Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Παράθεση από dnomikos: “ Ναί μόνο για τον ήχο. Δηλαδή, Σίγαση ήχου. ” Κρίμα

• Μάλλον κάτι άλλο παίζει. Το 'χω μονίμως στο αθόρυβο, και απλά δεν σταματάει να δονείτε, μήπως ισχύει μόνο για τον ήχο αυτό? Και όχι στην δόνηση?

• Ρε παιδιά, έχω ενεργοποιήσει το "flip to silence ring" Το proximity sensor λειτουργεί, για παράδειγμα όταν μιλάω και καλύψω τον αισθητήρα κλείνει η οθόνη. Έκανα και calibrate (λίγο περίεργο το menu του) Απλά δεν σιγεί το τηλέφωνο αν το γυρίσω ανάποδα. Καμιά ιδέα?

• Ωραίος, λύθηκε το ένα!

• Φαίνεται να μη μου λειτουργεί η επιλογή για να σταματάει να δονείτε/ηχεί το τηλέφωνο αν το γυρίσεις ανάποδα ενώ σε καλούν. Όπως και επίσης όσες φορές και να έχω πατήσει τον συνδυασμό που λέει για να μην ξανα εμφανιστεί το "dont cover the orange area" δεν το κρατάει, και μετά απλά το ξαναπετάει. Καμιά ιδέα?

• Αφού έκανα και εγώ το dual boot ας πω. Μου αρέσει πολύ η AOSP Lolipop, φαίνεται πολύ light και snappy. Η v6 με τα χρώματά της μου φαίνεται λίγο παιδική, αλλά μπορεί αν διορθωθεί με τα themes. Μούφα που στην AOSP μπορείς να δεις 1080p βιντεο στο youtube ενώ στην v6 (developer) έχει ως 720p. Με την AOSP έχω πολλά random reboots, συμβαίνει και σε εσάς?

• Πρόβλημα με εικονίδια

Voliminal - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά, μου δημιουργήθηκε το εξής, είχα κάποιους φακέλους και κάποιες εφαρμογές που εγκατέστησα. Από κάποια στιγμή και μετά δεν βρίσκονται πλέον στις οθόνες μου. Οι εφαρμογές όμως υπάρχουν μέσα, μπορώ να τις δω για παράδειγμα στο AppMgr III και να τις τρέξω απο εκεί. Αλλά όχι σαν συντόμευση στην αρχική. Επίσης, είμαι με την V5 ακόμη, τι έχει γίνει με την 6?Αξίζει? Πως προτείνετε να κάνω τη νέα εγκατάσταση (αν αξίζει) μέσω updater ή reflash?