Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 103.
-
Παράθεση από maddoctor: “Βλέπω πάντως η 2.2.12 μου αναβάθμισε το firmware σε 1.0.1.34. ” Ξέρεις τι έκανα εεε;;;; απεγκατασταση δικιά σου 2.2.10 έβαλα 2.2.12 έκανανε update firmware και γύρισα πάλι πίσω 2.2.10. ΑΛΛΆ ΔΙΑΦΟΡΆ ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαXiaomi Xiaoyi Smart IP Camera Two 1080P Alarm Sensor Night Vision Cloud Storage YI Home Security System WiFi 1080P IP Camera- BLACK Original Xiaomi Wireless Smart IP Camera Home Security System -WHITE 177333001Panorama Motion Detection Night Vision είμαι ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές τις θέλω για αρχή για Baby monitor μιας και οι δυο από τις τρεις έχουν baby cry ....άλλα έχω δυο ερώτησεις σε σας που το εχετε 1)μπορείς να τον συνδέσεις μόνιμα με μια συσκευή να εκπέμπει συνεχεία εικόνα 2)μπορείς …
-
Ναι αφού είναι Beta μόνο για developers η έκδοση
-
Γιατρέ καινούρια εκδοση
-
Τερμα παιδιά πάτε στην εφαρμογή στις πληροφορίες πηγαίνετε εκεί που λεει. Αποθήκευση κάνετε καθαρισμό σε όλα μετά κάνετε απεγκατασταση το γυρνάτε στα κινέζικα πηγαίνατε και κάνετε εξαρχής εγκατάσταση κάνετε σύνδεση λέτε σε όλα ναι(επιλέγετε × στα κουτάκια που βγαίνουν και ότι σας γράφει πάτε κάτω δεξιά σε κάποιους θα κάνει κατευθείαν αναβάθμιση σε κάποιους θέλει να ανοίξουν τα δικαίωμα όλα και κάνει αναβάθμιση. Μετά το γυρνάτε στα ελληνικά επανεκκίνηση και τελος
-
Τελικά με το Viber ενώ δουλεύει όταν έχω επιλέξει ειδοποίηση και με ανοικτή οθόνη όταν επιλέξω μόνο όταν είναι κλειδωμένο δεν έχει ενημερώσει ενώ το WhatsApp δουλεύει όπως να ναι
-
Ναι γιατρέ όλα ανοιχτά.... έκανα ένα καθαρισμό στην εφαρμογή για να δούμε τώρα
-
Ρε εσύ εγώ έχω lg g4 λίγο πολύ πρέπει να ξέρεις απ έξω τα βήματα αλλά και στα κινέζικα εικονίδια και βήματα δεν αλλάζουν.... Εγώ πάντως γιατρέ έχω πρόβλημα με viper δεν έχει καθόλου ενημέρωση μηνύματος
-
Κάντε απεγκατασταση και διαγραφή υποφακελων γυρίστε στα κινέζικα εγκατάσταση την έκδοση σε όλα πατάμε ναι και σε κάποια φάση μας πετάει στα δικαιώματα τα ανοίγουμε όλα και γυρνάμε κάνει κατευθείαν το upgrade το γυρνάμε πάλι ελληνικά και τέλος.
-
Mi Fit v2.2.10 GR (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
-
Έτοιμος... ευχαριστώ πολύ γιατρε
-
Πιστεύω κάποιο κάποιες συσκευές είναι με άλλο cheap και διαχειριστηκαν διαφορετικά τα fimeword
-
υπομονη αδερφε υπομονη κανενας δεν ξερει (μονο ο γιατρος) μωλις μπορεσει θα βγαλει οδηγο... καποιοι ειναι τυχεροι και το εχουν απο την αρχη
-
Τρέλανε μας ρε γιατρέ..... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και όλους εχθές διάβαζα δυο ώρες και είχα λίγο μπουκώσει με βοηθήσατε πάρα πολύ να στε καλά όλοι. Ελληνικά πλέον είναι οκ. Τώρα που έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και δεν χρειάζεται κάνω κάποια ενεργεία;;; και αναβαθμίσεις από εδώ και πέρα θα της κάνει μόνο του η εγώ πάλι με τον ίδιο τρόπο;;;
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από geoanto555: “Κάνε αναβάθμιση και θα τα πάρει.. Αν δεν την κάνει λόγω σέρβερ κατέβασε την και πέρνα την μέσω updater. Να θυμάσαι έχεις το kate ” Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Mylopotamos: “Παράθεση από takisfrag: “Βάλε να κάνει αναβάθμιση από updater του τηλεφώνου ” το έκανα δυο τρεις φόρες το ίδιο εμεινε ” Το kate έχεις ;; ” μετάλλιο επανάληψης υπάρχει ή να φτιάξουμε ένα ειδικά για τον takis μας??? :dash ” ρε εσυ μην κραζεις πωτη φορα το κανω και δεν ε…