Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 81.

• Δυστυχώς από οτι βλέπω δεν πιάνει η διαδικασία! Μένει κολλημένο στο mi logo. Οπότε μάλλον με βλέπω να περνάω πάνω twrp υποχρεωτικά.

• RE:

KappaLambda - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από beerman63: “Dual boot εννοείς να έχεις διπλή ρομ μέσα? π.χ. μία Miui και μία aosp? Αν είναι αυτό έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το υποστηρίζει και η ίδια η rom.(Hidden Content). Ναι αυτό εννοώ ξέρουμε αν το υποστηρίζει η miui.?” Θα έλεγα πως σίγουρα στοκ και ελληνική ότι δεν το υποστηρίζουν. Καλύτερα όμως να απαντήσουν οι ίδιοι οι Dev. Δεν ξέρω καν αν το υποστηρίζουν γενικότερα οι custom ROMs για το κινητό μας. Εσύ που το βρήκες το patch για το κινητό μας? Εκεί δεν λένε ποιες ρομ το…

• Παράθεση από beerman63: “Καλημέρα. Έχει κανείς δοκιμάσει το dual boot patcher? Σε μένα κρασαρει συνέχεια είμαι με την XTRV Aroma miui 9 7.8.24. Ευχαριστώ ” Dual boot εννοείς να έχεις διπλή ρομ μέσα? π.χ. μία Miui και μία aosp? Αν είναι αυτό έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το υποστηρίζει και η ίδια η rom.

• Μπορεί να αλλάξει ο default χώρος αποθήκευσης των screenshots? Διότι τώρα επειδή αποθηκεύονται εντός DCIM αντί για Pictures σημαίνει και backup από το google photos.

• Αν βάλει καλή κάμερα, μεγάλη μπαταρία, και όλες τις μπάντες τότε ναι. Φυσικά να δοθεί globally. Στα + αν κάνει καμία και βάλει amoled.

• Μια χαρά! Θα ενημερώσω από Κυριακή που θα μπορώ να ξεκλειδώσω.

• Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω αλλά έχω μία εντύπωση ότι δεν θα καταφέρει να δώσει τα σωστά permissions αν δεν έχω τα σωστά δικαιώματα. Θα το δούμε αυτό. Ευτυχώς έχω οικειότητα με command line. Αν δεν κάνω λάθος έτσι δεν βάζω και μόνιμα τον recovery σωστά? Απλώς μπουτάρω μόνο για αυτή την φορά σε twrp! Αν κάνω τις αλλαγές και πιάσουν, χρειάζεται να φλασάρω και κάποιο άλλο αρχείο? Νομίζω κάτι είχα διαβάσει για ένα αρχείο επιπλέον για root σε stock rom. Για αυτό ρωτάω. Δεν θα έχω root αλλά μήπως επειδή…

• Περιμένοντας και εγώ τις 72 ώρες που χρειάζεται για να ξεκλειδώσω τον bootloader. Αρχικά σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω τις ελληνικές MIUI 9. Ωστόσο επειδή δεν είναι κάτι που με καίει και δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω στην 8.5.4 που είμαι τώρα επίσημα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια. Επειδή θέλω να ενεργοποιήσω το api2 για την κάμερα. Αυτό απαιτεί αλλαγή του build.prop. Άρα και root. Οπότε σκεφτόμουν να κάνω την παρακάτω διαδικασία: 1) Ξεκλείδωμα bootloader 2) TWRP και flash superSU 3) Αλλαγή build.pr…

• Εγώ έκανα αίτηση την Δευτέρα και μου ήρθε επιβεβαίωση. Αλλά σήμερα έβαλα το κινητό για πτώτη φορά να το κάνω unlock. Λέει το μήνυμα after 72 hours. Αν κατάλαβα καλά αυτό σημαίνει να περιμένω 3 ημέρες. Σωστά?

• bluetooth

Μήνυμα

Στο δικό μου αυτοκίνητο(έχει μικρή οθονούλα) όταν πάει να κάνει ζεύξη μου ζητάει να βάλω τον κωδικό που θέλω(pin). Αν το έχω βάλει ήδη το κινητό βάζω το ίδιο για να κάνει επαλήθευση διαφορετετικά το αντίστροφο. Εαν δεν είναι κάπως έτσι κ εσένα τότε σίγουρα θα έχει στο manual όπως λέει το παιδί τον κωδικό που πρέπει να βάλεις. Φαντάζομαι πάντως κάτι σε 0000 ή 1234 θα είναι.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dum: “Ναι εννοειται αρκετες φορες.” Τότε δοκίμασε factory reset να δεις αν δουλεύει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Μιας και είναι σχετικό. Υπάρχει διαφορά μεταξύ dev και beta? Πάντα για επίσημες rom εννοώ.

