Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
Καλην εσπέραν σε όλους. Μία σύντομη και ευτυχώς θετική αναφορά και από εμένα. Από το Σάββατο περασμένη η νεα aroma ρομ πανω απο την απλή 7.6.10 dev χωρίς factory reset (έτσι για δοκιμή) και έως σήμερα όλα δουλεύουν κανονικά. Καποιες από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ μονο χρειάστηκαν επανεγκατασταση αλλα κανενα άλλο πρόβλημα.Υπ'οψιν έχω το 4/128.
-
Φλασαρα την νεα aroma πάνω στην 7.6.10 dev χωρις factory reset για να δω αν θα υπάρξει πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν εχω συναντήσει κάποιο. Κατά την επιλογή των εφαρμογών στην εγκατάσταση επέλεξα να μην εγκατασταθεί η εφαρμογή αλμπουμ της miui. Ενω το ειχα διαβάσει, ξέχασα οτι δεν θα δουλευει σωστα η επιλογη δικιας μου φωτο για wallpaper. Ξανα μπηκα recovery για να κάνω εγκατάσταση μονο αυτη την εφαρμογη ομως μετα τους ορους χρήσης και πατωντας επομενο μενει στο please wait χωρις να προχωράει. Κάν…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Xiaomi roidmi z1
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Το έχω υπ'οψιν αλλά μου πέφτει λίγο μακρυά από Περιστέρι.
-
Xiaomi roidmi z1
ΜήνυμαΕνδιαφέρομαι για το car air vent magnetic stand του θέματος. Γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα για αγορά; Στο skroutz δεν βρήκα κάτι εκτος αν δεν κοίταξα καλά. Ο βασικός λόγος που το προτιμώ από εδώ είναι ο μεγάλος χρόνος αναμονής στο αεροδρόμιο. Φανταστείτε οτι ενα xiaomi powerbank μου παραδόθηκε σήμερα με ημερομηνία άφιξης στο Βενιζελος στις 12 του μηνός.
-
Περάστηκε η 7.6.10 σε redmi pro, πανω από την 7.6.8. Δεν έχω κάνει ρουτ. Και με αυτη και με την προηγούμενη δεν μου δουλεύει το οτε tv go και το το foxplay. Η 7.6.8 ηταν η πρώτη ρομ που έβαλα μετά την επίσημη αγγλοκινέζικη. Φυσικά ουτε και με εκείνη δούλεψαν. Δεν ξέρω αν είναι θέμα της ρομ ή των εφαρμογών. Κατα τα άλλα είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την απόδοση της συσκευής μέχρι στιγμής.
-
Αυτό είχα χρησιμοποιήσει. Το κάνω εκ νέου και ενημερώνω. =============== Ιουν 4th 2017, 11:37am =============== Λοιπόν. Εφάρμοσα τα βήματα του οδηγού ξανά και τώρα μεταφέρω τη ρομ , φλασάρω και ενημερώνω για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ. =============== Ιουν 4th 2017, 12:32pm =============== Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Όλα δειχνουν καλά μέχρι στιγμής. Οτιδήποτε χρειαστώ θα σας πρήξω λιγουλάκι.
-
Καλημέρα σε όλους. Κι εγώ με τη σειρά μου έχω κολλήσει στο σημείο που κάνω mount από το recovery και δεν εμφανίζεται ως χώρος αποθήκευσης στον υπολογιστή. Ακολούθησα την διαδικασία με την ενημέρωση των drivers και αναγνωρίζεται η συσκευή ως ''Alcatel adb device'' και στις επόμενες σειρες γράφει ''Android ADB Interface'' και ''Android Composite ADB Interface'' αλλά ούτε τώρα έχω πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο. Συμβουλές; Edit: Εκανα ξανα reboot to recovery και τώρα το εμφανίζει στη διαχείριση ως ''…
-
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους. Μιας που αναφέρατε το ΟΤΕ go θα ήθελα μια διευκρίνηση αν γνωρίζει κάποιος. Έχω την επίσημη αγγλοκινέζικη rom με κλειδωμένο bootloader χωρίς να έχω πειράξει τίποτε άλλο και το ΟΤΕ go δεν έπαιξε ποτε. Δείχνει δηλαδή να φορτώνει το κανάλι που επιλέγω να παίξει και μετά σταματάει χωρίς να μου βγάλει κάποιο μήνυμα. Πιθανολογώ οτι είναι θεμα της rom και με την ελληνική λειτουργεί, σωστά; Απλά για να γνωρίζω μέχρι να αποφασίσω να την περάσω.
-
Και εγώ ως volaras. Καλή χρονιά να έχουμε.