Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 161.
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
ΜήνυμαΚαλημερα παιδια.... πριν κανενα 2μηνο το Mi4 μου εκανε συνεχομενα reboot με αποτελεσμα να μην με αφηνει να κανω wipe cache η wipe data επειδη δεν προλαβαινα..Χτες το ξαναπιασα και κατα καλη μου τυχη προλαβα και εκανα ενα wipe cache και ενα wipe data με αποτελεσμα χτες το βραδυ να ανοιξει...Εκανα και ολη την διακασια για να περασω την τελευταια ελληνικη Rom η οποια περασε με απολυτη επιτυχια και αφου ολα ηταν καλα το αφησα στην φορτιση μεχρι σημερα το πρωι που ξυπνησα αλλα με μεγαλη μου εκπληξη π…
-
Mi4 WCDMA εντελως νεκρο
ΜήνυμαΛοιπον παιδια καμια ιδεα???
-
Mi4 WCDMA εντελως νεκρο
ΜήνυμαΟκκκ το είχα ήδη περασμένο απλά έλεγα μήπως υπήρχε κανένα file.. Πάντως ούτε στο mi Pc Suite μου εμφανίζει την συσκευή... Το πιο περίεργο είναι ότι μέχρι πριν κοιμηθώ λειτουργούσε με την marshmallow για κανένα μισάωρο πολύ καλά και πολύ γρήγορα πως ξαφνικά το πρωί να μην ανταποκρινεται σε τιποτα
-
Mi4 WCDMA εντελως νεκρο
ΜήνυμαΔυστυχώς όχι δοκίμασα με δύο xiaomi φορτιστές (mi4 κ mi note pro) και από υπολογιστές σε win10 και Vista.... Κάτι επιπλέον να ρωτήσω drivers για σύνδεση mi4 σε υπολογιστή από που μπορώ να κατεβάσω?
-
Mi4 WCDMA εντελως νεκρο
ΜήνυμαΌχι δεν το βρίσκει δυστυχώς ούτε στην διαχείριση συσκευών δεν το εμφανίζει ως com
-
Mi4 WCDMA εντελως νεκρο
ΜήνυμαΚαλημερα παιδια.... πριν κανενα 2μηνο το Mi4 μου εκανε συνεχομενα reboot με αποτελεσμα να μην με αφηνει να κανω wipe cache η wipe data επειδη δεν προλαβαινα..Χτες το ξαναπιασα και κατα καλη μου τυχη προλαβα και εκανα ενα wipe cache και ενα wipe data με αποτελεσμα χτες το βραδυ να ανοιξει...Εκανα και ολη την διακασια για να περασω την τελευταια ελληνικη Rom η οποια περασε με απολυτη επιτυχια και αφου ολα ηταν καλα το αφησα στην φορτιση μεχρι σημερα το πρωι που ξυπνησα αλλα με μεγαλη μου εκπληξη π…
-
ξεκινησα την διαδικασια ξεκλειδωματος bootloader και κολλησα απο το πρωτο κιολας βημα.Αφου κατεβασα την κινεζικη dev Rom απο το Site και μετα μπηκα απο τον updater ξεκιναει την διαδικασια και σταματαει σχεδον στην αρχη της με μηνυμα "δεν ειναι δυνατη η επαληθευση ενημερωσης " το κινητο φοραει miui global 7.1 stable 7.1.1.0.0(LHPCNCK) Λογικα για να τρεξει η διαδικασια θα πρεπει να μπει official rom...Μηπως ξερουμε το πως???
-
Παράθεση από lallasgr: “@GiannizZ στον οδηγό στην πρώτη σελίδα έχει το παρακάτω: Θα πρέπει πρώτα να έχετε εγκαταστήσει τους Drivers της συσκευής σας ώστε να μπορέσετε να κάνετε το Flash του Recovery μέσα από FastBoot. Αυτό μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα απλά αν κένουμε εγκατάσταση το MiPhone που σας δίνουμε κάτω. => MiPhone2015731.exe - Google Drive ” Το είχα κατεβάσει αυτό είναι οι drivers.... Αυτό που συνετελεσε ώστε να αναγνωριστεί το κινητό μου από τον υπολογιστή ήταν η εφαρμογή Mi Pc Suite
-
καλησπερα σήμερα κατεβασαμε την 6.3.24 σε 2 mi note pro και παρατηρησαμε ότι τις εφαρμογές παρασκηνίου μας τις δείχνει διαφορετικά στον καθένα...δείτε τα print screen..το menu της πρώτης φωτό άλλαξε ξαφνικά από την στιγμή που περαστηκε η 6.3.3 αφού προηγουμένως είχε γίνει clear all data και το κινητό έγινε restore...
-
Συνεχομενα reboots
Μήνυμαυπαρχει τρόπος να συνδεθεί η συσκευή σε PC και να περαστεί ROM μέσω cmd ώστε να παρακαμφθεί τελείως το κινητό όπως γίνεται για να περαστεί την πρώτη φορά dev ROM σε mi note pro?