• update

Μήνυμα

Μία λύση είναι να κάνεις τότε. Γενικότερα η αναφορά bug έχει πολύ μέσα αυτό το κομμάτι. Αν δεν έχεις καθαρή εγκατάσταση τότε στην ουσία δεν είναι απόλυτα σωστή η αναφορά. Κάτι μπορεί να έχει conflict εξαιτίας του dirty flash ή OTA. Κάνε reset και δες αν παίζει. Να το ανοιγοκλείσεις δοκίμασες φαντάζομαι?

• Εμένα πάντως όσα έχω με +30 τα εμφανίζει κανονικά στα sms. Όσα έχω χωρίς δεν τα εμφανίζει. Τσέκαρε το να το δεις. Στα sms στο εμφανίζει ως +30χχχχχχχχχχ. Αλλά στην επαφή που έχεις εσύ δεν έχει το +30. Εγώ νόμιζα ότι τα είχα όλα αλλά τελικά δεν τα είχα.

• update

Μήνυμα

Παράθεση από dum: “Το εχω κανει φιλε μου, μετα το update δεν δουλευει. ” Εμένα δουλεύει κανονικότατα! Factory reset έκανες???

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Darap21: “Παράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από Darap21: “Έβαλα το Swiftkey τελικά.. Πολύ καλό κ εύχρηστο.. Να ρωτήσω κάτι ακόμα..Πως μπορώ τα τραγούδια που έχω στο pc να τα κόβω για ringtones υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? ” Πάρα πολλά αν δεις στο play store. Δοκίμασε αναζήτηση με Ringtone maker και θα σου βγάλει. ” Στον υπολογιστή αν υπάρχει όχι στο κινητό.. Κατέβασα στο κινητό το ringtone maker αλλά δεν τα αποθηκευη κάπου ώστε να τα ακούω και να τα διαλέγω” Για υπολογιστή παλιά χρησ…

• Παράθεση από mula: “Καλησπέρα, αν καθε φορα που περνάω μια ρομ (για ελληνική μιλαω απλη ή αρωμα) δε κανω wipe data παρα μονο τα cache kai dalvik υπάρχει κανενα θεμα? Δεν ειναι clean install λογικα, Εγκαθίσταται η μια ρομ επανω στην αλλη ? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk ” Νομίζω ότι ειδικά από ίδια έκδοση(Nougat -> Nougat) δεν θα έχεις θέμα. Και διαφορετική να είναι πάλι μπορεί να μην έχεις φυσικά. Αν δεις μετά στην χρήση ότι έχεις, απλώς κάνεις τότε clear data. Το πιθανότερο είναι ότι…

• Παράθεση από Darap21: “Έβαλα το Swiftkey τελικά.. Πολύ καλό κ εύχρηστο.. Να ρωτήσω κάτι ακόμα..Πως μπορώ τα τραγούδια που έχω στο pc να τα κόβω για ringtones υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? ” Πάρα πολλά αν δεις στο play store. Δοκίμασε αναζήτηση με Ringtone maker και θα σου βγάλει.

• bootloader

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλώς ήρθες Το ξεκλείδωμα δεν επηρεάζει κάτι άλλο στο κινητό σου, πέρα από την κατάσταση του bootloader. Σε συσκευές άλλων εταιρειών όντως ισχύει το factory reset. Το MI unlock δε χρησιμοποιείται για τίποτα άλλο. Για να κλειδώσει ξανά, αν φορά την επίσημη rom είναι μια εντολή. Ή μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με το φλασάρισμα της επίσημης rom με το MI flash. ” Σε ευχαριστώ πολύ. Ρωτάω διότι με τα έχοντας εμπειρία από τα νέξους που τα έκανα όλα μέσω cmd/adb μπορεί να διαφέρει κάτι …

• bootloader

Μήνυμα

Καλώς σας βρήκα κ εγώ. Για να μην ανοίγω νέο θέμα με bootloader. Έκανα αίτηση, εντός 10 λεπτών ήρθε επιβεβαίωση. Δεν έχω πειράξει τπτ από στοκ rom, είμαι με 8.5.4. Φαντάζομαι με το ξεκλείδωμα γίνεται και διαγραφή δεδομένων(factory reset) έτσι? Για να κλειδώσει πάλι άμα αργότερα το θελήσω γίνεται μέσω του ιδίου tool? Αφού πρώτα φαντάζομαι περάσω stock rom?