Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 282.
-
Τα παρακάτω ισχύουν στο banggood σχετικά με τις παραγγελίες. Οι μέγιστοι χρόνοι παραλαβής. Shipping time: The time for your item(s) to travel from our warehouse to your destination. All items sold at Banggood are guaranteed to be delivered in 60 days (120 days for Brazil, 90 days for Ecuador, Venezuela,Argentina, Bolivia, Peru, South Africa and all orders shipped with European Railway Direct Mail.)And all orders shipped from the US, EU, FR, ES, RU and AU warehouse are guaranteed to be delivere…
-
RE:
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από elpatron5: “Τελικά παρέλαβα χθές (επιτέλους) με γενική ταχυδρομική το Mi9 μου.Παραγγελία απο 14/6 με την αλλαγή του Banggood που μας τσάκισε!” Εγώ από 5/6 ακόμα δεν παρέλαβα. Μπορείς να βάλεις μια foto με την πορεία του δέματος; Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “@gdy190 καλα ,ουτε Ελλάδα δεν εχει έρθει ακομα? Στάλθηκε από το LG-H525n μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δυστυχώς δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Το τελευταίο που φαίνεται είναι σε κίνηση από longdon Αγγλία από 1/7. Θα το καταλάβω ότι ήρθε όταν το πάρω. Τα ΕΛΤΑ δεν βλέπουν αυτό το tracking number. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παιδιά δεν τα λέτε σωστά. Το Priority Direct Mail είναι το ίδιο όπως ήταν μέσο Post NL και αρκετά γρήγορο. Έτσι μου ήρθε εμένα το mi band 4 μου χθες στης 18 μέρες.. Αυτό που διάβασα είναι ότι στην μέθοδο EU Priority line τα κάνανε κουλουβαχατα γιατί δοκίμασαν αυθαίρετα άλλη μέθοδο Αγγλίας κλπ και εκεί έγινε το μπλέξιμο.. Έφαγαν κράξιμο χοντρό όμως. Υπομονή για μένα το BG ήταν και είναι το καλύτερο στην εξυπηρέτηση και υποστήριξη και γενικά refund κλπ forums.xiaomi-miui.gr/i…
-
Αυτή την στιγμή είναι στις 32 μέρες. Εννοείται ότι είναι καλό να ξέρω που περίπου είναι. Σε αγορά που έκανα από ali ενώ το είχαν στείλει, ξαφνικά μου έβγαλε μήνυμα ότι ακυρώθηκε η αποστολή τους έστειλα μήνυμα και πήρα τα λεφτά πίσω. Αντι να περιμένω κάνα δυο μήνες. Ένα μικρό παράδειγμα. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Όσο και να ψάχνεις άκρη δεν προκειται να βγάλεις. Αν το βιαζόσουν κακώς επελεξες την Κίνα. Στις αγορες από το εξωτερικό παραγγέλνουμε, πληρώνουμε και το ξεχνάμε μέχρι να έρθει. Κι εγω βιαζομουν να πάρω ένα ηχοσυστημα για το αυτοκινητο, Από Κίνα 30€ από Ελλάδα 55. Έδωσα τα 55 και αύριο θα έρθει.” Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από Κίνα αλλά είναι η πρώτη φορά που μου κάνει τόσο πολύ να έρθει ένα κινητό και να μην μπορώ να το παρακολουθώ. Στάλθηκε από το 2014813 μου …
-
Παράθεση από makisfz: “@gdy190 κοίταξε εδώ trackIndex.htm Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ξέρω αυτό αλλά σήμερα μου στείλανε email με άλλο link από royal shipment που δείχνει ότι είναι στην Αγγλία. Δεν ξέρω τι πιστέψω. Είναι Αγγλία, είναι Ελλάδα τελωνείο που δείχνει αυτό; Θα κάνω υπομονή προς το παρόν.
-
Βγάλτε άκρη. Την μία μου στέλνουν email όπου φαίνεται ότι δέμα είναι από τις 10/6 στην Ελλάδα και είναι τελωνείο, μετά μου στέλνουν email να με ενημερώσουν ότι λόγω του τελωνείου θα καθυστερήσει το δέμα και να περιμένω 7 μέρες ακόμα. Σήμερα μου στείλανε email ότι είχε κίνηση το δέμα και μου στείλανε άλλο link όπου φαίνεται ότι έχει πάει Αγγλία. Τελικά που είναι το δέμα δεν βγάζω άκρη. Ήδη έχει 28 μέρες που έγινε η παραγγελία. Το μόνο θετικό είναι ότι τα δύο email μετά από μήνυματά μου και μου απ…
-
Πάντως από ότι βλέπω και είναι προσωπική άποψη, μάλλον πρέπει να αποφεύγετε το Banggood. Κάτι λάθος έχουν κάνει με το pdm και στα ακριβά δέματα περνάνε τελωνείο. Εμένα το δικό μου σύμφωνα με το tracking είναι ακόμα στο τελωνείο από τις 10/6 δεν ξέρω τι γίνεται. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gdy190 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “trackIndex.htm αυτο δες φιλε @gdy190” Ευχαριστώ φίλε αυτό είναι. Στάλθηκε από το TBOOK 11(E5A6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑυτό το ξέρω. Αλλά στo track όμως της παραγγελίας δεν βγάζει. Ενώ στο email που μου στείλανε έχει μία φώτο σαν την δικιά σου. Αυτό θέλω από που βγάλανε αυτήν την φώτογραφια. Άμα ξέρεις. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤουλάχιστον στην φώτο δεν φαίνεται. Αλλιώς θα θέλω γυαλιά. Γράψε ποιο είναι για να δω που είναι το δικό δέμα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitris Kostoulas: “Εχω παραγγείλει το Mi9 από BANGGOOD και μου βγαζει στη σελιδα τους No logistics info temporary. με PRIORITY DIRECT MAIL. μιλασα μαζι τους και με παρεπεμψε στο εξης που φαινεται στη φωτο γνωριζει κανεισ σε τι φαση ειναι που μπορει να ειναι το δεμα κινα , ευρωπαικη χωρα....? ευχαριστωforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63554/” Ποιο site είναι αυτό; Στάλθηκε από το TBOOK 11(E5A6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Rojoblanco: “Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gdy190: “Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσω τελωνείο. Μετά τι γίνεται; Με Priority Direct Mail έγινε η παραγγελία. ” τι πήρες; ” Το Mi9. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε gdy...μπορείς να μου πείς αν είναι εύκολο, πότε έκανες την παραγγελία; Παρήγγειλα και εγω το Mi9 apo Banggood στις 15/6, στις 19/6 εγινε shipped αλλά δεν μου έχει έρθει τέτοια ειδοποίηση σαν την δικια σου, ουτε καμία άλλη …
-
Δεν βγάζω άκρη. Το tracking number είναι μόνο με αριθμούς. Έστειλα e-mail στο banggood και μου απάντησαν την επόμενη μέρα με link, πως μπορώ να το παρακολουθώ, καθώς και με μία εικόνα όπου φαίνεται ότι έχει μπει Ελλάδα και πάει τελωνείο με ημερομηνία 10/6. Όταν μπήκα στο link όμως μου βγάζει μια εταιρία royal shipment όπου η τελευταία καταχώρηση είναι στις 5/6 ότι το σύστημα έχει αποδεχθεί την παραγγελία. Με βλέπω να πληρώνω ένα καλό κουστούμι. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…