Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 103.
-
Καλή αρχή .... Ανταγωνιστικές τιμές βλέπω ελπίζω να το μείνετε σταθεροί .... Καλη επιτοιχια σε ολους μας .... Ας κερδίσω ο καλύτερος
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΌταν το βάζεις σε Mode σε ασύρματο από Ethernet μόνο, οι έξοδοι που βγάζει το ρουτερ (Ethernet ) λειτουργούν???? και αν από το ασύρματο δίκτυο η' περνούν ταχύτητα από το utp
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΈχω το TP-LINK TD-W8970 v1 το σύνεδεσα το Xiaomi router r1d και έκανα το δεύτερο Wired relay mode (extended existing network) Και μόλις αγόρασα και το xiaomi router 3 και θα το κάνω και αυτό extended existing network μέσω του Lan Ethernet για καλύτερο wifi το μόνο (κακό) είναι ότι η ταχύτητα της θύρας Ethernet είναι 10/100 στο xiaomi Router 3 που θα συνδέσω πλέον την τηλεόραση που έχω το Plex Premium και έπαιζε απροβληματιστα σε 4κ ταινίες αφού έτρεχε με 1000 η θύρες στο μόντεμ ρουτερ.... Πιστεύ…
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΤα βήματα... μήπως δεν κάνω κάτι σωστά... Και πως θα ανοίξω την πόρτα
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΝαι ρε.... Ξέρεις κανείς την σειρά να την ανοίξω το pleχ....
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΡε παιδιά το plex μου κόβει συνέχεια μου βάζει άλλη πόρτα και δεν με αφήνει να την αλλάξω
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΣτο ρουτερ την πάτησα και εγω αλλα τωρα τι κάνουμε ;;;;
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΈχω το TP-LINK TD-W8970 v1 το σύνδεσα 2-3 φορές από την αρχή. Εκάνα τα πρώτα βήματα κάνει login το σεταρω κανονικά με το wifi και μωλις τελειώνω και περάσουν 30'' δευτερόλεπτα πέφτει η σελίδα και είναι αδύνατο να ξανά κάνει login τώρα το avast το σταματάει τα Windows 10 ή το firewall του Modem Router μου δεν μπορώ να καταλάβω.... Όταν το πρώτοσεταρισα είχα σύνδεση το Mi router στο modem και είχα βάλει στην από πάνω θύρα στο PC και έφτιαξα ιδιωτικό δίκτυο.... Αλλά και τότε το ίδιο έκανε