Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 42.

• PocoX3 12.0.8.0 μόλις ήρθε

PeLiGaNg - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Μόλις παρέλαβε μια φίλη το νέο της POCO X3, το άνοιξε έγινε συγχρονισμός από το παλιό της Redmi 4s (!), ωστόσο ενώ δείχνει ότι έγιναν ανανεώσεις στις εφαρμογές της και εμφανίζονται ως εγκατεστημένες στο Google Play, δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα εικονίδια στην αρχική οθόνη. Έχει παραλήψει κάποιο βήμα;

• RE:

PeLiGaNg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κάτι κάνεις λάθος. Την κάρτα την δεδομένων την ορίζεις εσύ στο μενού. Για άλλαξε τους μια τη θέση και δοκίμασε πάλι...” Δεν μπορώ να αλλάξω θέση για την ώρα μιας και η 1 είναι micro και 2 nano. Ωστόσο, όσο απαντούσα εντόπισα την λαλακία που έκανα και το διόρθωσα. Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα στην παρέα. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει να βάλω 2 sim μαζί και τώρα βλέπω ότι καταναλώνει δεδομένα μόνο από την 1. Ακόμα κι όταν κλείνω τα δεδομένα της 1 και αφήνω της 2, πάλι την 1 χρεώνει. Κάνω καμιά λαλακία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

PeLiGaNg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “@sakasaΟντως το βιβλιαρακι μου αρεσε και εμενα παρα πολυ και την εχω ακομα με σπασμένη την μια γωνία αλλά πλήρως λειτουργική.... @PeLiGaNgΑν εχεις βαλει τζαμακι για προστασία της οθόνης υπαρχει περίπτωση απο αυτο να μην έκλεινε καλά η θηκη που αναφέρεις... :)” Όντως φίλε είναι πιθανό, αν και μου φαινόταν κυρίως ως αστοχία κατασκευής. Θα ψάξω να την βρω και θα την δοκιμάσω ξανά χωρίς τζαμάκι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ είχα πάρει Nillkin βιβλιαράκι (νομίζω από Vickmall) και δεν με εντυπωσίασε. Κούμπωνε μια χαρά το κινητό μέσα, αλλά το καπάκι πάνω στην οθόνη δεν έκλεινε τελείως, άφηνε λίγο κενό και με ψυχανάγκαζε και την έβγαλα και την έχω κάπου παρατημένη στο συρτάρι. Είχα για καιρό την κλασική IPAKY και το έσωσε από πολλές πτώσεις μέχρι που έσπασε λίγο η ίδια αλλά όχι από πτώση, από χρήση στο σημείο φόρτισης. Τώρα έχω μια φτηνιάρικη τύπου armor από eBay και με ικανοποιεί αρκετά απλά δίνει λίγο παραπάνω όγ…

• Καλησπέρα, έχει ασχοληθεί κανείς με παραγγελίες από Amazon; Έχετε ιδέα τι πρέπει να προσέξω; Οι χρεώσεις μεταφορικών δεν φαίνονται στην σελίδα παραγγελίας (εκτός αν είναι στο τέλος απλά δεν το προχώρησα για να σιγουρευτώ πρώτα). Επίσης, σε πετάει κατευθείαν σε εισαγωγή αριθμού κάρτας και όχι μέσω PayPal. Είναι ασφαλές αυτό; (είμαι άσχετος και δεν ξέρω ποιο είναι το καθεστώς στο Amazon και αν συνεργάζεται με PayPal) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• * Την επωνυμία της επιχείρησης : Banggood * Την Διεύθυνσή της (URL) : banggood.com * Tι ακριβώς αγοράσατε : EKEN H9R Sports Action Camera 4K Ultra HD 2.4G Remote WiFi 170 Degree Wide Angle (3 τεμάχια) * Την ημερομηνία αγοράς : 17/09 έκανα την παραγγελία (18/09 έγινε αποστολή και 06/10 παρέλαβα) * Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 * Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 19 ημέρες, 15η εργάσιμη είχε φτάσει ταχυδρομείο * Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - Priority Air Mail * Την αξιο…

• RE:

PeLiGaNg - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα σε όλους !!! Εχει κανεις ψωνησει κατι απο κινα και να του το στειλουν με Flyt Express ?? Εχω παραγγειλει κατι αξεσουαρ και το δικο τους περιεργο τρακινγκ το οποιο τελειωνει σε GQ λεει εδω και 3 ημερες οτι το δεμα εχει φτασει στην ελλαδα και οτι απο εκει και μετα μου λεει το συστημα τους οτι σταματαει το τρακινγκ το οποιο ειναι λογικο !! Το θεμα ειναι οτι το νουμερο ειναι περιεργο και δεν το βγαζει το συστημα τον ελτα καθολου και μου λεει οτι ο αριθμος αυτος ειναι …

• Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τί παίζει με το tracking number του gearbest το οποίο αν το βάλω στο track.bpost.china το αναγνωρίζει ενώ αν το βάλω στο αντίστοιχο του ΕΛΤΑ το βγάζει λάθος. Στο κινέζικο γράφει ότι έχει μπει Ελλάδα από τις 17 Αυγούστου, ωστόσο χθες που πήγα στο ταχυδρόμειο δεν ασχολήθηκαν μαζί μου γιατί είπαν πως δεν είναι έγκυρο το tracking number και δεν το αναγνωρίζει το σύστημά τους. Με το gearbest που μίλησα δεν έβγαλα άκρη, μιας που πάλι το"λάθος" tr. number μου έδω…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “@PeLiGaNg Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε στο κατάλληλο θέμα.” Πάλι λαλακία έκανα... Σόρρυ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τί παίζει με το tracking number του gearbest το οποίο αν το βάλω στο track.bpost.china το αναγνωρίζει ενώ αν το βάλω στο αντίστοιχο του ΕΛΤΑ το βγάζει λάθος. Στο κινέζικο γράφει ότι έχει μπει Ελλάδα από τις 17 Αυγούστου, ωστόσο χθες που πήγα στο ταχυδρόμειο δεν ασχολήθηκαν μαζί μου γιατί είπαν πως δεν είναι έγκυρο το tracking number και δεν το αναγνωρίζει το σύστημά τους. Με το gearbest που μίλησα δεν έβγαλα άκρη, μιας που πάλι το"λάθος" tr. number μου έδω…

• RE:

PeLiGaNg - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “@PeLiGaNg ” Thx και πάλι sorry για την αναστάτωση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έστω 136. Πάντως μια φορά MAG δεν έγραφε. Κι επειδή ξέρω και για τους μπάτσους γουρούνια παλιοχαρακτήρες έφυγα τρέχοντας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Σόρρυ αλλά είμαι από το κιν. και δεν είμαι σίγουρος που το είδα, αλλά διαβάζοντας πιο πριν το μεσημέρι για το redmi 4x είδα που έγραφε ένας φίλος ότι το global έχει κωδικό μοντέλου MAG138 ενώ το κινεζοινδικο ή κάτι τέτοιο ότι έχει κωδικό ΜΑΕ138. Είδα επίσης ότι ένας φίλος το τσιμπησε από citysmarket αλλά το εν λόγω κατάστημα είναι κλειστό μέχρι 28/8 και ήρθα Σωκράτους στο megastore (κακώς αλλά επειγόταν μια φίλη) και ενώ μου είπαν στο τηλ ότι είναι το global, ήρθα και…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Το μεγιστο οριο απο το paypal ειναι 180 μερες. Αν προηγηθει συνεννοηση με τον πωλητη, ολα ειναι πριμα. Αν οχι, ειναι ριξιμο και θα παει αλυσιδωτα μεχρι να μας επιστρεψει.” Δεν γνώριζα για 180 μέρες. Μπορώ να ψάξω λίγο τα mail μου και να το επιβεβαιώσω αλλά θυμάμαι πως μου είχαν γράψει ότι μπορούν να επέμβουν και να ανοίξουν ένα "issue" (που λεν' και στο χωριό μου) μέχρι 60 μέρες από το "purchase" (1 Νοέμβρη το είχα κάνει_Πρωτοχρονιάτικα τους έτρεχα) Στάλθηκε από το …

• Δεν υπάρχει κανένα είδος εξυπνάδας αδερφέ. Από τη στιγμή που δεν παρέλαβα εντός του ορίου που δίναν στην σελίδα τους είμαι καλυμμένος. Και την διαδικασία του refund την κίνησα στο μέγιστο αργότερο όριο κατά PayPal (60 μέρες από την παραγγελία). Και μάλιστα και με την παρότρυνση του πωλητή. Οπότε καλημέρα από μένα, πάω να φορτίσω λίγο το κιν με τα δωρεάν powerbanks που απέκτησα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από demakhs: “Φυσικα κ παίρνω προσωπική πρωτοβουλία, διοτι είμαι αντιπροσωπος του εαυτού μου, λέρα μεγάλη, αυτόνομος, ανεξάρτητος, ελεύθερος, ενηλικας, νοήμων σκωληκας κ θα εξαντλήσω ολα τα περιθώρια που μου δίδει το κοινοτικό πλαίσιο, το κινεζικό δίκαιο, οι παγκοσμιες συμφωνίες των αγορών, ο Δωδεκάλογος του γύφτου κλπ κλπ, μέχρι τελευταίας ρανιδας του ευρώ μου!! Μη λυπασαι για μένα, εγώ τα τσεπωσα κ τα φράγκα, έλαβα κ τη συσκευή, εσένα να λυπάσαι, όταν δε σου ρθει ποτέ ή σου ρθει ελαττ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Θα κοιμηθω ήσυχος σήμερα το βράδυ μετά από τόσα βράδια που στριφιγυρνουσα ανήσυχα!! [u: “[/u]” Λέω να κοιμηθώ κι εγώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PeLiGaNg: “Μετά από καιρό αποφάσισα να γράψω κι εγώ στο σχετικό topic και να μοιραστώ την εμπειρία μου από τις μέχρι τώρα αγορές μου: - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL): www.vickmall.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: 1η αγορά: RN3Pro / 2η αγορά: Redmi 3S International Version / 3η αγορά: δύο Xiaomi Powerbanks 10.000mAh & 20.000mAh - Την ημερομηνία αγοράς: 1η: 26.08.2016 / 2η: 01.11.2016 / 3η: 01.11.2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 για τ…

• Γεια χαρά σε όλους. Μήπως είναι εύκολο να μου θυμίσει κάποιος πως ενεργοποιώ τις ηχητικές ειδοποιήσεις από εφαρμογές γιατί έσβησα και ξανακατέβασα ένα παιχνίδι και δεν μου βγάζει καμία πλέον Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk