Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Καλησπέρα,έχω μια ερώτηση επειδή δεν είμαι σίγουρος. Είμαι με 8.3.15 ελληνική dev rom και θέλω να μεταβώ στην τελευταία stable ελληνικη (9.5.2.0).Εκτός από factory reset (δλδ τα 3 wipe - cache,dalvik cache, data) θέλω να σβήσω και το internal storage για να καθαρίσει εντελώς το κινητό.Σε αυτή τη περίπτωση κάνοντας δλδ wipe και το internal storage, αν περάσω την νέα rom σε ενα usb stick θα μπορέσω να την περάσω μέσω otg από το recovery ή θέλει άλλη διαδικασία;
-
Σε mi5s σε θέμα μπαταρίας και fingerprint πως πάει η συγκεκριμένη (όσοι την έχουν δοκιμάσει); Αξίζει;
-
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον @NasDriver δημόσια για το φτιάξιμο του κινητού αλλά και όλης της βοήθειας που μου έδωσε μέχρι να του το στείλω (μπας και γλίτωνα την αποστολή στην Αθήνα )..Αλλά τέλος καλό όλα καλά! Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλοδούλευτο φίλε @billg. Στο είπα ότι, ο,τι και να γίνει θα το περιλάβει η Αθήνα το κινητό! Ωπερ και εγένετο επιτυχώς. ” Ευχαριστώ Γιώργο και σένα για την βοήθεια...Ναι όντως ήμουνα σίγουρος ότι αν έφτανε το κινητό άθηνα θα την βρίσκατε την άκρη (εύ…
-
Ωραίος διαγωνισμός, καλή (μας) επιτυχία!!
-
Πάτρα είμαι Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν έχεις πολύμετρο να δεις ποιο είναι μην ξεκινάς με αυτό το καλώδιο.. Μου ξανα έτυχε με 2 κόκκινα... μην ρισκάρεις. ” Οχι δε το ρισκάρω, του έβαλα πάλι ταινία και το έκλεισα... =============== Απρ 28th 2017, 2:52pm =============== Υπάρχει κανείς από Πάτρα που να έχει deep flash cable έτοιμο να κάνουμε δοκιμή να το συνδέσουμε με το κινητό, μηπως καταφέρω και το βάλω στο 9008 mode; Επειδή με το δικό μου που έφτιαξα, δε μπόρεσα να κάνω δουλειά τελικά...
-
Παράθεση από NasDriver: “Γκαντεμιά ” Αυτό ξαναπέστο, όλα στραβά πάνε με αυτό το κινητό από τη στιμγή που μου ήρθε... Παράθεση από mike: “:/ δεν είχες κάποιο άλλο καλώδιο ε?θα μπορούσες να κάνεις ένα άλλο και ας καταληγει σε micro usb.βάλε adaptor(micro usb σε type c) και κανεις τη δουλειά σου. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι πήρα ένα απλό φτηνιαρικο το πρωί,απλά δεν έχω αντάπτορα, θα πάρω αύριο και θα δοκιμάσω... Παράθεση από linuxilakis: “γιατι νας? εγω βλέπω το ένα κόκ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από billg: “Global Stable 8.0.3.0 ” Εάν έχει τα ίδια sources με της dev πριν από 2-3 ρομ, τότε θα έχεις πρόβλημα. Ή βάλε προηγούμενη ή βάλε την τελευταία ελληνική. ” Ναι ελληνική θέλω να βάλω αλλά πρεπει να φτιάξω πρώτα deep flash cable για να το ξεκλείδωσω κλπ... =============== Απρ 24th 2017, 3:33pm =============== Για την δημιουργία deep flash cable όπως λένε όλα τα σιτε αλλά και εδώ Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom με τη χρήση Deep Flash Cable για…
-
Ναι το διάβασα αυτό με το deep flash cable ότι είναι τελευταία λύση.. Δοκίμασα εχθές μια "πατέντα" που βρήκα σε ένα site, με μια καρφίτσα στο usb καλώδιο και μπήκε το κινητό στο mode του deep flash cable (το είδε σαν COM10 ο υπολογιστής), το είδε το miflash ξεκίνησε να περνάει τη fastboot rom αλλά μετά από λίγο μου βγαλε ένα σφάλμα (κάτι για ανεπαρκή χώρο) και σταμάτησε.Μόλις το έβγαλα και του έκανα επανεκκίνηση με πέταξε στο κινέζικο recovery, πάτησα την πρώτη επιλογή, έκανε φορματ το κινητό κα…
-
Θα δοκιμάσω πάλι αύριο με το κινεζικο πολυβόλο (ωραιο όνομα demakhs ) και θα βάλω αναλυτικά με εικονές που κολλάει και δε προχωράει το θέμα... =============== Απρ 22nd 2017, 11:42am =============== Λοιπον καλημέρα και επανερχομαι στο θέμα με το κινεζικο πολυβολο.θα τα γράψω όσο πιο αναλυτικά γινεται μπας και βγάλει κανεις ακρη 1)Αρχικά να πω οτι εχω βαλει τους οδηγους της συσκευής από εδώ Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και μου αναγνωρίζει (νομί…