Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Φίλε μου δε γνωρίζω τι κάνει η συγκεκριμένη επιλογή, αλλά εφόσον δεν έχεις κάποιο θέμα με το κινητο θα το άφηνα unchecked. Βέβαια, μπορούν να σε συμβουλεύσουν οι ειδικότεροι του θέματος καθώς εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμη την εργοστασιακή ρομ του κινητου μου

• ΣΗΜΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

Nickverik - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Προς ενημέρωση σας, έχω και εγώ θέμα. Ε το σημα και το 4g. Το δικό μου έχει MIUI global 8 stable 8.0.6.0 (LHOMIDG)..

• Πιστευω κι εγω πως πρεπει να περιμενω μαζευω αρχεια βασικα και στο μεταξυ προσπαθω να κατανοησω την ολη διαδικασια... Εχω ακομη δρομο μεχρι να φορμαρω.. Ξερετε τι γινεται με την 7.0? εχω δει καποια βιντεακια στο yt που φορανε nougat αλλα δεν ξερω αν ειναι true... EDIT: =============== Δεκ 14th 2016, 10:07am =============== Καλημερα σε ολους! μετα απο λιγο καιρο αποχης, αποφασισα να προχωρησω σε αλλαγη RoM στο kenzo και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ενα μηνα τωρα προτιμησα να χρησιμοποιησω το κινητο ο…

• Ωραια, τωρα κατεβαζω την global dev v6.10.13 (MIUI8) .. to nandroid backup γινεται με TWRP σωστα? μπορειτε να μ στειλετε μια συμβατη εκδοση-tutorial ? επειδη ειναι κλειδωμενος ο bootloader και θελω να βαλω dev θελω να γινουν ολα σωστα επειδη ειναι δυσκολο να παω πισω, οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος NasDriver...

• Ευχαριστω για το λινκ! μια ερωτηση¨εχει διαφορα στη ρομ αναμεσα στο redmi note 3 και στο pro? εχω το 3 gb με snapdragon 650 ..

• Φιλε nflo το εκανα run as admin απλα ξεχασα να το αναφερω.. τιποτα ουτε ετσι.. <αλλον θελει dev rom.. κανενα λινκ για dev rom με οδηγιες υπαρχει?

• Καλησπερα και πάλι! Έλαβα το μήνυμα σχετικα με το ξεκλειδωμα κι εγώ με τη σειρά μου εχθες.. σήμερα προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον boot loader με φαστμπουτ και μου πετάει ερρορ στο 50 τοις εκατό. Αφού το εψαξα λιγάκι, ακολουθησα πολλες προτασεις όπως το να βάλω στα σετινγκς το μοντέλο της συσκευής μου στο φόρουμ της MIUI, να ανοιξω debug mode και OEM unlock, να κάνω τη συσκευή find μέσω i.mi.com και άλλα.. επίσης δε μπορώ να συνδεθω στο miPc Suite.Για κάποιο λόγο δε κάνει connect. Παίζει να είναι d…

• Γνωριζεις εαν αξιζει να προχωρησω? εγω πιστευω πως αξιζει.. γενικα ειναι καλο να πηγαινεις μπροστα Σκεφτομαι να κρατησω backup τα lollipop και μετα βαλω την 6.9.29 και βλεπουμε..

• Ναι, εκανα βλακεια που το ενημερωσα.. Αλλα το ειχα αχτι επειδη το προηγουμενο κινητο μου δεν ενημερονοταν! Φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ, θα τα ξαναπουμε τις επομενες μερες οταν εχω το οκ να δουμε για βερσιον, μπορει να βγαλουν ως τοτε καμια νεα παλι :P! Να σαι καλα!

• Τελεια.. η ελληνικη stable εχει και updates η οχι? Θα μπορουσες να μου στειλεις ενα link απο καποιον οδηγο για οσο πιο τελευταιες εκδοσεις stable παιζουν αν δεν σ ειναι κοπος? Επισης, εκανα αιτημα για ξεκλειδωμα bootloader στη xiaomi...

• Καλησπερα Bodai, αυτο σημαινει πως εχω την τελευταια οφισιαλ εκδοση? Επισης ειναι 5.1 εκδοση.. εχω ακουσει πως δεν υπαρχει πραγματικο 6.0 version και αλλοι λενε πως υπαρχει.. Τι γνωριζετε πανω σε αυτο? Ψαχνω γενικα μια ρομ που να μη μειωση την αποδοση της μπαταριας και να ειναι stable, οχι απαραιτητα official.. Edit: NasDriver οπως ειπα κ παραπανω, κατι καλο και σταθερο, δε με νοιαζει αν εχει αγγλικα μονο..

• Ελληνικα δεν εχει παρολο που ειχε αρκετες γλωσσες δυστυχως.. Ρουμανικα, τπυρκικα και καμποσα κινεζικα.. αυτο σημαινει πως εχω καποια unofficial rom? οριστε κ τα αποτελεσματα του Aida, kenzo εχω indeed:

• Γεια χαρα NasDriver, το update το εκανα σημερα, σημερα παρελαβα και το κινητο.. για αυτο ρωταω, επειδη οσα εχω δει κι εγω ειναι για παλαιοτερες εκδοσεις.. Επισης μολις διαπιστωσα πως εχω κλειδωμενο bootloader με τη βοηθεια του adb και θελει ξεκλειδωμα.. κατεβαζω το AIDA και ενημερωνω..

• Καλησπερα και πολλα συγχαρητηρια στο φορουμ! Σας γραφω το πρωτο μου ποστ ενω διαβασα το φορουμ 2 μημες πριν σχετικα με.τη συσκευη που εχω στα χερια μου, το RedMi Npte 3 Pro. Παραθετω τα χαρακτηριστικα που εχει το σιγκεκριμενο κινητο. Γνωριζει κανεις αν εχει κυκλοφορησει νεοτερη εκδοση και ναι, εαν αξιζει να αλλαξω? Για παραδειγμα, εχω ακουσει πως τα 6.0 μειωνουν αρκετα την διαρκεια on screen του κινητου.. Στο αντουτου παντως μου εβγαλε το cpu 17000 ενω εχω δει στο utube να φτανει τα 25000.. εχω …