Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 686.
-
ξερουμε αλλαγες??
-
Ξέρει κάνεις γιατί συνεχίζει να μου βγάζει αναβάθμιση στον Updater??
-
Σε poco f2 pro ολα δείχνουν μια χαρά!!!
-
Παράθεση από jpastos: “Καλησπέρα!! με αυτό xiaomi sim activation service can't activate sim card έχει γίνει κάτι?? παει μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθει η κάρτα ” Τελικά σήμερα το μεσημέρι ενεργοποιήθηκε... συγχρονίστηκαν μηνύματα και ιστορικό κλήσεων τι να πω...
-
και μαλλον με χρεώνει απο οτι είδα στον τελευταίο λογαριασμό...
-
Παράθεση από baxalo: “δες επισης κι ΕΔΩ ” και αυτο το εχω κανει χωρις επιτυχία
-
ναι ολα αυτα που λετε αλλα δεν...
-
Καλησπέρα!! με αυτό xiaomi sim activation service can't activate sim card έχει γίνει κάτι?? παει μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθει η κάρτα
-
περάστηκε μια χαρά σε poco f2 pro και όλα δείχνουν εντάξει μεχρι στιγμής
-
θα έχουμε rom σήμερα??
-
Αφού κάνεις το Dolby εγκατάσταση απο το magisk το ανοίγεις και κάνεις όποια ρύθμιση θέλεις
-
το DsUI_Red. ειναι για να γίνει κόκκινο το Dolby, το πως το ελέγχεις τι εννοείς?
-
Με την ενεργοποίηση της κάρτας sim έχει βγάλει κανείς άκρη??
-
πάντως σήμερα μετά απο μια μέρα εγκατάστασης μόλις πήγα να κάνω επανεκκίνηση (δεν ήταν η πρώτη) έφαγε boot loop στην οθόνη εκκίνησης.. μπήκα twrp δεν έβλεπε εσωτερικό χώρο και αναγκαστικά με otg να κάνω εγκατάσταση πάλι την ρομ και άνοιξε και όλα μια χαρά δεν ξέρω τι έγινε και ήταν μόλις είχα τελειώσει το στήσιμο... φρίκαρα....
-
εδώ και τα αρχεία Dropbox - dolby - Simplify your life
-
Παράθεση από chrisska1969: “Καλησπέρα, πως μπορώ να βάλω Dolby atmos στο mi9t pro με αυτη την ρομ, εχω ηδη κανει root με magisk ” Εδω δουλεύει μια χαρά!!! [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
-
Περαστικε σε poco f2 pro γρήγορα και εύκολα ξεκλείδωμα πέρασμα twrp φορματ ντατα πέρασμα της ρομ και όλα δουλεύουν ρολόι και το magisk κανονικά ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του φόρουμ που δουλεύει ακατάπαυστα!!! Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα παιδιά!!!! λίγες ερωτήσεις έχω 1 ξεκλειδώνω αύριο το μεσημέρι αν το τσεκάρω νωρίτερα υπάρχει περίπτωση να με γυρίσει πάλι 168 ώρες? 2 το twrp για το poco f2 pro ειναι το twrp_lmi_1206_wzsx150? με μοτίβο πάντα και 3 κατεβάζω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30Pro_20.12.29_v12-11 ετσι?
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!! και στην ομάδα που δουλεύει για μας!!!! Αντε να έρθει η Δευτέρα το μεσημέρι να ξεκλειδώσω κι εγώ!!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαρέλαβα σήμερα αμέσως το αίτημα για ξεκλείδωμα και υπομονή τώρα 168 ώρες μέχρι την επόμενη Δευτέρα... Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk