Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 81.
-
Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου βγάζει συνέχεια μήνυμα 'Η εφαρμογή Google Play Store έχει σταματήσει'. Μπορώ να κάνω κάτι η περιμένω τη καινούρια έκδοση;
-
Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος να βλέπεις στα στατιστικά της χρήσης της μπαταρίας πόσο χρόνο έχεις πραγματικά μιλήσει, και όχι μόνο πόση ώρα είναι ανοιχτό το τηλέφωνο;
-
Έχω ένα πρόβλημα στα μηνύματα όταν πάω να στείλω μήνυμα που είναι μικρό το νούμερο (πχ. 1314 ανανέωση χρόνου) μου βγάζει σφάλμα της εφαρμογής, ενώ σε νούμερο τηλεφώνου (10 ψηφία) το στέλνει κανονικά.
-
Έβαλα την καινούρια Version και έχω ένα πρόβλημα στις βιντεοκλήσεις του skype. Ενώ ανοίγει η εφαρμογή δεν ανοίγει η κάμερα με όποιο τρόπο και να το προσπαθήσεις, η οποία σκέτη χωρίς την εφαρμογή του skype δουλεύει κανονικά.
-
Όχι στο pc.Τώρα κάνω αλχημείες αφού σταματήσει να κατεβάζει (κόβεται η ταχύτητα φτάνει στο '0') πατάω να ξανακατεβάσει και φτάνει λίγο παραπέρα, τώρα αν εντέλει κατέβει θα δούμε.Τσέκαρα και το δίκτυο κατεβάζει κανονικά από αλλού.
-
Οι προσπάθειες που κάνω να κατεβάσω την αναβάθμιση αποτυγχάνουν γιατί σταματάει το κατέβασμα από τον server. Μπορείτε να το δείτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Ευχαριστώ προχώρησα όπως μου είπες, τώρα όλα καλά απλά το ξαναστήνω από την αρχή.
-
Έκανα αναβάθμιση με ota και τώρα μου κολλάει και δεν μπορεί να φορτώσει τον lancher τι μπορώ να κάνω γιατί δεν ανοίγει να ξαναβάλω την rom
-
Σαν σημείωση θα ήθελα να πω ότι στην καινούρια version παρατήρησα ότι άλλαξε ένα χαρακτηριστικό που είχε μπει στην προηγούμενη το να βλέπεις στις επαφές αριστερά ένα εικονίδιο που είχε ή τα αρχικά της επαφής ή την φωτό της αν υπήρχε.Υπήρξε κάποιο πρόβλημα ή είναι τυχαία η αφαίρεση;
-
Να σας κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κανένας,συνέδεσα χθες το τηλ.σε ένα μηχάνημα που είχε ubuntu και μου έκανε το εξής: όταν επέλεγα στο τηλ. αρχείο δεν φαινόταν η συσκευή ενω όταν έβαζα φώτο μου έβγαζε το dcim χωρίς να μπορώ να δω τους υπόλοιπους φακέλους
-
Έχω το εξής πρόβλημα ενώ έχω κατεβάσει ένα παιχνίδι την ώρα που ξεκινάω να παίξω μου βγάζει μήνυμα ότι χάνετε η σύνδεση στο Internet και όταν γυρνάω στην αρχική οθόνη για να το τσεκάρω βλέπω ότι εκείνη τη στιγμή επανέρχεται.Το δοκίμασα με διάφορα παιχνίδια και έκανε ακριβώς το ίδιο ενώ ας πούμε όποιο βίντεο από youtube και να βάλω δεν κόβει πουθενά (η ένταση του σήματος είναι 'καλή').Έχει κάποιος κάποια γνώμη γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ.
-
Και στο δικό μου τηλ. δεν δουλεύουν τα Led ειδοποίησης και το μόνο που έχω μέσα είναι ότι μπήκε από την gtv-rom. To test πέρασε κανονικά.
-
Μου άλλαξε κάτι στην εμφάνιση των εικονιδίων όταν πατάω το homebutton μου εμφανίζει τα προγράμματα που τρέχουν π.χ. "Ρυθμίσεις" με ένα εικονίδιο στην απάνω γωνία σαν λουκέτο κλειδωμένο,ξέρει κάποιος τι έχω κάνει και πως φτιάχνει; Επίσης πήγα να σβήσω ένα τηλ. από την λίστα με τις κλήσεις και το έκανα μπλοκάρισμα και δεν ξέρω πως να το βρω τώρα.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαι στο δικό μου παιδιά δεν παίζουν τα led και μου είπαν ότι είναι γενικότερο πρόβλημα και ότι ίσως θες εφαρμογή,ξέρει κάποιος κάτι:
-
Επειδή δεν μπορώ να το βρω μέσα στο topic (γεράματα....καταλαβαίνετε!!!!) μπορείτε να με βοηθήσετε έχω βάλει την 4.6.20 και θέλω να βάλω την 6.27 ποια είναι τα βήματα της αναβάθμισης; Ευχαριστώ. Εντάξει ευχαριστώ το βρήκα!!! (Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM))
-
Καλημέρα,παρέλαβα το mi3 μετά από 20 μέρες από την στιγμή της παραγγελίας και θέλω να ρωτήσω κάτι,επειδή ήρθε root χρειάζεται να κάνω πρώτα wipe η προχωράω κατευθείαν στην εγκατάσταση της gtv
-
Καλησπέρα επειδή οσονούπω παραλαμβάνω ένα mi3 έχοντας διαβάσει τα post θέλω να ρωτήσω αν έχω καταλάβει σωστά την διαδικασία: Συνδέω το τηλ.στο pc όπου και έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση GTV,αφού το αναγνωρίσει αντιγράφω το rar αρχείο σε έναν φάκελο του τηλ.και μετά από το menu του πατάω update.Σωστά;
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι που δεν έχω πολυ-καταλάβει; Το mi3 παίρνει επέκταση μνήμης κάποια κάρτα αλλά όχι sd;