Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 282.
-
Αναζήτηση android tv box
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχει πάρει κανένας το Magicsee N5 Plus; Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του είναι τούμπανο. Μάλιστα έχει root Switch αν θες να έχεις root. Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gdy190 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΈχω το Mi 9 το 6/128 και όταν βάζω μία εικόνα ως οθόνη κλειδώματος δεν μου την κρατάει και μετά από κάποιο διάστημα που επαναφέρει την αρχική. Έχω την global 10.2. 30. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠοια έκδοση της gcam πρέπει να κατεβάσω? την xtreme ή την URNYX05?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα χθες παρέλαβα την έκδοση 6/128..Πως πρέπει να γίνει η σωστή φόρτιση της μπαταρίας; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μετά από αυτό το εμαιλ, αν ανοίξει υπόθεση στην PayPal , παίζει και να την χάσει, μιας και ήδη το κατάστημα αναφέρει τελική ημερομηνία παράδοσης ή full refund αν δεν παραλάβει...” Οπότε προς το παρόν κάθομαι στα αυγά μου, για να αποφύγω καμιά πατάτα και στις 26 Αυγούστου ζητώ Refund αν δεν έχει έρθει. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το email που μου στείλανε από το Banggood. Dear Banggood customer, We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us. We are sorry about the situation of your order [67330754] shipping delay caused by our coadjutant logistics company. To keep your good shopping experience in the future, we will stop cooperation with this logistics company immediately, don't worry, your order which has been sent out before will still be delivered normally. For this case, we will send extra …
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑπό Banggood το πήρα και τώρα είμαι στις 56 μέρες. Περιμένω να περάσουν οι μέρες και θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Μετά τέλος το Banggood για μένα. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitris Kostoulas: “ναι εδω και καποιεσ μερες ολα οκ πολυ καλο το κινητο φυσαει του περασα και την global developer και περιμενω 168 ωρες για να ξεκλειδωσω bootloader...αθτα που λενε για την μπαταρια τριχες πολυ καλη συμπεριφορα καμερα σουπερ και με google camera καλες επισης οι φωτο ακομη το δοκιμαζω. το δικο σου ηρθε? μας εβγαλαν την ψυχη εκει στην banggood αλλα τελικα ολα οκ αξιζε η αναμονη” Όχι ακόμα. Αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Προς το παρόν κάνω υπομονή. Στάλθηκε από …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitris Kostoulas: “Σχετικα με την παραγγελια του Mi9 απο Banggood στο 17track μου βγαζει το εξης: 2019-07-12 03:45 Dobra Strykow, Departure Scan 2019-07-11 20:33 Dobra Strykow, Origin Scan 2019-07-11 14:40 Dobra Strykow, Pickup Scan 2019-07-09 08:09 Nysa, In Transit 2019-06-13 11:53 System has accepted the order 2019-06-13 11:53 System is processing the order 2019-06-13 11:53 Request for shipping label Πολωνια ειναι? ξερουμε περιπου σε ποσες μερες φτανει ΕΛλαδα? ευχαριστω” Παρέλαβ…
-
RE:
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Lito: “Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από Lito: “Παράθεση από gdy190: “Ερώτηση. Το δέμα μου από 5/6 ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Τελευταία κίνηση 19/7 Nysa Πολωνία. Όταν περάσουν οι 60 μέρες μπορώ να ζητήσω επιστροφή από paypal;Είμαι στις 51 μέρες. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εγώ μια απ τα ίδια.Αποστολή 4/6 ένα ΜΙ9.Χθές απαίτησα να μάθω τον λόγο που δεν έχω παραλάβει ακόμα και μου είπαν αυτό:Logistics has been processed.Cargo delay After flying to the C…
-
RE:
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Lito: “Παράθεση από gdy190: “Ερώτηση. Το δέμα μου από 5/6 ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Τελευταία κίνηση 19/7 Nysa Πολωνία. Όταν περάσουν οι 60 μέρες μπορώ να ζητήσω επιστροφή από paypal;Είμαι στις 51 μέρες. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εγώ μια απ τα ίδια.Αποστολή 4/6 ένα ΜΙ9.Χθές απαίτησα να μάθω τον λόγο που δεν έχω παραλάβει ακόμα και μου είπαν αυτό: Logistics has been processed.Cargo delay After flying to the Czech Republic, the Czech customs clearanc…