλέπω την μπαταρία μου σε τέτοια κατάσταση... Πολύ καλή φαίνεται η rom
-
Αλλαγή bezel
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς αν αλλάζει το μεταλλικό μέρος γύρω από το κινητό και τι κόστος μπορεί να έχει αυτό?