Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 96.
-
Καλησπερα. Ασφαλώς και με βοήθησαν άτομα του site όπως θα κάνουν για τον οποιονδήποτε ζητήσει βοήθεια, όμως με σεβασμό στις γνώσεις και στο χρόνο που αφιερώνουν εδώ, ο οποίος πίστεψέ με είναι πολύς. Εάν το τηλέφωνο σου ήρθε με global rom, η άποψη μου είναι να μην το πειράξεις. Δε χρειάζεται. Εάν το κάνω εγώ θα το κάνω μόνο για τον ήχο και το root για κάποιους δικούς μου λόγους. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση λόγος να κάνεις κάτι που δε χρειάζεται και να κάνεις και λάθος και μετα να τρέχεις. Ωραί…
-
Αιτηση για ξεκλείδωμα από την αρχή. Με τον ίδιο όμως λογαριασμό που έχεις ήδη. Θα πάρει σίγουρα πάνω από εβδομάδα.εμενα μου έδωσε 10 ημέρες και όταν ξεκλειδώσει θα κάνει Factory Reset. Όσο για drivers ίδια διαδικασία. Twrp και ρομ ελληνική μόνο με τη συνδρομή των ειδικών εδώ μέσα. Θα σε βοηθήσουν και θα το κάνεις. Υπάρχει φόρουμ και γραφεις-ρωτας εκεί. Έκανα εγώ την αρχή μάλλον..... Μονο να θυμάσαι ότι τα Windows 10 θα σε πρηξουν όπως εμένα με τους drivers. Οπότε βρες υπολογιστή με win 7 ή 8. Αυ…
-
Που θα πάει..... Αργά αλλά σταθερά όλο και περισσότεροι πείθονται για την αγορά του έναντι άλλων. Είναι ομως καθαρά υποκειμενικό. Λοιπον άκου.... Εξωτερική εμφάνιση απλά χωρίς προηγούμενο. Εχω το μπλε αλλά πιστεύω ότι και το κόκκινο θα είναι τέλειο Οθονη αν και ips ειναι εξαιρετικη και πολύ φωτεινη. Χωρίς όμως μεγαλα περιθώρια ρυθμίσεων. Στον ήλιο κόντρα βλέπεις αλλά υπάρχουν και καλύτερες με άλλη τιμή βέβαια. Επίσης λόγω μεγέθους, τρώει μπαταρία κάργα! Ακουστικο κλήσεων άριστο και στο λέει ένας…
-
Παντως εχω φαει το ιντερνετ αλλα λυση δεν υπαρχει! εχω δοκιμασει οτι driver και οτι κολπο κυκλοφορει για TEST SIGNING OFF καθως και τη motherboard μου, αλλα ματαια. ποσο εχω μετανιωσει που δεν εφτιαξα υπολογιστη με αλλο λειτουργικο....... Ταλαιπωρουμαστε και η Μicrohard...... γελαει μαζι μας!!!!! ετσι για την τιμη των οπλων ομως θα συνεχισω να παλευω! δεν εχει ιδιαιτερη σημασια το αν θα ξεκλειδωσει το τηλεφωnο οσο τo να ικανοποιηθουμε ηθικα οτι τους νικησαμε και το ξεπερασαμε και αυτο! Καλημερα …
-
Καλησπερα σε ολους-ες θα ηθελα να ευχαριστησω τους @geoanto555 και @NasDriver για την πολυτιμη συμβολη τους!!!!!!!!!!! πραγματικα ηταν αδελφικη αλληλεγγυη Το προβλημα ηταν με τους Drivers των Win 10 που εχω παντα καποιο τροππο θα βρει η Micros... να μας τα κανει τσουρεκια....... Τεσ πα πηρα διωρία 274 ωρες και περιμενουμε.... αντε να δουμε Ευχαριστω πολυ και να ειστε καλα ( και stby....παρακαλω πολυ!!!!!) απλα μια ερωτηση,....... τη δευτερη προσπαθεια ξεκλειδωματος μπορω να την κανω απο το site …
-
δυστυχως δεν ΜΠΟΡΩ.... με τιποτα!!!!!!! ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΦΑΣΤΒΟΟΤ και μετα η οθονη μαυριζει και πανω πανω αριστρεα γραφει press any key to shut down. το συνδεω στην ηδη ανοιχτη εφαρμογη του ξεκλειδωματος και ....στον αξονα! εν τω μεταξυ δεν το βλεπει ο ΗΥ καθως κοιταω και το DEVICE MANAGER ταυτοχρονα. δοκιμασα και με τον αλλο τροπο (adb reboot fastboot) αλλ παλι μαπινει σε fastboot kαι μετα μολις μπω σε fast boot δεν ανοιγει το κουμπι UNLOCK!!!! αν δεις τις φωτο ειναι ολα κανονικα το ρημαδι.... θα το …
-
Καλησπερα. Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρήση του Redmi 4 prime, ο σύζυγος αποφάσισε να πάρει το κινητό mi 8 lite. Aσφαλως πρόκειται για ένα όμορφο και πολύ γρήγορο τηλέφωνο, όμως στην προσπάθεια του σήμερα να το ξεκλειδώσει, έφαγε ήττα. Κατέβασε την νεότερη έκδοση του mi unlovking tool, έβαλε το κινητό σε fastboot, το συνδέσε και .........Τζιφός.!!!! Έκανε κάτι λάθος???? Υπόψη μόλις συνδέσουμε το κινητό έχοντας ενεργοποιήσει usb debbuging κλπ, το βλέπει ως ADB interface. Το κινητό φέρει την τ…
-
ξερεις, το σκεφτηκα και δεν ειχα προβλημα αλλα εχω ενα σκασμο φωτο και αλλα που αντε να κανεις Back up.....
-
καλησπερα Αφου ευχαριστησω όλους για το ενδιαφερον και τις συμβουλες, να σας πω οτι το συνδεσα σημερα σε αλλον ΗΥ και δουλεψε κανονικοτατα. Μετα βεβαια στο σπιτι, το συνδεσα και στον δικο μου οπου παλι - ευτυχως - δουλεψε κανονικοτατα σε ολες τις επιλογες. Οποτε αντε βγαλε ακρη........ Παντως ειναι γεγονονς οτι το τελευταιο διαστημα δεν ειναι και πολυ σταθερο. κατι κουλα μου τα κανει.....κατι κολληματακια, κατι το Launcher που τα παιζει, κατι που σβηνει μονο του..... Ελπιζω μονο να με βγαλει μεχ…
-
και τα καλωδια που εχω.......
-
αρνειται πεισματικα. εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις θυρες