Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 282.
-
RE:
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gdy190: “Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσω τελωνείο. Μετά τι γίνεται; Με Priority Direct Mail έγινε η παραγγελία. ” τι πήρες;” Το Mi9. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα το Banggood μου έστειλε το παρακάτω email Dear Banggood customer, We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us. We are sorry to inform you that your order [67330754] would be delayed 7days due to customs inspection delay and we have sent 100 points to your account as goodwill. The tracking information will be updated in a few days after the order is dispatched. We hope your understanding and we will deliver your order as soon as possible. Αυτό σημαίνει ότι θα π…
-
Το παρακάτω είναι από το telegram από το CHINA COUPON KING GR Σημαντική ενημέρωση: Λοιπόν εδώ και μέρες ασχολούμαι με το priority του Banggood που σε ακριβα αντικειμενα στέλνουν τρακ εδώ και καιρό μόνο νούμερα και μετά αλλάζει σε UPS από Πολωνία. Η συγκεκριμένη μέθοδος μέχρι στιγμής ναι μεν έρχονται τα δέματα χωρίς τελωνείο αλλά αργούν αρκετά σε σχέση με το Priority Post NL. Η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι ότι προσπαθούν να το φτιάξουν. Το οποίο συμβαίνει στην περίπτωσή μου οι θήκες που παρή…
-
RE:
gdy190 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από yakamuki: “Τι εννοεις κανονικο? Δεν σου εμφανιζει πληροφορια? Γενικα προβλημα εχεις μονο αν επελεξες unregistered μεθοδο ή air parcel.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” 483190605354368 Το tracking number του κινητού LX702796524NL από τις θήκες. Απλά μου έκανε εντύπωση το tracking number του κινητού. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα. Priority Direct Mail η μέθοδος. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομίζω κάνεις κά…
-
Παράθεση από yakamuki: “Τι εννοεις κανονικο? Δεν σου εμφανιζει πληροφορια? Γενικα προβλημα εχεις μονο αν επελεξες unregistered μεθοδο ή air parcel.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” 483190605354368 Το tracking number του κινητού LX702796524NL από τις θήκες. Απλά μου έκανε εντύπωση το tracking number του κινητού. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα. Priority Direct Mail η μέθοδος. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gdy190 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΣήμερα παρήγγειλα και εγώ το Mi9. Ελπίζω να έρθει γρήγορα. R. I. P Redmi Pro. Παρά τα θεμάτακια που είχε ήταν απολαυστικό κινητό. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαι τώρα η ερώτηση. Άμα το βγάλουν σε προσφορά γύρω στα 340 αξίζει να το πάρεις; ή παίρνεις το Mi9; Γιατί λογικά το pro θα είναι αρκετά ποιο ακριβό. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜόλις είδα στο banggood, το έβγαλε σε preorder global version. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παράθεση από gdy190: “Αυτό δυστυχώς είναι στα 400 EUR. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα ποιο πήρες τελικά?” Δεν πήρα ακόμα περιμένω το redmi k20. Αλλιώς με βλέπω για Mi 9 η Μi 9 se Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ήρθε η ώρα να πάρω νέο κινητό λόγω σπασμένης οθόνης του παλιού. Λέω να ξοδέψω μέχρι 300€.Είμαι ανάμεσα στο Mi 8,Mi Max 3, Poco F1 και στο Redmi Pro 7 αν και china. Το καθένα έχει τα καλά και τα κακά του. Εσείς ποιο θα διαλέγατε;Η να περιμένω μέχρι το poco f2 που φήμες λένε για 17 Απριλίου. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk