Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.
-
Παράθεση από noknok: “ geoanto555 λοιπον κοιτα να δεις αρχικα πανω πανω ειχε βγαλει αυτα τα errors. Failed to decrypt data Unable to decrypt with default by Advertise"> passwordarrow-10x10.png. you may need to perform a format data. update partition details.... ....done Unable to mount storage Full Selinux support is preset Failed to wipe davlink update partition..... και Unable to mount storage τωρα που πηγα να ξανα κανω by Advertise"> deletearrow-10x10.pngdavlink κτλ ξανα βγαζει απο κατω faile…
-
Καλη τυχη παιδια! XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Να πω κι εγω τα δικά μου μιας που μου ηρθε μολις χτες απο yeso521.com [$31] (παραγγελία 29/10!!!) και μετα πολλών κόπων το συνδεσα... Για να καταφέρω να κάνει το xiaomi τη συνδεση ppoe (πιστεψτε με αυτός ειναι ο καλυτερος τροπος - κ το modem δεν "κουραζεται" και εκμεταλλεύεστε στο έπακρο όλη την ταχύτητα από το xiaomi- , στο speedport entry 2i του ΟΤΕ που έχω, έσβησα την PTM-DSL wan συνδεσh του ΟΤΕ που ειχα, και αλλαξα τη bridge conection που ειχα στη θέση του PTM-TV (σε 835 από 836 και 0 από 3 …