Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 282.

• Κολλάει το κινητό

gdy190 - - RedMi 9 (Lancelot)

Μήνυμα

Το κινητό του γιού μου κολλάει αρκετά. Υπάρχει καμία rom και twrp που μπορώ να του περάσω μπας και στρώσει. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει 2 κάρτες και δεν στέλνει και με τις 2. τα κέντρα μηνυμάτων είναι σωστά. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό της συζύγου. Δεν στέλνει sms είτε με την stock εφαρμογή είτε με το messenger. Η αιτία λανθασμένη μορφοποίηση αριθμού τηλεφόνου. Τι μπορώ να κάνω επαναφορά τηλεφώνου; διαγραφή δεδομένων των εφαρμογών έκανα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 9 ota update

gdy190 - - RedMi 9 (Lancelot)

Μήνυμα

Ενω έχει βγει η νέα eea αλλά δεν την εμφανίζει στο κινητό του γιου μου. Μπορώ να κάνω κάτι; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

gdy190 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Να και η φωτογραφία. Στάλθηκε από το TBOOK 11(E5A6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 41da718f662bff948d1ce3056f7e54c5.jpg

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Είχα βάλει και ένα screenshot αλλά τελικά δεν φαίνεται στην φωτογραφία. Είναι μία γκρι κάθετη γραμμή στο εκατοστό περίπου. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Τώρα τελευταία μου εμφανίζει αυτήν την κάθετη γραμμή στα αριστερά της εικόνας. Όταν κάνω επανεκκίνηση φεύγει. Άμα παίξω κάνα παιχνίδι εμφανίζεται. Τι είναι αυτό; Υπάρχει τρόπος επίλυσης;

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

500 φορές το έκανα αλλά δεν τίποτα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Χθες το πρωί μου εμφάνισε αναβάθμιση μέσω ota την 12.0.3.0 και το μεσημέρι που πήγα σπίτι να κάνω την ενημέρωση αυτή πλέον δεν υπάρχει. Το πρόσεξε κάνεις; Βγήκε τελικά ή όχι; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το novago μπορεί να παίξει στο mi box s; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι γίνεται με παραγγελίες μέσω bangood; Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση; Ποια μέθοδος αποστολής είναι η καλύτερη; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Κατάφερα και ξεκλείδωσα το κινητό. Τώρα πρέπει να εγκαταστήσω το twrp. Μετά μπορώ να βάλω την xtrv. Μετά για να βάλω την rom πρέπει με adb sideload; καθώς το κινητό δεν παίρνει κάρτα sd; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Τι εννοεί ο ποιητής; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis855: “ουτε σε εμενα ηρθε σε mi9 , εκανα εγγραφη μεσα απο το site Της πολιτικης προστασιας” Και εγώ έκανα αλλά πάλι δεν ήρθε. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είσαι με official stable; Περνάς twrp TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Και μετά κατεβάζεις xtrv και τη περνάς. [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 16/03/2020 Αν δεν έχεις ξεκλειδωσει bootloader πρέπει να κάνεις αρχικά αυτό Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)” Ευχαριστώ θα το ξεκινήσω. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Μπορεί κάποιος να βάλει τα link που χρειάζονται για να περάσω την xtrv; Είμαι με stable 11.0.8.0. Έχω καιρό που το έκανα τελευταία φορά και θέλω να είμαι σίγουρος. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Και σε μένα ήταν όλα ενεργά. Δεν ήρθε τίποτα. Έκανα εγγραφή μέσω πολιτικής προστασίας. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Το χθεσινό μήνυμα από το 112 σε μένα δεν ήρθε. Στο Mi note 3 της γυναίκας μου ήρθε κανονικά. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τι λειτουργικό έχεις; Τι καλώδιο χρησιμοποιείς; Βάλε οδηγούς Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86” Τελικά βρέθηκε ο ένοχος. Ήταν το καλώδιο το άλλαξα και όλα καλά πλέον. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Όταν το συνδέω στον υπολογιστή μου μήνυμα ότι η συσκευή usb δεν λειτούργησε σωστά και δεν αναγνωρίζει το κινητό. Υπάρχει κάποια λύση; Στην διαχείριση συσκευών γράφει Άγνωστη συσκευή usb (Αποτυχία αίτησης περιγραφής συσκευής). Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk