Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Το κάνω αλλά όταν μου ανοίγει επόμενος διάλογος με επιλογή ενέργειας (Ανέβασμα από συλλογή, κάμερα, αρχείο ήχου κλπ) δεν κάνει κάτι άλλο μετά παραμένει εκεί παγωμένο δεν ανοίγει άλλο παράθυρο με τα αρχεία για να επιλέξω τι θα ανεβάσω
-
Καλησπέρα αγόρασα προσφάτως από το πλαίσιο το redmi note 4x 64gb/4gb και θα ήθελα την βοήθεια σας 1ον) ενώ έλεγε 4χ και μέσα στα στοιχεία της συσκευής λέει 4 σκέτο (global version στο κουτί) και 2ον εάν έχω να κάνω άλλο "μαμίσιο" update? Επίσης πως θα ανεβάσω στιγμιότυπα από το κινητό εδώ?„“
-
Καλησπερα στους φιλο-κινεζους θαυμαστες εργων τεχνης.. !!! 1ο μνμ μου, αν και απο καιρο ηθελα και εγω να ανηκω σ αυτο το φορουμ, σας παρακολουθησα απο περσι(καλη χρονια!! by the way ) και εχω καταληξει πως δεν μπορω να περιμενω αλλο για το πιο τελειο και vfm νεο xiaomi μου και επειδη το ΛΑΤΡΕΥΜΕΝΟ μου LG G2 , παρεδωσε το wifi(βγηκε off το τσιπακι του) θελω να ρωτησω τους ηδη κατοχους του redmi PRO 64GB 3GB HELIO25X, τι μου συστηνεται? Να ληφθει υποψιν οτι θελω min 64 αποθηκευτικο χωρο οσο γινετα…